Hit enter after type your search item

Ελένη Μενεγάκη για την ΜΑΜΑ της Ζέτα Μισόκαλου ”όλα τα κάναμε μαζί” Στους δύο διαφορετικούς τρόπους, με τους οποίους μεγάλωσε εκείνη και τον αδερφό της, Θοδωρή, η μητέρα τους αναφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/3) στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια με αφορμή τη συνέντευξη της Νίκης Κάρτσωνα, η οποία είπε ότι χαίρεται που αφιερώθηκε στο μεγάλωμα του γιου της τα πρώτα χρόνια της ζωής του, σημείωσε αρχικά:

«Όταν το έχεις κάνει αυτό, για τρία ή πέντε χρόνια, σίγουρα μέσα σου πιστεύεις ότι έχεις κάνει το σωστό. Εγώ θα σου φέρω ως παράδειγμα τη μαμά μου που έχει μεγαλώσει εμένα και τον αδερφό μου με δύο διαφορετικούς τρόπους. Δηλαδή, στο ένα ήταν στο σπίτι και δούλευε και στο άλλο δούλευε, αλλά ήταν εκτός σπιτιού».

Ελένη Μενεγάκη! «γκρεμίζεται» το πλατό! Σοκ στον ΑΕΡΑ

«Εγώ που είχα ζήσει με τη μαμά μου και ήμασταν συνέχεια αγκαλιά, όλα τα κάναμε μαζί, όταν ήμουν μικρότερη και γεννήθηκε ο αδερφός μου της έλεγα: “είναι σωστό που φεύγεις και πας στη δουλειά και μένει το μωρό με τον παππού και τη γιαγιά; Ή ήταν καλύτερο αυτό που σε είχα εδώ μέσα και ήμασταν αυτοκόλλητες”. Δεν ήξερα ούτε εγώ τι είναι καλύτερο», πρόσθεσε.

ΠΑΤΡΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ”ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ”

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Της έλεγα ότι εγώ την ευχαριστήθηκα. Πολύ. Αν σκέφτομαι σήμερα τη μαμά μου, εγώ ακολούθησα το δεύτερο πλάνο. Τα παιδιά πάντα θέλουν το κάτι παραπάνω. Εγώ δεν ξέρω πάντως αν απαγκιστρώθηκα από τη μαμά μου. Αυτό με έκανε να είμαι αυτοκόλλητη μαζί της».Ελένη Μενεγάκη για την ΜΑΜΑ της Ζέτα Μισόκαλου ''όλα τα κάναμε μαζί''

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :