Headlines

Η Μάγδα Τσέγκου και ο Πέτρος Κελέσης είναι ζευγάρι

Η Μάγδα Τσέγκου και ο Πέτρος Κελέσης είναι ζευγάρι Είναι ζευγάρι και οι δημοσιογράφοι τους συνάντησαν μαζί το βράδυ της Τετάρτης. Όταν ρώτησαν, λοιπόν, την Μάγδα Τσέγκου για τον άνδρα που την συνόδευε, εκείνη απάντησε: «Είναι ο Πέτρος Κελέσης, ο σύντροφός μου».

Η Μάγδα Τσέγκου αποκαλύπτει για τον Γιώργο Αυτιά: «Δεν το ξέρει κανείς αυτό»

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κελέσης δήλωσε στους δημοσιογράφους για την Μάγδα ΤσέγκοΥ: «Η αλήθεια είναι ότι είχα μια προκατάληψη στους ανθρώπους των media και όταν γνώρισα την Μάγδα είχα μια προκατάληψη. Όμως, στην πορεία διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή γυναίκα, η οποία δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα media με την προσωπική της ζωή και χαίρομαι πάρα πολύ.

https://www.youtube.com/watch?v=X-w-HhkXYlE

Μάγδα Τσέγκου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Όσο τη γνωρίζω ακόμα περισσότερο δικαιώνομαι για την επιλογή μου».Η Μάγδα Τσέγκου και ο Πέτρος Κελέσης είναι ζευγάρι

Βαρύ πένθος για τη Μάγδα Τσέγκου -Σκοτώθηκε ο 14χρονος ανιψιός της

Μάγδα Τσέγκου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Μάγδα Τσέγκου είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδησεογραφικών εκπομπών.
Έγινε ιδιαιτέρως γνωστή και αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό συμπαρουσιάζοντας με το Γιώργο Αυτιά.Μάγδα Τσέγκου
Δημοσιογράφος

Η Μάγδα Τσέγκου γεννήθηκε στην Πρέβεζα και σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα. Είναι μέλος της ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ). Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στο ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Ζούγκλα» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο το 1995 ως ρεπόρτερ. Το επόμενο βήμα έγινε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Όσο υπάρχουν άνθρωποι» με τον Τάκη Σπηλιόπουλο, με δημοσιογραφικές αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Βαρύ πένθος για τη Μάγδα Τσέγκου -Σκοτώθηκε ο 14χρονος ανιψιός της

Αμέσως μετά, το 2001, βρέθηκε στην πρωινή ζώνη και την καθημερινή εκπομπή, «Λόγια Σταράτα», με τον Γιώργο Βαρεμένο στο κανάλι STAR, καλύπτοντας τις ζωντανές συνδέσεις ως ρεπόρτερ. Δύο χρόνια μετά, το 2003, ξεκινάει η λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού ALTER που την φέρνει και πάλι στην πρωινή ζώνη, στη θέση της συμπαρουσιάστριας και της υπεύθυνης καλεσμένων, δίπλα στον Γιώργο Βαρεμένο και την εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» για τρία ολόκληρα χρόνια.

Παράλληλα για 4 χρόνια έκανε τις αποκλειστικές συνεντεύξεις σημαντικών προσωπικοτήτων της χώρας μας στο κανάλι TRT της Κεντρικής Ελλάδας, στην εκπομπή «Καλησπέρα Ελλάδα» του Σωτήρη Πολίζου.

Τη σκυτάλη της πρωινής ζώνης στο ALTER, παραλαμβάνει ο Τέρενς Κουίκ με την καθημερινή πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Τέρενς, 6-10» και την Μάγδα Τσέγκου να συμμετέχει στο πάνελ αλλά και σε δημοσιογραφικές αποστολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως υπεύθυνη καλεσμένων και ως ρεπόρτερ στο Δελτίο Ειδήσεων του ίδιου σταθμού.

Το 2009, ο τηλεοπτικός σταθμός της ανέθεσε την ευθύνη της Αρχισυνταξίας και συμπαρουσίασης της εκπομπής «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά στο Alter» θέση που κατείχε μέχρι και το τέλος λειτουργίας του σταθμού.

Μάγδα Τσέγκου: Μας δείχνει το στολισμένο σπίτι της! Φωτογραφίες

Το 2011-2017 εργάστηκε στο ΣΚΑΙ ως αρχισυντάκτρια και συμπαρουσιάστρια της εκπομπής «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΚΑΙ Σαββατοκύριακο» με τον Γιώργο Αυτιά. Για δύο συνεχόμενα έτη, η Μάγδα Τσέγκου αναλαμβάνει την παρουσίαση της ενημερωτικής πρωινής καλοκαιρινής ζώνης τα Σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΙ με την εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΚΑΙ». Το 2011 επίσης ξεκίνησε να δημοσιογραφεί και μέσα από το προσωπικό της site http://www.magdasnews.gr μέχρι και σήμερα.

 

Από το 2016 -2018 ανέλαβε Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων στο «Ίδρυμα Μπούμπουρα». Το 2018-2019 παρουσιάζει τη ραδιοφωνική εκπομπή «120’ με την Μάγδα» που εκπέμπει Πανελλαδικά. Διδάσκει δημοσιογραφία στο ΙΕΚ Όμηρος από το 2011 ως το 2018.

Από τον Φεβρουάριο του 2020 κάνει συνεντεύξεις σε πρόσωπα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα στο Newsit.

