Hit enter after type your search item

Ρούλα Πισπιρίγκου, Πάτρα: Ποια η μητέρα των 3 κοριτσιών που ΠΕΘΑΝΑΝ σε σύντομο διάστημα. Έντονότατο το ενδιαφέρον γύρω από τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας που έχασαν την ζωή τους το ένα μετά το άλλο!…

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα! Ποια είναι η μητέρα των 3 παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου. Ποιες οι νέες πληροφορίες για τους γονείς των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη;

Ρούλα Πισπιρίγκου, Πάτρα: Ποια η μητέρα των 3 κοριτσιών που ΠΕΘΑΝΑΝ σε σύντομο διάστημα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Πάτρα: Ποια η μητέρα των 3 κοριτσιών που ΠΕΘΑΝΑΝ σε σύντομο διάστημα

Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκονται οι γονείς της Ίριδας, της Μαλένας και της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.

Ενώ βιώνουν το πένθος για την απώλεια των παιδιών τους, οι δύο γονείς καλούνται να αντιμετωπίσουν και ένα όργιο πληροφοριών στα social media που είναι δύσκολο να διαχειριστούν.

«Αφήστε μας» δήλωσε ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης, ενώ και η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου ξέσπασε ζητώντας από όλους να «αφήσουν τα παιδιά τους να ησυχάσουν».

Την ίδια ώρα, νεότερες πληροφορίες στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης έχουν πια διαφορετικούς δικηγόρους, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα! Ποια είναι η μητέρα των 3 παιδιών
Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα! Ποια είναι η μητέρα των 3 παιδιών

Μάλιστα, κάποιοι στην Πάτρα υποστηρίζουν ότι οι γονείς των αδικοχαμένων κοριτσιών μένουν χωριστά και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Σίγουρα η απώλεια και των τριών παιδιών τους έχει κοστίσει πολύ στο ζευγάρι που καλείται πια να αντιμετωπίσει τη ζωή μόνο του.

Αίσθηση έκανε πάντως και η αναφορά του δημοσιογράφου, Βασίλη Λαμπρόπουλου στο δελτίο του MEGA:

«Δεν ειναι μονο οι ανακοπες. Συνεβαιναν πολλα περιστατικα με τα παιδακια οταν ηταν μονα με ενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ατομο στο θαλαμο, ενω οταν ο θαλαμος ειχε κ αλλους ανθρωπους δε συνεβαινε ποτε τιποτα.»

Μάλιστα πριν από ένα περίπου χρόνο, φέρεται να πέθανε αιφνιδίως και η σπιτονοικοκυρά που φρόντιζε η Ρούλα Πισπιρίγκου, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να είναι εντελώς μόνο τώρα.

Ο πατέρας, Μάνος Δασκαλάκης έχει δημοσιεύσει βίντεο με τραγούδια στο YouTube που πενθεί τα χαμένα αγγελούδια του:

Από την άλλη, πληθαίνουν οι πληροφορίες για τη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως είναι γνωστό, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι νοσηλεύτρια και μάλιστα φρόντιζε και τη σπιτονοικοκυρά της.

Μετά τον θάνατο των πρώτων της παιδιών ξεκίνησε σεμινάρια εγκληματολογίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει και μαθήματα υποκριτικής.

Στο παρελθόν μάλιστα η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στο πένθος της είχε γράψει ότι «θύμωσε με τα παιδιά της γιατί άφησαν την αγκαλιά της άδεια»:

Τι λένε οι ιατροδικαστές

Ακόμη και ο έμπειρος ιατροδικαστής δεν μπορεί να κατανοήσει πώς επήλθε ο θάνατος του παιδιού. Σύμφωνα με την έκθεσή του, είναι «απροσδιόριστος» και πιθανόν η αιτία να φανεί μέσω των εξειδικευμένων εξετάσεων στα όργανα της μικρής. Ακόμη και στην περίπτωση που η ιστολογική εξέταση βγει «καθαρή», οι επιστήμονες είναι αποφασισμένοι να ζητήσουν περαιτέρω διερεύνηση.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αυτό που περιμένουν οι γιατροί με μεγαλύτερη αγωνία είναι το αποτέλεσμα των τοξικολογικών και όχι των ιστολογικών εξετάσεων.

