Ποια ειναι η Μαρία Μπέη του Master Chef 2023

Ποια ειναι η Μαρία Μπέη του Master Chef 2023

Μαρία Μπέη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Το μικρόβιο της μαγειρικής μπήκε σε πολύ μικρή ηλικία μέσα της, λόγο της γιαγιάς της. Μεγαλώνοντας κατάλαβε πως είναι αυτό που τη γεμίζει και ότι θέλει να το κάνει επάγγελμα. Η οικογένεια της όμως είχε αντίθετη άποψη και έτσι δεν είχε την υποστήριξη τους.

Ο πατέρας της ήταν ο πρώτος που κατάφερε να πείσει, μιας και της έχει μεγάλη αδυναμία. Με τη συμμετοχή της στο MasterChef ελπίζει να πείσει και τη μητέρα της και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, πως η μαγειρική για εκείνην δεν είναι αστείο. Γιατί πήγε στο MasterChef; Τι απαντά η ίδια; “Ήθελα να πετύχω έναν στόχο μου. Ήθελα να ρθω εδώ πέρα να τα πάω καλά και να αποδείξω στην οικογένεια μου και στον εαυτό μου ότι ότι θέλω το πετυχαίνω”. Για άλλη μια φορά ανέφερε και μπροστά στους κριτές πως η μητέρα της και τα αδέρφια της δεν ήθελαν να ασχοληθεί με τη μαγειρική και πως μόνο ο πατέρα της την υποστήριξε σε αυτήν την απόφαση.

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Παντρεύεται το ζευγάρι του MasterChef;
Στην πρώτη δοκιμασία για να πάρει την ποδιά, μαγείρεψε έναν μαύρο χοίρο που εκτρέφουν στην Πιερία, μαζί με αλμυρά κόλλυβα με μία σάλτσα ρόδι και καραμελωμένα μήλα. Από το χοίρο χρησιμοποίησε το λαιμό. Πήρε το λαιμό επειδή πιστεύει ότι είναι ένα πολύ καλό κομμάτι. Πως ψήφισαν οι κριτές; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε ΝΑΙ, ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε ΟΧΙ, και ο Πάνος Ιωαννίδης είπε ΝΑΙ. Έτσι η Μαρία Μπέη πήρε την ποδιά και μπήκε στο MasterChef 4. Ο μέντορας της είναι ο Πάνος Ιωαννίδης. Ποια είναι η ηλικία της; Πόσο χρονών είναι η Μαρία Μπέη; Η παίκτρια του Master Chef 4 από την Πιερία, είναι 24 ετών.

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Σε καραντίνα μετά από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού!
Η Μαρία γνωρίζει πολύ καλά με τι θέλει να ασχοληθεί στη ζωή της.

  1. Πάντα στη ζωή της μεγάλωνε με έναν στόχο: Να γίνει μια καλή μαγείρισσα.

Μαρία Μπέη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

  1. Μαζεύοντας τις δυνάμεις της, η Μαρία Μπέη πήγε να σπουδάσει μόνη της και με τον καιρό προσπάθησε να δείξει στους δικούς της πόσο σοβαρή ήταν η απόφασή της να ασχοληθεί με τη μαγειρική και όχι με την οικογενειακή τους επιχείρηση.
  2. Τώρα, η Μαρία βρίσκεται στο διαγωνισμό, έχοντας εν μέρει την υποστήριξη από τον πατέρα της.
  3. Η Μαρία θέλει να αποδείξει, σε όσους δεν την στήριξαν και δεν την πίστεψαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει στον χώρο της μαγειρικής, παίρνοντας τον τίτλο της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Ερωτευμένοι σε βραδινή τους έξοδο
Η εvτυπωσιακή πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής του Star, γυρνά την Ελλάδα μαζί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μπέλλο, και την καλή της φίλη Νικολέττα Τσομπανίδου, νικήτρια του «The Bachelor».

Μερικές ώρες πριν, η Νικόλ ανήρτησε στα instagram stories της ένα βίντεο από τις καλοκαιρινές τους βουτιές, στο οποίο η όμορφη Μαρία απεικονίζεται πιο πληθωρική από ποτέ, φορώντας το μικροσκοπικό μαγιό της και δίχως ίχνος ρετούς, αποδεικνύοντας πως οι καμπύλες της πάνε πολύ!

Σε αντίθεση με τα πρότυπα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, η Μαρία παραμένει χυμώδης και εvτυπωσιακότατη χωρίς να πασχίζει να κρύψει το πληθωρικό κ0ρμί της – το οποίο πολλές θα ζήλευαν.

