Ξαναπαντρεύονται Βατίδου Κούγιας; ΌΛη η αλήθεια μπροστά στις κάμερες! Βίντεο!

Ξαναπαντρεύονται Βατίδου Κούγιας; ΌΛη η αλήθεια μπροστά στις κάμερες! Βίντεο! Απαντώντας στην πρόσφατη δήλωση του Αλέξη Κούγια στο Happy Day, όπου αρνήθηκε επίσημα κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, η Εύη Βατίδου μίλησε τώρα για να αντιμετωπίσει τις φήμες. Κατά τη σημερινή της επικοινωνία με τους δημοσιογράφους της ψυχαγωγικής εκπομπής, η Βατίδου μοιράστηκε την άποψή της για το θέμα.

Εύη Βατίδου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε τις ανησυχίες του στην Εύη Βατίδου, επισημαίνοντας τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται λόγω της σημερινής του σχέσης. «Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι, γίνεται επανασύνδεση μεταξύ του ζευγαριού. Δεν θα υπάρξει επανασύνδεση με τον Αλέξη για μετακόμιση ή νέο συμβόλαιο ρεύματος.

 

Είμαι η πρώην κυρία Κούγια, πάντα Εύη Βατίδου και η μητέρα του Χρήστου και της Μάιρας, Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Η Εύη Βατίδου συνέχισε εκφράζοντας τις γνώσεις της για τις πληροφορίες που είχε μοιραστεί προσωπικά μαζί της ο Αλέξης. Ανέφερε ότι είχε δει τις δηλώσεις του από πρώτο χέρι, διασφαλίζοντας ότι δεν απαιτούσε από κανέναν άλλο να της μεταδώσει ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Εύη Βατίδου για την κόρη της Μάιρα Κούγια ”είναι 1,80 στο ύψος”

Πίστευε ακράδαντα ότι τα άτομα που στόχευαν πραγματικά να αντιμετωπίσουν τις προσωπικές τους ανησυχίες θα έπρεπε να το κάνουν μέσω ιδιωτικών συνομιλιών, αντί να τις δημοσιοποιήσουν.

Εν κατακλείδι, η Εύη Βατίδου εξέφρασε την ειλικρινή της επιθυμία ο Αλέξης να βρει γνήσια ευτυχία στη σχέση του με τη σύντροφό του, καθώς αυτό είναι σημαντικό όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τα παιδιά που συμμετέχουν.

Slide Up
x