Η Ίριδα

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα είχε κάνει την νεκροψία στο δεύτερο παιδί, την Ιριδα. Το οποίο έπασχε από έ

 

να σπάνιο καρδιακό νόσημα και μάλιστα εκ γεννετής. Είχε βλεφοκόμβο. Η λεγόμενη αγενεσία φλεβοκόμβου έχει να κάνει με τον εκφυλισμό των κυττάρων που αποτελούν τον λεγόμενο φυσικό βηματοδότη της καρδιάς (φλεβοκόμβο). Κάτι που συμβαίνει με την πάροδο της ηλικίας και ο οργανισμός δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην λειτουργία της παραγωγής καρδιακών ερεθισμάτων στην συχνότητα που πρέπει. Το γεγονός του πρόωρου θανάτου της μικρής με αιτία την συγκεκριμένη νόσο επίσης προβληματίζει.

Το νόσημα είναι εκφυλιστικό. Και είναι βέβαιο πως κανείς δεν γνώριζε για την ύπαρξή του στη μικρή Ιριδα μέχρι που το παιδί κατέληξε και έγινε η νεκροψία. Η τελευταία ανάρτηση της μητέρας της 7 μηνών Ιριδας, συγκλόνιζε! Σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε γράψει εκείνη την εποχή: «Πριν 7 μήνες σε κράτησα στην αγκαλιά μου… χθες έβλεπα το βίντεο που ανάρτησε η υπέροχη μαμά σου… χαμογέλασα στα σκέρτσα σου… σήμερα στο δρόμο να φέρω στη ζωή μια νέα ζωή μαθαίνω ότι έχασα εσένα…. μικρό μου ουράνιο τόξο… μικρή μου Ιριδα… Η ψυχή μου μαύρισε όπως εκείνη τη νύχτα…»!

Η Μαλένα

Για την περίπτωση της Μαλένας ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των κοριτσιών, είχε φθάσει μέχρι τον εισαγγελέα. Η Μαλένα «έφυγε» τον Απρίλιο του 2019 σε ηλικία 3,5 ετών. Το παιδί έπασχε από λευχαιμία, όμως ο θάνατός της δεν ήταν αποτέλεσμα της κακοήθειας. Η κατάσταση του κοριτσιού, όπως λένε οι γιατροί που την νοσήλευαν, είχε σταθεροποιηθεί και έδειχνε πως θα ξεπερνούσε τον παιδικό καρκίνο.

Ο ιατροδικαστής της Αθήνας που έκανε την νεκροψία το 2019 συμπέρανε ως αιτία θανάτου την «ηπατική ανεπάρκεια»! Ομως όπως δηλώνουν και πατρινοί ιατροδικαστές, η συγκεκριμένη πάθηση δεν αποτελεί αιτία θανάτου. Ετσι ο Μάνος Δασκαλάκης στράφηκε νομικά κατά του ιατροδικαστή Αθηνών αλλά και του παθολογοανατόμου για «ασαφές συμπέρασμα» και λανθασμένη αιτία θανάτου.

Το 3,5 ετών κοριτσάκι είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία. Μεταφέρθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε αμέσως χημειοθεραπείες. Οι εξετάσεις φαίνονταν καλές όμως ξαφνικά « κοιμήθηκε για πάντα» χωρίς τίποτα να προμηνύει το τέλος, στην αγκαλιά της μητέρας της.

Ηταν η εποχή που απαρηγόρητοι οι γονείς της Μάνος και Ρούλα αποχαιρετούσαν το παιδί τους με μια φράση μόνο… «Θα είσαι πάντα το καλύτερο παιδί του κόσμου». «Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές και οι γιατροί πίστευαν ότι θα τα καταφέρει», έλεγε για τη Μαλένα, ο Γιάννης Λεγάτος, γνωστός προπονητής και θείος της μητέρας του παιδιού, ξεσπώντας σε λυγμούς.

