freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Σεισμός! Ο Παύλος Χαικάλης ΑΝΕΒΑΣΕ το…ΚΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ της Φαίης Σκορδά . Αυτό ήταν ΜΗ αναμένομενο ή μήπως όλοι το περίμεναν από τον Παύλο Χαικάλη; Όλοι μήπως περίμεναν ν’ανεβάσει το βίντεο που εμείς ακόμα και τώρα βλέπουμε και…κοκκινίζουμε με την Φαίη Σκορδά στα πόδια του Αγαμέμνωνα;

Διότι προφανώς, όσο και να νομίζουν οι παρουσιαστές πως η τηλεοπτική τους ιστορία κρατά μόνο τις καλές στιγμές τους και πετά σε…κενό μνήμης της άτυχες, κάνουν λάθος.

ΝΟΚ ΑΟΥΤ! Ο Παύλος Χαικάλης ΘΥΜΗΣΕ στην Φαίη Σκορδά τον Αγαμέμνωνα!!!

Φαίνεται πως όλοι έχουν δει τα πάντα, αλλά προσποιούνται πως δεν τα χουν δει και οι παρουσιαστές βολεύονται με το να πιστέψουν αυτό που τους βολεύει.

Όταν λοιπόν η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε να κάνει συστάσεις στον Παύλο Χαικάλη που διαμαρτυρήθηκε έντονα για την…εμμονή όπως χαρακτήρισε – της εκπομπής να δείχνει αν έχει ή όχι κόσμο η παράσταση του, εκείνος της τόνισε πως εκείνη δεν μπορέι να μιλαέι για ευπρέπεια!

Εκεί σταμάτησε και η Φαίη Σκορδά να μιλά, και όλοι – υποθέτουμε καταλάβαμε…ποια θα ήταν η συνέχεια.

Παύλος Χαικάλης: ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ! Θέλετε αίμα! Σταματάω το θέατρο εξαιτία σας

Ο Παύλος Χαικάλης απέδειξε πως όταν το είπε στην Φαίη Σκορδά αυτό, είχε συγκεκριμένο ένα τουλάχιστον βίντεο στο μυαλό του. Δεν ξέρουμε και αν είχε και την φωτοργαφίση την προκλητική σε περιοδικό της εποχής…

Πάντως αυτό που έκανε ήταν ν’ ανεβάσει το βίντεο με το Αγαμέμνωνα.

Εκείνο το περιβόητο βίντεο που υπογραμμίστηκε τότε από την εκπομπή όλα και λόγω του μοντάζ που έκανε ίσως και ο ίδιος τωρινός συναργάτης της Φαίης Σκορδά Βαγγέλς Περρής, έμειε στην τηλεοπτική ιστορία!

Δεν ξέρουμε φυσικά αν το έφτιαξε εκείνος, αλλά ήταν υπέυθυνος μαζί με τον Θέμο Αναστασιάδη για τα θέματα και τα βιντεάκια της εκπομπής “Όλα” που το έβγαλε στον αέρα. Βέβαια δεν ήταν η εκπομπή εκείνη υπεύθυνη για όσα διαδραματίστηακν επί ώρα στον αέρα της εκπομπής της Φαίης στο tv.makadonia!

Παύλος Χαικάλης: «Τώρα βλέπουμε στην τηλεόραση fake έρωτες «Δώσ’ του ένα φιλί και θα πάρεις 500 ευρώ»! Εκεί φτάσαμε!»

Σεισμός! Ο Παύλος Χαικάλης ΑΝΕΒΑΣΕ το...ΚΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ της Φαίης Σκορδά
Σεισμός! Ο Παύλος Χαικάλης ΑΝΕΒΑΣΕ το…ΚΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ της Φαίης Σκορδά

Ο Παύλος Χαϊκάλης λίγες μέρες μετά το πρωινό αντ1, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τοποθετήθηκε στην εκπομπή για την έντονο καβγά που ξέσπασε πριν από λίγο ημέρες ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά.

«Εγώ λοιπόν έπρεπε να υπερασπιστώ που κυνηγιέμαι και κοροϊδεύομαι για το άντρας παλαιάς κοπής, να το αποδείξω… Σέβομαι το ότι ήταν μια γυναίκα. Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι. Δεν πρέπει να απολογηθώ;

Ο Χαικάλης ΤΟΡΠΙΛΙΣΕ την Φαίη Σκορδά: “Εσυ ειδικά ΦΑΙΗ μου για ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ μην μου μιλάς! Συνεννοηθήκαμε;”

Επί ενάμισι μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά. Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω, τον Θεό σου δηλαδή.

Η Φαίη γύρισε και μου έλεγε για το παλαιάς κοπής. Για αυτό το ανέβασα για να εξηγήσω κάποια πράγματα» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.«Τι ασχολούμαι; Επί ενάμιση μήνα βρίζουν συνέχεια, μας γλωσσοτρώνε με την δουλειά, βρίζουν…η πασιονάρια του Me Too ξαφνικά μου κουνά το δάχτυλο» πρόσθεσε ο Παύλος

Δείτε τι έγιεν την μέρα του τηελοπτικού καυγά της Φαίης Σκορδά με τον Παύλο Χαικάλη: Χαικάλης ΤΟΡΠΙΛΙΣΕ την Φαίη Σκορδά: “Εσυ ειδικά ΦΑΙΗ μου για ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ μην μου μιλάς! Συνεννοηθήκαμε;” Μάλλον συννενοήθηακν περίφημα αφού η Φαίη Σκορδά δεν απάντησε στην πρόκληση!..

Δεν ξέρουμε βρε παιδιά τι έγινε εκεί στον αέρα του Αντ1 , αλλά μετά από τέτοια…απειλητική κουβέντα εκ μέρους του Πάυλου Χαικάλη, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να μην απαντήσει αλλά με ύφος ήρεμο να κλέισει τελικά την σύνδεση – που ούτω ή άλλως βρισκόταν στο τέλος της μετά από τρομερή μάχη στον αέρα.

Ωστόσο, μόλις ξεκίνησε ο Πάυλος Χαικάλης είπε στην Φαίη πως θα εκτεθεί αν παίξει κάποια παλιά πλάνα από το tv makedonia, ο Βαγγέλης Περρής άρχισε τα επιφωνήματα τύπου: “ώπα”! αλλά μόλις είδε αποφασισμένο τον Πάυλο Χαικάλη να τραβήξει το σχοινί και ποιος ξέρει τι θ’ακούγαμε, τότε, προτίμησε να αφήσει τα “ώπα” στην άκρη και στον Χαικάλη της εντυπώσης, αφού έκελισε με την…τελευταία κουβέντα!

Τι ήταν αυτό; Χτύπημα κάτω από τη μέση; Τι ήταν; Και πως έπαψε έτσι η αυστηρή διάθεση, ο εκενυρισμός που είχαν στον αέρα όλοι εκείνη την ώρα; Μήπως έληξαν τον…αγώνα γιατί δεν θα κατέληγε πουθενά;, Αλλά μετά από τέτοια απειλή, πως όλοι σιώπησαν; Τόση ώρα “πλακόνωνταν” στον αέρα, πως ξαφνικά μετά από τέτοια πρόκληση, δεν έβγαλαν άχνα;

Τι ήθελε να πει ο Παύλος Χαικάλης; Ήξερε η Φαίη Σκορδά, ή ήθελε να δώσει τόπο στην οργή;

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner