Headlines

Μάνος Δασκαλάκης βιογραφικό με 4 ΘΑΝΑΤΟΥΣ παιδιών, η ΗΛΙΚΙΑ, το ΥΨΟΣ, τα ριάλιτι και το ινσταγκραμ

Μάνος Δασκαλάκης βιογραφικό με 4 ΘΑΝΑΤΟΥΣ παιδιών, η ΗΛΙΚΙΑ, το ΥΨΟΣ, τα ριάλιτι και το ινσταγκραμ Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται” μίλησε σήμερα ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

«Τον κύριο Δασκαλάκη τον χαρακτήρισα προχθές- και αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα- ζεν πρεμιέ. Χάνει τα παιδιά του και πάει στα δικαστήρια να δηλώσει παράσταση αγωγής και βγαίνοντας από εκεί, είδατε όλοι σας έναν άνθρωπο που μόνο λύπη, μόνο πόνο και οδύνη δεν έδειχνε.

Μάνος Δασκαλάκης η συμμετοχή στο X Factor και ΟΧΙ μόνο με την ΠΡΟΤΡΟΠΗ Ρούλας Πισπιρίγκου

Το αντίθετο έδειξε την επόμενη μέρα που πήγε να καταθέσει. Βγήκε έξω και έχανε τον δρόμο. Έχουμε και κάτι άλλο, κάνει κάποιες δηλώσεις στα ΜΜΕ που ουσιαστικά είναι κατά της πρώην – νυν συζύγου του αλλά σε μια κατάθεση που έδωσε και έχει δει το φως, το μεγαλύτερο μέρος της είναι σχεδόν το αντίθετο. Δηλώνει σχεδόν την στήριξή του σε εκείνη.

Άλλα κατέθεσε και άλλα δηλώνει. Γιατί; Τι είναι αυτό που κρύβει; Ξέρουμε ότι δεν είχαν δια ζώσης επικοινωνία αλλά υπάρχει ένα μήνυμα που στάλθηκε στη Ρούλα μέσω της κατάθεσής του, ότι είναι εδώ και τη στηρίζει. Αυτή η στήριξη, σε σχέση με την καταγγελτική παρουσία του στα ΜΜΕ δείχνει ότι μας δουλεύει….Η κατηγορούμενη δεν πείθει όπως δεν πείθει και ο σύζυγός της. Κάτι κρύβει, ο ένας κρατάει τον άλλον με κάτι» ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου που βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.O Μάνος Δασκαλάκης είναι 30 χρονών

Κατερινόπουλος ”Θα συλληφθεί και ο Μάνος Δασκαλάκης”

Μένει στην Πάτρα
Έχει ύψος 1,78 και είναι 75 κιλά
Εργάζεται ως διανομέας ντελίβερι, οδηγός νταλίκας, ποδοσφαιριστής και τραγουδιστής
Ως τερματοφύλακας, έχει παίξει στις ομάδες: Ψηλαλώνια, Αχαιός Σαραβαλίου, Ηρακλής Πατρών, Ωλενιακός, Φαραϊκός και Πείρος Ισώματος

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ήταν υπόδειγμα μητέρας»

Έχει παντρευτεί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και πλέον βρίσκονται σε διάσταση, μιας και η ίδια έχει δηλώσει την πρόθεσή της να καταθέσει αίτηση διαζυγίου
Μαζί είχαν τρία παιδιά, τη Τζωρτζίνα, τη Μαλένα και την Ίριδα
Το Facebook του είναι Μάνος Δασκαλάκης
Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρουσιαζόταν ως μάνατζερ του Μάνου μετά την αίτηση διαζυγίου- Το μήνυμα σε γνωστή παρουσιάστρια

ΚΡΑΤΗΣΟΥ! Ο Μάνος Δασκαλάκης σε ΡΙΑΛΙΤΙ! Στο X FACTOR!..όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται!
ΚΡΑΤΗΣΟΥ! Ο Μάνος Δασκαλάκης σε ΡΙΑΛΙΤΙ! Στο X FACTOR!..όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται!

Μάνος Δασκαλάκης Πάτρα: Η συμμετοχή του στο φετινό X Factor πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Έκπληξη προκάλεσε στην κοινή γνώμη το γεγονός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή στις auditions του φετινού κύκλου του X Factor, δυο μήνες πριν τον χαμό της μεγαλύτερης κόρης του, Τζωρτζίνας.