Η Τζωρτζίνα

Η 9χρονη Τζωρτζίνα είχε παρουσιάσει καρδιακό πρόβλημα την άνοιξη του 2021. Μέχρι τον Ιούλιο παρέμενε νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου. Τον Απρίλιο του 2021, οι γιατροί της Παιδιατρικής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, με επικεφαλής τον Ανδρέα Ηλιάδη στο ΠΓΝΠ, είχαν δώσει μια τεράστια μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την τρίτη κόρη της οικογένειας που θρηνούσε δύο παιδιά τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Τζωρτζίνα, τότε 8 ετών, νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όταν ξαφνικά τη σταμάτησαν. Οι γιατροί την επανέφεραν στο καρδιοπνευμονικό και το παιδί που νοσηλευόταν διασωληνωμένο και σε καταστολή στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κατάφερε να κερδίσει τη μάχη της ζωής. «Ολοι προσευχόμαστε για την Τζωρτζίνα», έλεγε εκείνες τις ημέρες ο Ανδρέας Ηλιάδης.

O Διευθυντής ΜΕΘ Παίδων ΠΓΝΠ, Ανδρέας Ηλιάδης αναφέρει:

«Πιστεύαμε πως είχαμε ασφαλίσει το παιδί. Την Τζωρτζίνα μας. Τα είχε καταφέρει. Πριν λίγες εβδομάδες μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας για νευρολογικό έλεγχο λόγω της εγκεφαλίτιδας που είχε πάθει»!

Όπως και χθες έγραψε η «Π», ακόμη και ο απινιδωτής που είχε τοποθετηθεί στη μικρή, δεν είχε δείξει ενδείξεις καρδιακής αρρυθμίας ή φθίνουσας κατάστασης της καρδιάς της. Ετσι αποφασίσθηκε να εξετασθεί σε βάθος ο συγκεκριμένος θάνατος, όπως και αυτός των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας.

Ουσιαστικά οι γιατροί κάνουν λόγο για σημεία και συμβάντα που δύσκολα μπορούν να εξηγηθούν όπως και ο θάνατος των τριών κοριτσιών από την ίδια οικογένεια μέσα σε τρία χρόνια.

Με τον γονιδιακό έλεγχο να αποδεικνύει πως δεν έχει σχέση η «κληρονομικότητα με τους θανάτους». Αλλος γιατρός πάντως ισχυρίζεται πως ακόμη και αν ο γονιδιακός έλεγχος δεν δείχνει «σύνδεση» των θανάτων με κάποιο «γονίδιο», δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτή μπορεί να υπάρχει, απλά δεν απεδείχθη στον συγκεκριμένο έλεγχο που έγινε.

Τι λέει η τραγική μητέρα
Η μητέρα Π συνεχίζει να ζει το δράμα της. Χθες έκανε μία ανάρτηση στο διαδίκτυο με το επεισόδιο από το αγαπημένο σίριαλ της Τζωρτζίνας. Τη ρωτήσαμε για το αν η μικρή είχε λιποθυμικό επεισόδιο ή κάτι άλλο που να προδίκαζε το μοιραίο. Το αρνήθηκε. «Καλό θα είναι να μιλούν μόνο οι γιατροί που την είχαν στο Παίδων στην Αθήνα» μας είπε η μητέρα.

«Πιέζουν» για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις

Μόνο δύο εργαστήρια στην Αθήνα πραγματοποιούν τέτοιου είδους εξετάσεις και λόγω του φόρτου εργασίας καθυστερούν σημαντικά. Χωρίς «πίεση» οι εξετάσεις ανακοινώνονται στους αρμοδίους 2 με 3 μήνες αργότερα. Ωστόσο αυτή τη φορά, όπως μας ενημέρωσε ο ιατροδικαστής Αθηνών, ζητήθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, να ολοκληρωθεί η έρευνα σε 15 ημέρες, κάτι που ενδεχομένως θα γίνει.

Ρούλα Πισπιρίγκου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Ποια είναι η μητέρα από την Πάτρα που ΠΕΘΑΝΑΝ τα ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ! Πραγματικά, το μυαλό δυσκολεύεται να συλλάβει τι πραγματικά μπορεί να έχει συμβεί και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην ερμηνεία των γεγονότων.

Την καταγγελία επιβεβαίωσε και χρήστης στο twitter, που υποστήριξε ότι ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Μάλιστα ο εν λόγω χρήστης υποστήριξε ότι η σπιτονοικοκυρά τους είχε τάξει να τους γράψει το σπίτι που έμεναν.

