ΑΠΑΝΤΗΣΗ μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ Χαικάλη σε Σκορδά: «Οταν ο Αγαμένων συναντούσε τη Φαίη»
ΑΠΑΝΤΗΣΗ μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ Χαικάλη σε Σκορδά: «Οταν ο Αγαμένων συναντούσε τη Φαίη» Επική απάντηση από τον ηθοποιό Παύλο Χαικάλη στον πόλεμο που δέχτηκε από την παρουσιάστρια του πρωινάδικου του ANT1 , Φαίη Σκορδά και τον συμπαρουσιαστή της Γιώργο Λιάγκα.
Τι δεν άκουσε ο ηθοποιός για την θεατρική παράσταση που ανέβηκε στην Κύπρο και στην οποία πρωταγωνιστεί. Αθέτησε την δήλωση για αποχώρηση από την ενεργή δράση, συμμετέχει σε μια κακής ποιότητας έργο,
ΞΕΦΥΓΑΝ! Η Καινούργιου ΣΥΜΜΑΧΕΙ με τον Χαικάλη κατά της Σκορδά για την υπόθεση ΑΓΑΜΕΝΩΝΑ
έπαιξε σε άδειο θέατρο την πρεμιέρα και πολλά υπονούμενα για την ηθική υπόσταση του. Για πρώτη φορά τηλεοπτικός σταθμός βρέθηκε σε θεατρική παράσταση για να παρουσιάσει με παραπλανητικά πλάνα ότι δεν είχε θεατές.
Άστραψε και βρόντηκε ο καταξιωμένος κωμικός και αποστόμωσε το δίδυμο κατηγορώντας τους ότι «εκτελούν συμβόλαιο εξόντωσης του». Θέλτε να εξαφανίσετε τον Χαικάλη, είπε.
Σήμερα με μια δεικτική ανάρτηση του θυμίζει στην Φαίη Σκορδά πως υπάρχει και παρόν και παρελθόν. Της θύμισε λοιπόν την δημοσιογραφική της επιτυχία με τον γραφικό παίκτη του Fame Story , Αγαμένων, να χαριεντίζετε και να δέχετε τα ερωτικά σαλιαρίσματα σε πανελλήνια θέα, για να πουλήσει τηλεθέαση.
Σεισμός! Ο Παύλος Χαικάλης ΑΝΕΒΑΣΕ το…ΚΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ της Φαίης Σκορδά
Είναι μια ευθεία απάντηση του καταξιωμένου καλλιτέχνη στην προσπάθεια να αμφισβητηθεί η ποιότητα του έργου του και θύμισε στην «εισαγγελέα» των πρωινάδικων ότι όλοι έχουν παρελθόν που δεν διαγράφεται.
Του Παύλου Χαικάλη το παρελθόν έχει γραφτεί μέσα από ένα πλούσιο και ποιοτικό έργο σε θέατρο και τηλεόραση… κάποιων άλλων το έργο είναι συνώνυμο του κοτσουμπολιού και του ξεκατινιάσματος.
Γιώργος Λιάγκας: «Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει γίνει κωμικός στη ζωή, θλίβομαι»
“Ψέματα είπε ο κύριος Παύλος Χαϊκάλης”, δηλώνει ο Γιώργος Λιάγκας.
Η κόντρα που έχουν ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζεται. Ενώ, λοιπόν, ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο παρουσιαστής απαντούσε από το Πρωινό για τον αριθμό των θεατών της παράστασης Νικοτιτανικός.
Ξεσπά ο Παύλος Χαϊκάλης κατά της Φαίης Σκορδά: «Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι κανονικά»
«Εμείς δεν είπαμε ποτέ ψέματα. Ψέματα είπε ο κύριος Παύλος Χαϊκάλης. Εμείς καταγράψαμε με την κάμερα έξω από το θέατρο να μην υπάρχει ούτε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:
«Θλίβομαι για τον Παύλο Χαϊκάλη που εξακολουθεί να λέει ψέματα. Δεν είναι ωραίο για έναν άνθρωπο σε αυτή την ηλικία και με αυτή την αξιολογότατη πορεία, είναι από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς, δυστυχώς είναι ωραίο να είμαστε κωμικοί στο θέατρο όχι κωμικοί στη ζωή. Και έχει γίνει κωμικός στη ζωή του ο Παύλος Χαϊκάλης και αυτό είναι το λάθος του, λέγοντας ψέματα. Θλίβομαι. Είναι ψέμα».
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