 

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια έχει αναλάβει την παρουσίαση πολιτιστικών εκδηλώσεων Δήμων, Περιφερειών και απονομές βραβείων. Επίσης, έχει αναλάβει παρουσιάσεις βιβλίων και εκδηλώσεων λόγου, αλλά και την παρουσίαση εκδηλώσεων φιλανθρωπικών οργανισμών, επιστημονικών φορέων και κοινωφελών ιδρυμάτων για κοινωνικούς σκοπούς και για την σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για διάφορα σοβαρά ζητήματα ( π.χ. καρκίνος μαστού, ενδοοικογενειακή βία, ισότητα των γυναικών, καταπολέμηση της φτώχειας, ασφαλής χρήση διαδικτύου κ.α. )

Μάγδα Τσέγκου: «Ραγίζει» καρδιές η νέα ανάρτηση για τον 14χρονο ανιψιό της

Μάγδα Τσέγκου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Τέλος, η Μάγδα Τσέγκου έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πανελλήνιες καμπάνιες, για τη συγκέντρωση χρημάτων, ανθρωπιστικής βοήθειας, αλλά και για την ενεργοποίηση της εθελοντικής προσφοράς ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων.

Μάγδα Τσέγκου: «Είχα μια πολύ σοβαρή ασθένεια, με έπαιρναν λιπόθυμη από τους πόνους»

Μια συνέντευξη της Μάγδας Τσέγκου που είχε γίνει στα μέσα της σεζόν και δεν προβλήθηκε, παίχτηκε σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε γίνεται”. Στη συνέντευξη αυτή, η γνωστή δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετώπισε λόγω της έντονης πίεσης που αντιμετώπισε την περίοδο που δούλευε στην τηλεόραση.

«Είχα αυτοάνοσο νόσημα εξαιτίας του στρες και της πίεσης που μου προκάλεσε η τηλεόραση. Είχα νευραλγία τριδύμου. Είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια στους ανθρώπους και ο πόνος της είναι ο τρίτος κατά σειρά πόνος στο ανθρώπινο σώμα. Είναι σαν να σε χτυπάει ρεύμα στο πρόσωπο, στο κεφάλι. Για δέκα δευτερόλεπτα δεν υπάρχεις, ο πόνος είναι σαν να σου βάζουν κατσαβίδι μες στο μάτι» σημείωσε αρχικά η Μάγδα Τσέγκου στην εκπομπή του Alpha και συνέχισε,

«Έξι μήνες δεν μπορούσα να φάω κρέας. Οι πόνο ήταν φρικτοί. Δεν μπορείς να πλύνεις τα δόντια σου, δεν μπορείς να ακουμπήσεις το πρόσωπο σου. Σαν να χτυπάει ρεύμα σε κάθε τι που ακουμπάει πάνω στο πρόσωπο. Έκανα δυο χρόνια να το ξεπεράσω αυτό. Πολλές φορές με έπαιρναν λιπόθυμη από τους πόνους».

Η Μάγδα Τσέγκου αποκαλύπτει για τον Γιώργο Αυτιά: «Δεν το ξέρει κανείς αυτό»

«Αυτό το σχόλιο προσέβαλε όχι μόνο εμένα, αλλά όλες τις γυναίκες», είπε η Μάγδα Τσέγκου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε η Μάγδα Τσέγκου. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την τραγική απώλεια που βίωσε, τον Γιώργο Αυτιά, τα ριάλιτι, αλλά και την κρυοσυντήρηση ωαρίων που είχε κάνει.

 

«Έχουν περάσει 3,5 χρόνια από την τελευταία φορά στην τηλεόραση. Είχα προτάσεις, αλλά ήταν μόνο για την πρωινή ζώνη και δεν θα ξανακάνω ποτέ. Απείχα λόγω πένθους γιατί δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω… Το καλοκαίρι έχασα τον ανιψιό μου σε τροχαίο. Ο χαμός του μάς δίδαξε πολλά», είπε αρχικά η Μάγδα Τσέγκου.

Μάγδα Τσέγκου: Εντυπωσιακή παρουσία στα Επιχειρηματικά Βραβεία!

«Από όταν έφυγα από τον ΣΚΑΙ δεν ξαναμίλησα μαζί τους, από άλλα κανάλια είχα επαφές», είπε η Μάγδα Τσέγκου και συμπλήρωσε για τον Γιώργο Αυτιά: «Μιλάμε αρκετά συχνά, δεν το ξέρει κανείς αυτό, δεν είναι γνωστό. Έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας, αλλάξαμε σελίδα. Ο Γιώργος Αυτιάς πήρε τηλέφωνο και μίλησε και με μένα και όλη την οικογένειά μου για να μας συλλυπηθεί. Πλέον έχουμε τις καλύτερες σχέσεις από ποτέ. Δεν μιλούσαμε για τρία χρόνια, δεν υπήρχε λόγος».

Η Μάγδα Τσέγκου είπε στη συνέχεια για τα ριάλιτι και τους ανθρώπους που λαμβάνουν μέρος σε αυτά: «Πόσα ριάλιτι και πόσοι σταρ; Νιώθουν ότι είναι κάτι σημαντικό, είναι θλιβερό. Τρώμε στην μάπα ανθρώπους που είναι τίποτα από τα ριάλιτι!».

 

«Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων και ένας κύριος μου έγραψε: “Κι εγώ κατέψυξα την προβατίνα μου για να την φάω την Τσικνοπέμπτη”. Δεν μου φάνηκε καθόλου αστείο. Αυτό το σχόλιο προσέβαλε όχι μόνο εμένα, αλλά όλες τις γυναίκες», είπε κλείνοντας η Μάγδα Τσέγκου.Μάγδα Τσέγκου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Slide Up
x