«Η “μητέρα” φρόντιζε τη σπιτονοικοκυρά τους, η οποία είχε υποσχεθεί να τους γράψει το σπίτι που νοίκιαζαν. ΠΕΘΑΝΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΠΕΡΣΙ. Ερευνάται και αυτό…»

Οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη! Τι είπε ο Ρουβάς και ΕΞΟΡΓΗΣΕ!!!

Η “μητέρα” φρόντιζε τη σπιτονοικοκυρά τους, η οποία είχε υποσχεθεί να τους γράψει το σπίτι που νοίκιαζαν. ΠΕΘΑΝΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΠΕΡΣΙ. Ερευνάται και αυτό… #Πατρα

— O dikastis timwros (@Petsokoptiko) February 12, 2022

Γεγονός είναι ότι μόνο η δικαιοσύνη είναι ικανή να δώσει εξηγήσεις σε αυτή την περίπλοκη υπόθεση.

Διαβάστε ακόμα:

Ξέσπασε η μάνα των τριών κοριτσιών που χάθηκαν ξαφνικά – Το τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη για τη Μαλένα και την Ίριδα – Οι εξετάσεις και τα ερωτήματα

Τρεις θάνατοι παιδιών της ίδιας οικογένειας μέσα σε τρία χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι μια ανείπωτη τραγωδία. Και το γεγονός ότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες και τα αίτια των θανάτων της έξι μηνών Ίριδας, της 3,5 ετών Μαλένας και της 9χρονης Τζωρτζίνας κάνει την τραγωδία να είναι ταυτόχρονα και θρίλερ.

Ήδη έχει γίνει εισαγγελική παρέμβαση για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ έχει αποσταλεί ο φάκελος της υπόθεσης στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, εξέλιξη που προκάλεσε εκτός από απορίες και διάφορα σχόλια.

Κυψέλη: Ποια είναι η μάνα που ΣΚΟΤΩΣΕ το 7χρονο παδί της και το ΕΘΑΨΕ στο ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ζητήθηκε από την Εισαγγελία Πατρών εκταφή της Τζωρτζίνας (στην οποία θα εστιάσουν οι Αρχές για να δώσουν κάποιες απαντήσεις), για περαιτέρω διερεύνηση, αφού η αιτία θανάτου χαρακτηρίστηκε «απροσδιόριστη» από τον ιατροδικαστή Αθηνών.

Ποια είναι η Ρουλα Πισπιριγγου

Όπως αναφέρει η εφημερίδα όμως, η πληροφορία επιβεβαιώνεται από νομικούς κύκλους της Αθήνας, αλλά διαψεύδεται από την Εισαγγελία Πατρών!

Το ξέσπασμα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Για όλα αυτά, αλλά και για δημοσιεύματα και σχόλια που κατηγορούν εμμέσως την οικογένεια, η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε στην «Π», ξεσπώντας.

«Γιατί να βγάλουν το παιδί; Για ποιο λόγο;» αναρωτήθηκε όταν της είπαν οι δημοσιογράφοι για την πιθανότητα εκταφής και τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι σχετικό. Όπως πρόσθεσε, η 9χρονη πέθανε τέλη Ιανουαρίου και έχει ήδη γίνει νεκροψία.

Όσο για τα σχόλια και κάποια δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν, η μητέρα των κοριτσιών ξεκαθαρίζει πως η οικογένεια θέλει την έρευνα, θέλει να σταματήσουν οι εικασίες και θέλει να ηρεμήσουν τα παιδιά της:

«Να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου, όσοι δεν τα έχουν καν εξετάσει και καλούνται από δημοσιογράφους να μιλήσουν γενικά και αόριστα. Ας ψάξουν ό,τι θέλουν. Εδώ έφθασαν στο σημείο να κατηγορούν… Δηλαδή η Ιριδα, ένα παιδί που είχε πρόβλημα εκ γενετής, ακόμη και γι’ αυτό λένε διάφορα. Εγώ φυσικά ζητώ να γίνει έρευνα.

