ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ! Η κατερίνα Καινούργιου ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ! Ποιος είναι ο ΓΑΜΡΟΣ! Το όραμα που βγήκε αληθινό!

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ! Η κατερίνα Καινούργιου ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ! Ποιος είναι ο ΓΑΜΡΟΣ! Το όραμα που βγήκε αληθινό! Ένα άγχος διαρκές, ένα άγχος που εκδηλώνεται εδώ και χρόνια ποιος ξέρει βάση ποιο προγραμματισμού; Να δείξει άνετη και…γήινη, απλός άνθρωπος με καθημερινές ανησυχίες όπως όλες οι κοπέλες της ηλικίας της. ίσως υπάρχει και πιο καλή εξήγηση για την ανάγκη της Κατερίνας Καινούργιου να μοιράζεται τον τρόμο της να μείνει στο…ράφι. Να μην βρει γαμπρό, να μην κάνει οικογένεια.

Φαίη Σκορδά κατά Γιώργου Λιάγκα! ”Έβλεπα Κατερίνα Καινούργιου”

Το να λες η ίδια τον…καημό σου στο κοινό, είναι ότι πιο αφοπλιστικό μπορείς να κάνεις.

Πως θα σε ειρωνευτούν οι ακόλουθοι σου, οι συνάδελφοι σου, από την στιγμή που εσύ η ίδια από μόνη σου, διατυμπανίζεις τις ανασφάλειες σου..

Κατερίνα Καινούργιου

Αν έχετε προσέξει, από τότε που η Κατερίνα Καινούργιου μίλάει ανοιχτά για τις…τρέσες που φορά και για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, έχουν μειωθεί κατακόρυφα τα πειράγματα που δέχεται.

Ξεκάθαρα, το ν’ αποφασίζεις έστω και καθυστερημένα να λες αυτό που σε…καίει, είναι λυτρωτικό!

Βέβαια, στις πρόσφατες εξελίξεις, αυτές στις οποίες βρέθηκε και κείνη μαζί με μας να βλεέποι τα καυτά – κυριολεκτικά – φιλιά της πρώην φίλη της Δανάη Μπάρκα, με τον πρώην της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Κατερίνα Καινούργιου πιάστηκε απροετοίμαστη..

Δεν μπορεί να διαχειριστεί πειστικά αυτό το σοκ. Ένα σοκ που κάτω από το βάρος της δημόσιας έκθεσης, είναι ασήκωτο.

Η Κατερίνα Καινούργιου, πρέπει ν’ ανασυντάξει τις δυνάνεις της για να πείσει, πως είναι υπεράνω αυτής της κατάστασης.

Επειδή είναι παραπάνω από φανερό, πως δεν είναι. Φαίνεται να έχει θολώσει από την πίεση…Όταν λέμε “πίεση” εννούμε, αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι. ότι δηλαδή, η Κατερίνα Καινούργιου που “φώναζε” επί χρόνια τον καημό της να καλοπαντρευτεί με΄σα σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, είναι πια, διπλά εκτεθειμένη στα μάτια του κοινού.

Γιατί; Μα, οι δύο πρώην της, τα έφτιαξαν με άλλες παρουσιάστριες και μάλιστα εκδηλώνονται δημοσίως χωρίς να τους ενδαφέρει η κρίση του κόσμου.

Μάλιστα ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, όχι μόνο -παντρεύτηκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά περιμένουν και το δεύτερο παιδί τους…

Κι όμως, ενώ η Κατερίνα δείχνει “πνιγμένη” σε αυτό, δεν αποκάλυψετο ΄τι βρίσκεται ήδη σε σχέση και μάλιστα πολλά υποσχόμενη…

Μείνετι συντονισμένοι…