«Είχα δηλώσει συμμετοχή για το X Factor. Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω ήταν και ο Μάνος, ο πατέρας των τριών παιδιών από Πάτρα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση. Ο πολύ μεγάλος ξύλινος Σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι κι άσπρη ζακέτα με κουκούλα.

Μάνος Δασκαλάκης: "ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ στο ΚΕΛΙ μαζί της"! Τι είπε στη Νικολούλη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου
Μάνος Δασκαλάκης: “ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ στο ΚΕΛΙ μαζί της”! Τι είπε στη Νικολούλη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε εξωσυζυγική σχέση και ο Μάνος το έμαθε – Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα, μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκας, δεν είπαμε πολλά. Ήταν χαμογελαστός και μάλιστα ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας. Έμπαινε ο καθένας μόνος του μέσα όποτε δε γνωρίζω τι είπε κι αν το είπε καλά. Βγαίνοντας μόνο τον ρώτησα “πως πήγε” και μου είπε “θα δείξει. Το “Αυτή η νύχτα μένει” είπα”. Νομίζω αυτό μου είπε. Δεν είμαι σίγουρος. Και το “πονάνε όσοι αγαπάνε” ανέφερε αλλά δεν θυμάμαι αν το είπε ή αν ήθελε να το πει ή κάτι τέτοιο. Έφυγε βιαστικά», ανέφερε ο μάρτυρας.

Σβάρνα τα… ριάλιτι είχε πάρει ο Δασκαλάκης: Δήλωση συμμετοχής σε Voice και Survivor, ενώ είχε χάσει 2 παιδιά

Ερωτηματικά προκαλεί η συμπεριφορά του πατέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως έχει γίνει γνωστό ήδη, ο πατέρας των παιδιών, που επιδεικνύει ιδιαίτερα ψύχραιμη συμπεριφορά, μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση της συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, είχε δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό ριάλιτι “X-Factor”, λίγο διάστημα πριν φύγει από τη ζωή και το τρίτο παιδί της οικογένειας.

Μάνος Δασκαλάκης: Κρίμα το ΜΠΟΙ σου ΚΑΛΕ! Τον ΚΕΡΑΤΩΣΕ στο ίδιο το ΚΡΕΒΑΤΙ η Ρούλα Πισπιρίγκου
Μάνος Δασκαλάκης: Κρίμα το ΜΠΟΙ σου ΚΑΛΕ! Τον ΚΕΡΑΤΩΣΕ στο ίδιο το ΚΡΕΒΑΤΙ η Ρούλα Πισπιρίγκου

Μάλιστα, το είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, λέγοντας ότι ήταν η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου που του είχε συμπληρώσει την αίτηση για τη συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι X-Factor. Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είχε δηλώσει επίσης συμμετοχή και στο μουσικό ριάλιτι τραγουδιού “House of Fame”, του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Πάτρα Μάνος Δασκαλάκης! Στην οντισιόν του X Factor

Σβάρνα τα… ριάλιτι είχε πάρει ο Δασκαλάκης: Δήλωση συμμετοχής σε Voice και Survivor, ενώ είχε χάσει 2 παιδιά
Το ψυχολογικό προφίλ για Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου: Καμία συνοχή στον λόγο, στη σκέψη και στο συναίσθημα
Σήμερα, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια νέα αποκάλυψη για τον πατέρα των τριών παιδιών.

https://www.youtube.com/watch?v=PZTmK-kLjhc

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, ο Μάνος Δασκαλάκης πριν από εναν χρόνο είχε δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό ριάλιτι The Voice, του ΣΚΑΪ, την περίοδο που είχε χάσει τα δύο του παιδιά, τη Μαλένα και την Ιριδα.

Πάτρα Μάνος Δασκαλάκης! ”Ναι ΠΗΓΑ στο X Factor”

Σύμφωνα πάντα με τον Γιώργο Λιάγκα, ο 30χρονος δήλωσε συμμετοχή πριν από μερικούς μήνες και για το φετινό Survivor, και -όπως φαίνεται- δεν θα τον πείραζε να φύγει για τον Αγιο Δομήνικο, ενώ τα δύο του παιδιά είχαν φύγει από τη ζωή και το τρίτο βρισκόταν στο νοσοκομείο.

“Φαίνεται ότι ο ανθρωπος προσπαθούσε να ‘πιάσει την καλή'”, ανέφερε εξοργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Slide Up
x