Ρούλα Πισπιρίγκου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Ποια είναι η μητέρα από την Πάτρα που ΠΕΘΑΝΑΝ τα ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ! Πραγματικά, το μυαλό δυσκολεύεται να συλλάβει τι πραγματικά μπορεί να έχει συμβεί και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην ερμηνεία των γεγονότων.

Την καταγγελία επιβεβαίωσε και χρήστης στο twitter, που υποστήριξε ότι ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Μάλιστα ο εν λόγω χρήστης υποστήριξε ότι η σπιτονοικοκυρά τους είχε τάξει να τους γράψει το σπίτι που έμεναν.

«Η “μητέρα” φρόντιζε τη σπιτονοικοκυρά τους, η οποία είχε υποσχεθεί να τους γράψει το σπίτι που νοίκιαζαν. ΠΕΘΑΝΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΠΕΡΣΙ. Ερευνάται και αυτό…»

Οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη! Τι είπε ο Ρουβάς και ΕΞΟΡΓΗΣΕ!!!

Η “μητέρα” φρόντιζε τη σπιτονοικοκυρά τους, η οποία είχε υποσχεθεί να τους γράψει το σπίτι που νοίκιαζαν. ΠΕΘΑΝΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΠΕΡΣΙ. Ερευνάται και αυτό… #Πατρα

— O dikastis timwros (@Petsokoptiko) February 12, 2022

Γεγονός είναι ότι μόνο η δικαιοσύνη είναι ικανή να δώσει εξηγήσεις σε αυτή την περίπλοκη υπόθεση.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ξέσπασε η μάνα των τριών κοριτσιών που χάθηκαν ξαφνικά – Το τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη για τη Μαλένα και την Ίριδα – Οι εξετάσεις και τα ερωτήματα

Τρεις θάνατοι παιδιών της ίδιας οικογένειας μέσα σε τρία χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι μια ανείπωτη τραγωδία. Και το γεγονός ότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες και τα αίτια των θανάτων της έξι μηνών Ίριδας, της 3,5 ετών Μαλένας και της 9χρονης Τζωρτζίνας κάνει την τραγωδία να είναι ταυτόχρονα και θρίλερ.

Ήδη έχει γίνει εισαγγελική παρέμβαση για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ έχει αποσταλεί ο φάκελος της υπόθεσης στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, εξέλιξη που προκάλεσε εκτός από απορίες και διάφορα σχόλια.

Κυψέλη: Ποια είναι η μάνα που ΣΚΟΤΩΣΕ το 7χρονο παδί της και το ΕΘΑΨΕ στο ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ζητήθηκε από την Εισαγγελία Πατρών εκταφή της Τζωρτζίνας (στην οποία θα εστιάσουν οι Αρχές για να δώσουν κάποιες απαντήσεις), για περαιτέρω διερεύνηση, αφού η αιτία θανάτου χαρακτηρίστηκε «απροσδιόριστη» από τον ιατροδικαστή Αθηνών.

Ποια είναι η Ρουλα Πισπιριγγου
Ποια είναι η Ρουλα Πισπιριγγου

Όπως αναφέρει η εφημερίδα όμως, η πληροφορία επιβεβαιώνεται από νομικούς κύκλους της Αθήνας, αλλά διαψεύδεται από την Εισαγγελία Πατρών!

Το ξέσπασμα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Για όλα αυτά, αλλά και για δημοσιεύματα και σχόλια που κατηγορούν εμμέσως την οικογένεια, η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε στην «Π», ξεσπώντας.

«Γιατί να βγάλουν το παιδί; Για ποιο λόγο;» αναρωτήθηκε όταν της είπαν οι δημοσιογράφοι για την πιθανότητα εκταφής και τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι σχετικό. Όπως πρόσθεσε, η 9χρονη πέθανε τέλη Ιανουαρίου και έχει ήδη γίνει νεκροψία.

Όσο για τα σχόλια και κάποια δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν, η μητέρα των κοριτσιών ξεκαθαρίζει πως η οικογένεια θέλει την έρευνα, θέλει να σταματήσουν οι εικασίες και θέλει να ηρεμήσουν τα παιδιά της:

«Να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου, όσοι δεν τα έχουν καν εξετάσει και καλούνται από δημοσιογράφους να μιλήσουν γενικά και αόριστα. Ας ψάξουν ό,τι θέλουν. Εδώ έφθασαν στο σημείο να κατηγορούν… Δηλαδή η Ιριδα, ένα παιδί που είχε πρόβλημα εκ γενετής, ακόμη και γι’ αυτό λένε διάφορα. Εγώ φυσικά ζητώ να γίνει έρευνα.

