Headlines

Μενεγάκη – Παντζόπουλος στα ΜΑΧΑΙΡΙΑ! Έτσι διαλυσαν τον ΓΑΜΟ τους!

Μενεγάκη – Παντζόπουλος στα ΜΑΧΑΙΡΙΑ! Έτσι διαλυσαν τον ΓΑΜΟ τους! Ξαφνικά σε μια περίοδο αισθηματικής νηνεμίας, ξέσπασε η θύελλα. Έτσι φάνηκε τουλάχιστον. Όμως, οι…βάσεις για να φτάσει το ζευγάρι στην διάλυση δεν μπήκαν χθες!

Κράτησε χρόνια αυτή η κόντρα! Δεν ήταν θέμα απλής διαφωνίας. Η αλήθεια ήρθε στο φως από την στενή – τότε – συνεργάτιδα της Ελένη Μενεγάκη, Χρύσλα Γεωργακοπούλου. Τότε λοιπόν στο περιοδικό ciao, δημοσιεύτηκε με την υπογραφή της, το περιβόητο πια σύμφωνο συμβίωσης..

Σε αυτό καθορίζονται τα πάντα που αφορούν στην περιουσία που έχει και διατηρεί ο καθένας χωριστά…

Μενεγάκη
Μενεγάκη - Παντζόπουλος στα ΜΑΧΑΙΡΙΑ! Έτσι διαλυσαν τον ΓΑΜΟ τους! 2

Τώρα λοιπόν που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μια μιση δεκαετία μετά το διάσημο ζευγάρι οδεύει ολοταχώς προς τον χωρισμό, τα πράγματα στο θέμα των περιουσιακών στοιχείων, είναι πολύ ξεκάθαρα.

Τώρα πάμε στην είδηση. Πως κατέληξε το ζευγάρι σε αυτό το σημείο; Όπως οι πληροφορίες λένε, δεν προέκυψε ο χωρισμός και οι όποιες διαφωνίες ξαφνικά. Τα πρώτα σημμάδια φάνηκαν 2 – 3 χρόνια πριν ανακοινώση η Ελένη Μενεγάκη πως σταματάει την τηλεόραση.

Όπως αποδείχτηκε αυτή η απόφαση ήταν για μια…μόνο σεζόν. Την αμέσως επόμενη επέστρεψε μετά βαίων…αλλά και με την γκρίνια του Μάκη Παντζόπουλου, ο οποίος ήταν – πάντα με τις φήμες – εκείνος που την παρότρυνε ν’ αφήσει την τηλεόραση και να ζήσουν μια ήρεμη, αγροτική, οικογενειακή ζωή, μακρία από την δημοσιότητα.

Φαίνεται όμως πως αυτό το τελευταίο, η δημοσιότητα δηλαδή, είναι κάτι που δεν μπορεί εύκολα ν’ αποχωριστεί κανείς, ιδιαίτερα αν έχει ζήσει τόσες στιγμές διασημότητας, επί 3 σχεδόν δεκαετίες και τόσα εκώφυλλα μετά.

Αντιλαμβάνεστε πως τα “θέλω” του ζευγαριού ήταν αντίθετα για μεγάλο χρονικό διάστημα και όσο και αν προσπαθούσαν να γεφυρώσουν την διαφωνία τους, στην πραγματικότητα, κανείς δεν συμβιβαζόταν.

Η υπόμονή λοιπόν εξαντλήθηκε πολύ καιρό νωρίτερα, αλλα΄κια οι δύο τους προσπαθούσαν να …διαψεύσουν την πραγματικότητα.

Τώρα έφτασε η ώρα…του χωρισμού…

Συνεχίζεται σε πολυ λίγο!

Slide Up
x