Headlines

Ποιος ειναι ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης MasterChef 2023

Ποιος ειναι ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης MasterChef 2023

Αλέξανδρος Αντωνελάκης βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης είναι 39 ετών. Είναι παλιός γνώριμος του διαγωνισμού από τον περσινό κύκλο.Έχει καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης. Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης φέτος νιώθει πιο σίγουρος. Θέλει να αποδείξει σε όλους ότι ο περσινός αποκλεισμός του στα bootcamp ήταν απλώςμία κακή στιγμή.Αλέξανδρος Αντωνελάκης: Όσα θέλεις να ξέρεις για τον παίκτη που συγκίνησε το κοινό με την ιστορία του και μετά την περσινή του αποτυχία επέστρεψε στο MasterChef 7 «δριμύτερος».

Το MasterChef 7 έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα (16/1) και ο Αλέξανδρος Αντωλενάκης είναι ένας από τους παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό top 24. Έτσι, μετά από δύο εβδομάδες κατά τη διάρκεια των οποίων είδαμε τις οντισιόν και το bootcamp, σήμερα Δευτέρα (30/1) ξεκινάει το διαγωνιστικό κομμάτι και θα γνωρίσουμε όλους τους παίκτες και τις παίκτριες του μαγειρικού διαγωνισμού.

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης δοκίμασε φέτος για δεύτερη φορά την τύχη του στο MasterChef, αφολυ πέρυσι δεν κατάφερε να προκριθεί. Η ιστορία του όμως συγκίνησε αρκετό κόσμο, αφού όπως είπε στη φετινή οντισιόν δέχτηκε πολλά μηνύματα ακόμη και από αγνώστους. Ο ίδιος πέρυσι είχε μοιραστεί την ιστορία του ως πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών, μία δοκιμασία ζωής που κατάφερε να ξεπεράσει και να βγει αλώβητος μέσα από αυτήν.

Στην οντισιόν του αυτή τη φορά ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης μαγείρεψε χτένι σωτέ με ajo blanco και δήλωσε ότι ήρθε για να πάρει τη λευκή ποδιά, ώστε να γλιτώσει το άγχος του bootcamp. Το πιάτο του μάλιστα ήταν αρκετά καλό και έτσι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ανακοίνωσε πως του δίνουν τη λευκή ποδιά με πολλά αγάπη, γιατί εκπέμπει κάτι πολύ ωραίο.

Έτσι, ο Αλέξανδρος θα διεκδικήσει το έπαθλο και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef στον φετινό διαγωνισμό και μάλλον ήρθε η στιγμή να μάθουμε λίγα περισσότερα γι’ αυτόν!

Ποιος ειναι ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης MasterChef 2023
Ποιος ειναι ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης MasterChef 2023

MasterChef 2023: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 29/5

Μετά την αποχώρηση του Άγγελου Τσιγκάκου, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας βρίσκονται πλέον ένα μόλις βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του Masterchef 2023!

Και οι τρεις κατάφεραν να επιδείξουν μαγειρική αντοχή, επιμονή και στοχοπροσήλωση διεκδικώντας επάξια τη θέση τους στους φετινούς τελικούς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ήρθε όμως η στιγμή να αποδείξουν ότι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να κρατήσουν ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου, του τροπαίου και του χρηματικού επάθλου των 50.000 ευρώ.

Οι τρεις chef κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν ετοιμάσει μια ιδιαίτερη ημέρα για τους διαγωνιζόμενους.

Μέσα από δύο μαγειρικές δοκιμασίες, εκείνος ή εκείνη με το υψηλότερο άθροισμα βαθμολογιών στο τέλος της ημέρας θα γίνει ο πρώτος εκ των δύο φιναλίστ!

Στην πρώτη δοκιμασία οι επίδοξοι MasterChefs καλούνται να ετοιμάσουν ένα δημιουργικό πιάτο υψηλής γαστρονομίας, βασισμένο σε ιδιαίτερες γεύσεις παγωτών.

Φαντασία, ευρηματικότητα, πρωτοτυπία, άρτια τεχνική εκτέλεση, σωστός συνδυασμός γεύσεων είναι τα μαγειρικά ζητούμενα και όλοι θέλουν να ξεκινήσουν “γλυκά” και με θετικό πρόσημο την ημέρα.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνει μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής, ενός πιάτου από τον καταξιωμένο chef, Γιώργο Φελεμέγκα.

Αυτή τη φορά οι επίδοξοι φιναλίστ, οφείλουν να μαγειρέψουν με καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και πειθαρχία στα βήματα της συνταγής.

Ο τελικός του MasterChef 2023 είναι και για τους τρεις διεκδικητές τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά ταυτόχρονα.

Slide Up
x