Ελισάβετ Ελέτση: Ποιον μεγαλογιατρό παντρεύεται! Ηλικία ύψος , καταγωγή

Ελισάβετ Ελέτση: Ποιον μεγαλογιατρό παντρεύεται! Ηλικία ύψος , καταγωγή  Η Elizabeth Elecsi, γνωστό όνομα χάρη στην εμφάνισή της στο Survivor, πρόκειται να δέσει σύντομα τον κότσο. Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αποκάλυψε και μοιράστηκε με το κοινό το προσκλητήριο του γάμου της.

Η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά και ικανοποίηση που έμαθε για τη χαρούμενη κατάσταση της Ελισάβετ Ελέτση και την πρόοδο που έχει σημειώσει στην προσωπική της ζωή, συμπεριλαμβανομένης της αξιοσημείωτης ανακάλυψης του τέλειου συντρόφου της ζωής της, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο. Σε συνέντευξή της στο «MEGA Καλημέρα», η γνωστή δημοσιογράφος και γνωστή τηλεπερσόνα μοιράστηκε συναρπαστικές λεπτομέρειες για την πολυαναμενόμενη γαμήλια τελετή της με τον αγαπημένο της σύντροφο, Νεκτάριο Λεμονίδη.

 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία στο κομμωτήριο, η Elizabeth Elechi εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό της για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται, δηλώνοντας ότι τους βλέπει κάθε πρωί και τους αγαπά όλους. Επίσης, συνεχάρη τον τηλεοπτικό της κουμπάρο, Σαράντη Μαργέτη, που ήταν αυτός που παρατήρησε την πρόσκληση. Στη συνέχεια, η Ελισάβετ διηγήθηκε πώς γνώρισε τον πλέον σύζυγό της, Νεκτάριο. Όλα ξεκίνησαν όταν τηλεφώνησε στο σαλόνι της για να κλείσει ένα κούρεμα για τον φίλο του. Ωστόσο, καθώς το σαλόνι έκλεινε σε μόλις τριάντα λεπτά, η Ελίζαμπεθ αναρωτήθηκε αν μπορούσαν να τα καταφέρουν εγκαίρως.

 

Παραδόξως, ο φίλος του Νεκτάριου, που έτυχε να είναι και φίλος της Ελισάβετ, γνώριζε την ώρα κλεισίματος του σαλονιού. Ενημέρωσε την Ελισάβετ ότι ο Νεκτάριος δεν θα μπορούσε να τη συναντήσει αυτοπροσώπως και της μίλησε με πληθυντικό τρόπο, κάτι που την εξέπληξε πολύ και την κέντρισε το ενδιαφέρον. Η μοδάτη εμφάνιση του άνδρα αποπνέει έναν αέρα δροσιάς.

 

Εκφράζει με σιγουριά την προτίμησή του για μεγαλύτερα, πιο εκθαμβωτικά κοσμήματα, τονίζοντας την επιθυμία του για λάμψεις. Συγκρίνοντας τον εαυτό του με ένα κύμβαλο, υπονοεί ότι ξεχωρίζει και τραβά την προσοχή. Επιπλέον, οι δεξιότητες και οι ικανότητές του εκτιμώνται ιδιαίτερα, καθώς περιγράφεται ως εξαιρετικά ταλαντούχος. Το εν λόγω άτομο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ημερομηνία δηλώνοντας ότι χαίρεται που το άλλο άτομο έκανε την προσπάθεια να συναντηθούν στον καθορισμένο χώρο, καθώς οι ίδιοι ήταν αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους.

 

Ο λόγος για τη δέσμευσή τους προήλθε από τη γνήσια αγάπη τους για τον τρόπο με τον οποίο ο άλλος συνομιλούσε μαζί τους, θεωρώντας ότι ήταν πολύ ελκυστικό. Επιπλέον, γοητεύτηκαν ιδιαίτερα από την ευχάριστη χροιά της φωνής του ατόμου.

Ελισάβετ Ελέτση

Η Ελισάβετ Ελέχη εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον Νεκτάριο τονίζοντας την εξαιρετική ικανότητά του να την ακούει με προσοχή. Τόνισε τη σημασία αυτής της ιδιότητας στη σχέση τους, καθώς ο Νεκτάριος όχι μόνο ακούει τα λόγια της αλλά καταλαβαίνει ειλικρινά το βάθος των εμπειριών της.

