Αυτή είναι η Διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου! Αποκληρώνει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του

Αυτή είναι η Διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου! Αποκληρώνει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Σύμφωνα με όσα λέει και γράφει ο Άκης Τσοχατζόπουλο, ορίζει ως κληρονόμους τον μικρότερο γιο του και τη γυναίκα του μόνο.

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου έκανε πλαστική στη μύτη

Αποκληρώνει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, την Αρετή και τον Αλέξανδρο. Το ποσοστό της διαθήκες είναι 70% στον γιο του Άκη και 30% στη σύζυγό του Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

https://www.youtube.com/watch?v=3sIWI4-N-M4&t=634s

Ουσιαστικά, όμως, η περιουσία του έχει δημευθεί, δεν υπάρχουν ακίνητα ή μετρητά. Η μόνη περιουσία που έχει είναι το ιστορικό απόρρητο αρχείο του. Είναι αυτό που περνά στα χέρια του δεκαπεντάχρονου γιου του.Την ιδιόχειρη διαθήκη που είχε κάνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος στις 6 Ιουνίου 2019 έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Πρωινό.

Στο νοσοκομείο η Βίκυ Τσοχατζοπούλου Φωτογραφίες

Μάλιστα, μέσα στη διαθήκη ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος σημειώνει πως τα γράμματα του είναι περίεργα λόγω της μυοπάθειας που είχε στα άνω άκρα. Γι’ αυτό τον λόγο υπάρχει και ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο και έπαιξε στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος (Απόστολος – Αθανάσιος Τσοχατζόπουλος) (31 Ιουλίου 1939 – 27 Αυγούστου 2021) ήταν Έλληνας πολιτικός μηχανικός και πολιτικός. Υπήρξε για πολλά χρόνια βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ με συνεχείς παρουσίες σε κυβερνήσεις από το 1981 μέχρι και το 2004, ενώ το 1996 έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του πρωθυπουργού ύστερα από την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Στις 11 Απριλίου 2012 συνελήφθη με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και στις 7 Οκτωβρίου 2013 καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών, με την ποινή του να μειώνεται αργότερα σε 19 χρόνια.[4] Στις 2 Ιουλίου 2018 αποφυλακίστηκε λόγω προβλημάτων υγείας.[5] Απεβίωσε από καρδιακή ανακοπή σε ηλικία 82 ετών στις 27 Αυγούστου 2021 σε νοσοκομείο της Αθήνας[6].

Slide Up
x