Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι περίπου δύο χρόνια μαζί, όµως οι δυο τους είναι σαν να γνωρίζονται χρόνια.

Η παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας «έδεσαν» τόσο γρήγορα, που µέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστηµα κατάλαβαν πως ο ένας δεν µπορεί χωρίς τον άλλον.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η ΑΔΕΡΦΗ της Κατερίνα Σπυροπούλου ειναι μια ΚΟΥΚΛΑ

Το ζευγάρι συγκατοικεί σχεδόν από την αρχή της σχέσης, ενώ και οι δύο λατρεύουν τις εξόδους αλλά και τα ταξίδια και κάθε φορά που οι υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν ξεκινούν για μία νέα απόδραση.

Πρόσφατα μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Ιταλία, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μοιράζεται σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η βίλα της Κωσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφίες!

Οι φήμες γάμου

Όσο περνάει ο καιρός ο έρωτάς του δυναμώνεις ενώ το τελευταίο διάστημα έντονες είναι οι φήμες που τους θέλουν να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Αλεξάνδρας Αντωνίου, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχει χαρίσει και ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στην αγαπημένη του, παρόλα αυτά οι δυο τους δεν έχουν δηλώσει τίποτα μέχρι στιγμής.

Τα χωριστά γενέθλια

Πριν από λίγες ημέρες ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είχε τα γενέθλιά τους, η αγαπημένη του όμως δεν κατάφερε να βρεθεί στο πλευρό τους λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ΕΠΤΑΨΥΧΗ!

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της εκπομπής Κάτι Ξαναψήνεται, για αυτό τον λόγο δεν κατάφερε να γιορτάσει μαζί με τον σύντροφό της.

Η ίδια όμως, φρόντισε να τους δείξει από μακριά την αγάπη της, στέλνοντας τις ευχές της μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Slide Up
x