Πάτρα! Τι ΛΕΕΙ η Τζωρτζίνα μέσα από τον τάφο της

Πάτρα! Τι ΛΕΕΙ η Τζωρτζίνα μέσα από τον τάφο της Καθηλώνουν οι εξελίξεις για την Πάτρα που φέρνει το “Φως στο Τούνελ”.

Με την υπόθεση στην Πάτρα, του θανάτου των τριών αδελφών η οποία και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ασχολήθηκε εκ νέου η Αγγελική Νικολούλη μέσα από το «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής στο Μεγάλο Κανάλι.

Πάτρα! Τι ΛΕΕΙ η Τζωρτζίνα μέσα από τον τάφο της
Ένα βήμα απέχουν οι διωκτικές Αρχές από το να ρίξουν άπλετο «φως» στη σκοτεινή υπόθεση με τα τρία νεκρά αγγελούδια. Τα ερωτήματα για την οικογένεια που έχασε τρία παιδιά σε διάστημα μόλις δυόμιση χρόνων, είναι πολλά. Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, η Τζωρτζίνα, δίνει τις απαντήσεις που όλοι περιμένουν.

Πάτρα: “Θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα”

Οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες διενεργήθηκαν στο πιο σύγχρονο και εξοπλισμένο πανεπιστημιακό εργαστήριο που διαθέτει η χώρα, όχι μόνο έχουν ολοκληρωθεί, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Φως στο Τούνελ», έχουν παραδοθεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

https://www.youtube.com/watch?v=ESMeUtxSKrI&t=37s

Στις εξετάσεις αυτές φαίνεται ότι περιλαμβάνεται ένα ορατό αποτέλεσμα που από μόνο του είναι ικανό να ξεκλειδώσει την υπόθεση χωρίς να συνδυαστεί με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Πάτρα Χρήστος Ρουγκάλας! ”Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς…”

Η διπλή έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών και των ιατροδικαστών, βρίσκεται στην τελική της φάση. Θεωρείται πλέον δεδομένο πως θα υπάρχουν άμεσα εξελίξεις. Μένει να φανεί εάν η εισαγγελία της Πάτρας που διέταξε την προκαταρκτική έρευνα, θα έχει τον τελευταίο λόγο ή η Εισαγγελία Αθηνών.