 

Αυτή η ακλόνητη υποστήριξη και ενσυναίσθηση από τον σύντροφό της έχει προσφέρει στην Ελισάβετ μια απαράμιλλη αίσθηση ασφάλειας, ένα συναίσθημα που της είχε διαφύγει σε όλη της την ύπαρξη μέχρι τώρα. Είμαστε σαν κούκλες που έχουν ζωγραφιστεί και έχουν δώσει μια συγκεκριμένη εικόνα.

Όσον αφορά τη διαχείριση της δημόσιας εικόνας μας, ο Νεκτάριος Λεμονίδης, όντας γιατρός χωρίς εμπειρία στη βιομηχανία του θεάματος, δεν είχε ιδέα πώς να το χειριστεί.

 

Η Ελισάβετ Ελέτση θυμάται την πρώτη φορά που είδε τον εαυτό του στην τηλεόραση και τη ρώτησε αν έπρεπε να τον πλησιάσουν κόσμος.

 

Σε απάντηση, εξήγησε ότι οι συνάδελφοί της ζητούσαν φωτογραφίες μαζί του. Δέχτηκε απρόθυμα, αλλά αναφέρθηκε στον εαυτό του και στην υπόλοιπη ομάδα τους ως απλές «ζωγραφισμένες κούκλες». Εξέφρασε επίσης την επιθυμία του οι δημοσιογράφοι να μην επισκέπτονται το νοσοκομείο όπου εργάζεται.

Ελισάβετ Ελέτση γάμος

Ο Νεκτάριος Λεμονίδης, γιατρός στο επάγγελμα, κατέχει την αξιόλογη θέση ως αυτός που έχει κατακτήσει την καρδιά της Ελισάβετ Ελέτση. Είναι επιβεβλημένο να υπογραμμίσουμε ότι συζήτησε ανοιχτά την αισθηματική τους σχέση σε πρόσφατη συνέντευξή του στο MEGA Καλημέρα. “Του αρέσουν οι γενναίοι, όχι οι όμορφοι. Ήθελα τόσο πολύ την Ελισάβετ.

Όταν έχεις κάποιον που θέλεις, δεν περιμένεις πολύ για να παντρευτείς… Ήθελα να “κλέψω” λίγη από τη δημοσιότητα της Ελισάβετ. Η Ελισάβετ έχει επίσης κάποια αρνητικά στοιχεία, αλλά δεν θα το πω» είπε χαρακτηριστικά.

 

Δεν χρειάζεται να είμαστε συνέχεια μαζί, λίγο είναι καλό». Η Ελισάβετ, ενώ έλαβε συνέντευξη από την κάμερα του Mega, αποκάλυψε ότι λαμβάνει πολλά μηνύματα που προμήνυαν ότι ο σύζυγός της θα την αντικαταστήσει τελικά και θα γίνει μια φυσιογνωμία με επιρροή.

Αποφασισμένη να σταθεί στη θέση της, η Ελισάβετ απαντά σε όσους στέλνουν μηνύματα στον σύζυγό της, διευκρινίζοντας ότι στην πραγματικότητα είναι η Ελισάβετ Ελέτση – Λεμονίδου. Ακόμη, παραδέχτηκε ότι εξαπάτησε τον Νεκτάριο υποτιμώντας το κόστος του γάμου τους, καθώς στην πραγματικότητα θα ανέλθει σε περίπου 50.000 ευρώ. Η Ελισάβετ τόνισε ότι ο Νεκτάριος δεν έχει αρνηθεί ποτέ τις επιθυμίες της και την αντιμετωπίζει ως την αγαπημένη του βασίλισσα.

 

Διαβάστε ακόμα: Η Ελισάβετ Ελέτση αγνοεί την ταυτότητα του Μάνου Βροντζάκη, ενός ατόμου που ζητά σε εβδομαδιαία βάση το σημαντικό ποσό των 3.000 ευρώ. Εν τω μεταξύ, λειτουργεί με επιτυχία το δικό της σαλόνι ομορφιάς για ένα σημαντικό διάστημα πέντε ετών. Είναι απογοητευτικό για εκείνη να αναλογιστεί το γεγονός ότι δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στις υπηρεσίες που συνήθως απολαμβάνει, όπως περιποίηση, εφαρμογή μακιγιάζ και βελτιώσεις βλεφαρίδων κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο SURVIVOR. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο πρωταρχικός στόχος της Ελισάβετ με τη συμμετοχή σε αυτό το τηλεοπτικό ριάλιτι δεν είναι να δημιουργήσει φιλίες ή να συμμετάσχει σε δημόσιες σχέσεις με άλλους διαγωνιζόμενους, αλλά μάλλον να αναδειχθεί ο απόλυτος νικητής.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!