Δείτε τη Μαρία Μπέη όπως δεν την έχετε ξαναδεί στις λήψεις που ακολουθούν…

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Παντρεύεται το ζευγάρι του MasterChef;
Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους και μετά το τέλος του MasterChef! Οι δύο μάγειρες που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο reality μαγειρικής παραχώρησαν συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και απάντησαν στο ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μαρία Μπέη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Το MasterChef μας βοήθησε πάρα πολύ και μας άνοιξε πολλές πόρτες. Μετά από δυο χρόνια δεν έχουμε φθαρεί και συνήθως μας παίρνουν επειδή είμαστε πιο αναγνωρίσιμοι οπότε το MasterChef είναι ένα κίνητρο για να μας πάρει κάποιος στη δουλειά. Μαλώναμε, ο Δημήτρης ήταν στην κουζίνα, εγώ ήμουν στο υπνοδωμάτιο και τον έκανα unfollow μέχρι να μου ζητήσει συγνώμη» τόνισε, με χαμόγελο, η Μαρία Μπέη για τις φήμες χωρισμού.

Μαρία Μπέη – Πάνος Ιωαννίδης: Η νεαρή σεφ μαγείρεψε για τον μέντορά της ένα χρόνο μετά το MasterChef
Σχετικά με τον επερχόμενο γάμο, ωστόσο, ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν σαφής. «Ναι, θα το πάρω το κορίτσι σε λιγάκι, θα αλλάξουμε και θα πάμε στην κουζίνα»!


«Βλέπεις, μήπως, κανένα δαχτυλίδι στα χέρια μου που εγώ δεν βλέπω» αναρωτήθηκε, με νόημα, η Μαρία Μπέη.

Όσον αφορά, δε, στο… «θέαμα που πρόσφεραν στο MasterChef» κατά τον Διονύση Πρώιο, η Μαρία Μπέη απάντησε ως εξής. «Ναι, κόβαμε και εισιτήριο! Κάποιοι μπορούν να κλέψουν αυτή τη δημοσιότητα από εμάς και να πατήσουν πάνω σε αυτό για να φανούν και εκείνοι. Στην αρχή μας ενόχλησε, αλλά μετά είδαμε την πορεία του συγκεκριμένου παίκτη και λέμε… εντάξει, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια που λέμε και στο χωριό μου».

MasterChef 2023: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 29/5

Μετά την αποχώρηση του Άγγελου Τσιγκάκου, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας βρίσκονται πλέον ένα μόλις βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του Masterchef 2023!

Και οι τρεις κατάφεραν να επιδείξουν μαγειρική αντοχή, επιμονή και στοχοπροσήλωση διεκδικώντας επάξια τη θέση τους στους φετινούς τελικούς.

Μαρία Μπέη
Ποια ειναι η Μαρία Μπέη του Master Chef 2023 5

Ήρθε όμως η στιγμή να αποδείξουν ότι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να κρατήσουν ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου, του τροπαίου και του χρηματικού επάθλου των 50.000 ευρώ.

Οι τρεις chef κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν ετοιμάσει μια ιδιαίτερη ημέρα για τους διαγωνιζόμενους.

Μέσα από δύο μαγειρικές δοκιμασίες, εκείνος ή εκείνη με το υψηλότερο άθροισμα βαθμολογιών στο τέλος της ημέρας θα γίνει ο πρώτος εκ των δύο φιναλίστ!

Στην πρώτη δοκιμασία οι επίδοξοι MasterChefs καλούνται να ετοιμάσουν ένα δημιουργικό πιάτο υψηλής γαστρονομίας, βασισμένο σε ιδιαίτερες γεύσεις παγωτών.

Φαντασία, ευρηματικότητα, πρωτοτυπία, άρτια τεχνική εκτέλεση, σωστός συνδυασμός γεύσεων είναι τα μαγειρικά ζητούμενα και όλοι θέλουν να ξεκινήσουν “γλυκά” και με θετικό πρόσημο την ημέρα.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνει μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής, ενός πιάτου από τον καταξιωμένο chef, Γιώργο Φελεμέγκα.

Αυτή τη φορά οι επίδοξοι φιναλίστ, οφείλουν να μαγειρέψουν με καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και πειθαρχία στα βήματα της συνταγής.

Ο τελικός του MasterChef 2023 είναι και για τους τρεις διεκδικητές τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά ταυτόχρονα.

bellos bei
Ποια ειναι η Μαρία Μπέη του Master Chef 2023 6
ma
Ποια ειναι η Μαρία Μπέη του Master Chef 2023 7
1 174 scaled 1
Ποια ειναι η Μαρία Μπέη του Master Chef 2023 8

Slide Up
x