Headlines

Βομβα απο τον Γιώργο Παπαδάκη! ”Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ του ΠΟΡΝΟ SITE”

Βομβα απο τον Γιώργο Παπαδάκη! ”Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ του ΠΟΡΝΟ SITE” «Έχω μια πολύ σοβαρή νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από άλλο πρόσωπο. Χθες το βράδυ είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο πρόσωπο και μάλιστα πολύ αργά.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες καταγγελίες για τον παρουσιαστή – Και άλλο υλικό αναζητά η εισαγγελία

Πραγματικά, είδα μια κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε, μια νέα κοπέλα ηλικιακά. Υπάρχουν νέα βίντεο και φωτογραφίες. Μεταγενέστερη περίπτωση αυτής που ήδη γνωρίζουμε», σημείωσε ο κ. Λύτρας. Και σε νέα υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος…

https://www.youtube.com/watch?v=EB38Ufdjtes

Φαίνεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν εμπλέκεται σε μόνο μία περίπτωση δημοσιοποίησης υλικού ερωτικού περιεχομένου. Το πρωί της Τρίτης, ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, έκανε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Στάθης Παναγιωτόπουλος ροζ υλίκο, ροζ βίντεο και ροζ φωτογραφίες «Είχε άπειρο υλικό πάνω από 50 γυναίκες»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραμένει στη Θεσσαλονίκη, δίχως να κάνει κάποια δήλωση σε τηλεοπτική κάμερα που τον εντόπισε την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του.

Στάθης Παναγιωτόπουλος ροζ υλίκο, ροζ βίντεο και ροζ φωτογραφίες «Είχε άπειρο υλικό πάνω από 50 γυναίκες» Μόνο με μια κοπέλα είχα επικοινωνήσει και μου είπε “ναι, εγώ είμαι στο βίντεο” και πια αυτή η κοπέλα είναι στο εξωτερικό, είναι παντρεμένη και δεν θέλω να το ψάξω. Της είχα στείλει πριν από δύο χρόνια μήνυμα από τα social και σε μια άλλη είχα στείλει και προφανώς είναι εκείνη αλλά το αρνήθηκε.

ΤΩΡΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος!

Δεν ήθελε. Ελπίζω τώρα όσες το δούνε να μιλήσουν γιατί είναι πάρα πολλές οι πρώην του Στάθη γιατί ξέρω ότι στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό πάνω από 50 γυναίκες» δήλωσε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου Όσα δήλωσε η πρώην σύντροφός του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με νεαρές κοπέλες. Η πρώην σύντροφός του μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 κι ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτική με τα όσα περιέγραψε.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

«Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μια άλλη σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και 300 φωτογραφίες περίπου. Ένα κανάλι που το είχε για περίπου 8 χρόνια.

Στάθης Παναγιωτόπουλος η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ! ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ και 15ΧΡΟΝΗ! Η τρίτη ΜΑΡΤΥΡΙΑ σ’ ένα 24ωρο!!!

Δεν φαίνονταν σε όλες τα πρόσωπα καλά, τα έκοβε. Κάποιες ήταν νεαρές και γενικά είχε μια ροπή στις νεαρές. Η προηγούμενη σχέση του από εμένα ήταν 23 και μάλιστα μου έλεγε επειδή εγώ ήμουν 24 α, είσαι μεγάλη. Είχε ένα θέμα.

Γι’ αυτό χώρισα μαζί του γιατί δεν μπορούσα να κάνω αυτά που ζητούσε. Ήταν πιεστικός, ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες. Και ειδικά το τελευταίο εξάμηνο ήταν πιεστικός και μετά από ένα σημείο δεν άντεχα, δεν μπορούσα.

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος! ΠΟΥ, ΠΩΣ και με ΠΟΙΑ έγινε ο ΓΑΜΟΣ!

Μου είχε πει για κάποιους φίλους του ή άλλες κοπέλες, κάποιες πρώην, και μάλιστα μου έστελνε και φωτογραφίες γυμνές από άλλες κοπέλες για να του πω ποια μ’ αρέσει και είχε κάποιους που έλεγε ότι ενδιαφέρονται για εμένα και ότι με είδαν… να κάνουμε κάτι όλοι μαζί.

Slide Up
x