Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα! Η πισώπλατη μαχαιριά και ο πόλεμος δίχως αύριο!

Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα! Η πισώπλατη μαχαιριά και ο πόλεμος δίχως αύριο! Την θεωρούσε ακίνδυνη; Δεν πήγαινε το μυαλό της πως θα γλυκοκοιτάζει τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και ίσως και κείνος εκείνη;

Πιστεύουμε πως όλοι γνώριζαν, όλοι επέλεξαν ν’ ασχοληθούν τα μίντια μαζί τους. Εξ ου και η επιχειρηματική κίνηση του γοητευτικού Φίλιππου ν’ ανοίξει εστιατόριο στο κέντρο του Κολωνακίου!

Αν δεν ζητούσε δημοσιότητα είχε τόσες και τόσες επιχειρηματικές επιλογές φανταζόμαστε.,

Μετά, ήρθε και το βίντεο από το μαγαζί με το γεμάτο πάθος φιλί Τσαγκρίδη Μπάρκα. Δηλαδή με τόσα κινητά να ρουφιανεύουν κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου, σε τόσο δημόσιο χώρο μάλιστα, τι; Έπεσαν από τα σύννεφα μόλις είδαν το φιλί να γίνεται viralq

Είμαστε τραγικά καχύποτποι αν πούμε πως στην θέση τους μπορεί να ήταν κάτι που επιθυμούσαν να συμβεί;

Το να μιλά πολύ άνετη η Κατερίνα Καινούργιου όταν της βάζουν το μικρόφωνο μπροστά στο πρόσωπο κάθε που εμφανέιζεται σε εκδηλώσεις της σόου μπιζ – όχι επειδή κάποιος της το επιβάλει φυσικά – είναι κάτι που ιντριγκάρει αν έχεις χρόνο για τέτοια.

Σιγά μην δεν “καίγεται” η Κατερίνα η οποία διατυμπανίζει χρόνια τώρα πως θέλέι να κάνει οικογένεια, παιδί, και βλέπει το σίριαλ δημόσια στο οποίο ο πλούσιος και νέος πρώην της δεν την παντρεύεται, αλλά κα΄νει και σχέση με π΄ρωην φίλη της.

Συμπέρασμα: Γι αυτό είναι οι…φίλες!