Σοφία Πολυζωγοπούλου για ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ και ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ 1

Σοφία Πολυζωγοπούλου για ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ και ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ! Οι μάχες της κατά της κακοποίησης γυναικών!

Σοφία Πολυζωγοπούλου για ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ και ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ! Οι μάχες της κατά της κακοποίησης γυναικών! Σύγχρονη ηρωίδα, στο πλευρό των απανταχού κακοποιημένων γυναικών, κουβαλάει τον δικό της σταυρό. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, εδώ και πολλά χρόνια πρωτοστατεί σε αυτόν τον ατέλειωτο, σκληρότατο αγώνα, προσπαθώντας ν’ αλλάξει τον ρου της ιστορίας που έχει δημιουργήσει σαν κατεστημένο την κακοποίηση, το έγκλημα εις βάρος των γυναικών.

Ανέκαθεν το…εξελιγμένο είδος που λέγεται…άνθρωπος, επιβεβαιώνει τις αδυναμίες του να εξελιχθεί στα πιο βασικά, στα πιο ουσιαστικά πράγματα που θα τον βοηθούσαν να ξεχωρίσει αληθινά από τα άγρια ζώα!

Σοφία Πολυζωγοπούλου για ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ και ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ
Σοφία Πολυζωγοπούλου για ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ και ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ! Οι μάχες της κατά της κακοποίησης γυναικών! 7

Στο 2024, γυναίκες σαν την Σοφία πολυζωγοπούλου, πρωταστατούν με την δύναμη της ψυχής τους αλλά και τις γνώσεις τους, ώστε κάποτε, αυτή η πολιτισμένη εκδοχή του ανθρώπινου είδους να γίνει πραγματικότητα

Πόσα όμως γνωρίζουμε πραγματικά για αυτήν την γοητευτικότατη προσωπικότητα;

Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την εξάλειψη της βίας σε βάρος των γυναικών και παιδιών και με την παραβατικότητα ανηλίκων και είναιΝομικός σύμβουλος στην στέγη κακοποιημένων γυναικών.

Σοφία Πολυζωγοπούλου για ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ και ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ
Σοφία Πολυζωγοπούλου για ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ και ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ! Οι μάχες της κατά της κακοποίησης γυναικών! 8

Η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα, ο πατέρας της κατάγεται από την Ακροποταμιά και η μητέρα της από το Λουκά. Είναι παντρεμένη με τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα και έχουν μία κόρη την Δανάη. Από τις ‘μάχες’ στις δικαστικές αίθουσες στην ‘μάχη’ του Δήμου Ήλιδας!

Σοφία Πολυζωγοπούλου
Σοφία Πολυζωγοπούλου για ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ και ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ! Οι μάχες της κατά της κακοποίησης γυναικών! 9

Μάχιμη δικηγόρος, που δίνει καθημερινά σκληρές μάχες στις δικαστικές αίθουσες και είναι γνωστή στο Πανελλήνιο από την συμμετοχή της σε πολύκροτες δίκες, η Σοφία Πολυζωγοπούλου είναι από τις πλέον δυναμικές παρουσίες στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, ως υποψήφια στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη με την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’.

Η δικηγορία και η οικογένειά της είναι η ζωή της, οι ρίζες της είναι η ταυτότητά της και ως μία δραστήρια γυναίκα, με ανησυχίες και υψηλό το αίσθημα της προσφοράς θεωρεί ότι έφθασε η στιγμή να ανταποδώσει όλα αυτά που έχει πάρει από τον τόπο της και την συνοδεύουν στη ζωή της.

Ποιος είναι ο δικηγόρος που ΕΔΕΙΡΕ – κακοποίησε τη γυναίκα του

«Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ να εισφέρω στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ, την Αμαλιάδα, αλλά και στην Πηνεία, από όπου έλκω την καταγωγή μου, με την γνώση και τις εμπειρίες μου τόσο από την επαγγελματική μου διαδρομή ως μαχόμενη δικηγόρος, όσο και από τις κοινωνικές μου δραστηριότητες ως ένας ενεργός πολίτης όλα αυτά τα χρόνια.

Σοφία Πολυζωγοπούλου ύψος κιλά
Σοφία Πολυζωγοπούλου για ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ και ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ! Οι μάχες της κατά της κακοποίησης γυναικών! 10

Είμαι εδώ γιατί μπορώ και θέλω παλέψω για τον τόπο μου με βιώσιμες και ρεαλιστικές προτάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, να συνεισφέρω στην ανάδειξη του ιστορικού και τουριστικού υποβάθρου του δήμου μας που θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία, να εκφράσω τις καθημερινές αγωνίες των ελεύθερων επαγγελματιών, των εργαζόμενων γυναικών και μητέρων, αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας που επιζητά προοπτική για το αύριο ανάπτυξη για τον τόπο. Θεωρώ ηθική μου υποχρέωση και δεσμεύομαι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για την στήριξη του ευλογημένου τόπου της Πηνείας.

Δηλώνω παρούσα ώστε να κερδίσουμε το στοίχημα της ανάπτυξης και της της προόδου, για την πόλη μας που πληροί όλες τις προϋποθέσεις να γίνει πόλη πρότυπο.

Σοφία Πολυζωγοπούλου βιογραφικό σήμερα! Ηλικία, ύψος, σύζυγος και η ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μάχες κατά της κακοποίησης γυναικών

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας και δεσμεύομαι να φανώ αντάξια αυτής.Με τιμά η πρόταση του Γιάννη Λυμπέρη, διαπιστώσαμε από την πρώτη στιγμή ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων και είμαι πεπεισμένη ότι από αυτή τη συνεργασία θα προκύψει κάτι καλό για τον τόπο»» ανέφερε η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Σοφία Πολυζωγοπούλου
Σοφία Πολυζωγοπούλου για ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ και ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ! Οι μάχες της κατά της κακοποίησης γυναικών! 11

«Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι μία από τις πλέον επιτυχημένες επιστήμονες, με δυναμική παρουσία και πολλές επιτυχίες και αυτήν ακριβώς την δυναμική χρειάζεται και ο δήμος μας. Την ευχαριστώ που συμπορευόμαστε μαζί σε αυτές τις εκλογές» δήλωσε ο Γιάννης Λυμπέρης.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου είναι Δικηγόρος Παρ’ ΑρείωΠάγω, απόφοιτος της Νομικής σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα Κοινωνιολογίας του Δικαίου και ολοκληρώνει το Μεταπτυχιακό της στο Ποινικό Δίκαιο.

Μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων Ελλάδος και της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, μέλος στον Σύνδεσμο Ηλείων Επιστημόνων και φίλων της Τέχνης και είναι επιστημονικός συνεργάτης στον Επιστημονικό Όμιλο Νέων Πολιτικών Επιστημόνων.

‘Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την εξάλειψη της βίας σε βάρος των γυναικών και παιδιών και με την παραβατικότητα ανηλίκων και είναιΝομικός σύμβουλος στην στέγη κακοποιημένων γυναικών.

Η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα, ο πατέρας της κατάγεται από την Ακροποταμιά και η μητέρα της από το Λουκά. Είναι παντρεμένη με τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα και έχουν μία κόρη την Δανάη.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!