Ποιος είναι ο Τζεφ Μοντάνα! Η ΖΩΗ του ανθρώπου που ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Η οικογένεια θέλει να γίνει έρευνα. Και θέλει έρευνα για να σταματήσουν οι εικασίες. Θέλουμε να ηρεμήσουν τα παιδιά μας».

«Υπάρχουν Άγγελοι», τραγουδούσε ο Μάνος Δασκαλάκης μετά το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας
Ο πατέρας των τριών κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης, τα τελευταία χρόνια έκανε κάποιες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Πάτρας.

Σε μια από αυτές και μετά τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας και της έξι μηνών Ίριδας, είπε το τραγούδι «Υπάρχουν Άγγελοι», σε στίχους και μουσική του Γιώργου Καλιού.

«Ξεπέρασα τον εαυτό μου και έγραψα ένα τραγούδι αφιερωμένο σχετικά με δύο αγγελούδια που δεν είναι πια κοντά μας, μου βγήκε μέσα σε πέντε λεπτά το βράδυ εκείνο που αποχαιρετούσαμε τον μικρό άγγελο του κουμπάρου πλέον Μάνου Δασκαλάκη το αφιερώνουμε σε όλους όσους έχουν τους δικούς τους ανθρώπους εκεί ψηλά…

Δεν μας ενδιαφέρει η προβολή τα like κτλ το μόνο που θέλουμε είναι να αγγίξουμε όλους αυτούς που έχουν τους δικούς τους αγγέλους εκεί ψηλά…», έγραφε σε σχετική του ανάρτηση ο κ. Καλιός.

Γρηγόρης Λέων: «Αν βρούμε κάτι ασυνήθιστο στο 3ο παιδί, θα γίνει εκταφή στα άλλα δύο»

Ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Γρηγόρης Λέων μίλησε το πρωί στο OPEN, τονίζοντας πως οι δύο πρώτοι θάνατοι δεν συνδέονται μεταξύ τους με γονιδιακή νόσο. «Άρα περιμένουμε το πόρισμα για τον τρίτο θάνατο», είπε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας ότι οι Αρχές εστιάζουν στην υπόθεση της εννιάχρονης Τζωρτζίνας.

Υποστήριξε ακόμα πως μπορεί να υπάρξει εκταφή και των άλλων δύο κοριτσιών! «Δεν φαίνεται γενετική προδιάθεση. Αν βρούμε κάτι ασυνήθιστο στο 3ο παιδί, θα γίνει εκταφή στα άλλα δύο».

Οι εξετάσεις και τα ερωτήματα

Θυμίζουμε ότι για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, εκκρεμούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, τα οποία αναμένονται το αργότερο μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Ανάλογα με το τι θα δείξουν και αν δείξουν κάτι, θα καθοριστεί και η συνέχεια των κινήσεων των Αρχών. Σύμφωνα πάντως με ειδικούς που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος» δεν αναμένεται να εμφανιστεί κάτι σε αυτές τις εξετάσεις.

Αντίθετα, λένε ότι είναι σημαντικό να τεθούν τα εξής ερωτήματα στα δύο νοσοκομεία της Αθήνας, όπου νοσηλεύτηκαν Μαλένα και Τζωρτζίνα:

Τι λένε οι θεράποντες ιατροί των δύο κοριτσιών Μαλένας και Τζωρτζίνας;
Σε τι κατάσταση ήταν τα παιδιά όσο νοσηλεύονταν;

Δικαιολογείται με βάση τα στοιχεία που έχουν ο αιφνίδιος θάνατος;

Είχαν ενδείξεις ή συμβάντα για το «τελικό συμβάν»; Δηλαδή για το σημείο που είπαν «σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, δεν τα καταφέρνουμε».

Απαιτήθηκε για κάποιο παιδί διασωλήνωση; Εγινε αναζογώνηση;

Στο Ωνάσειο τοποθετήθηκε βηματοδότης στην Τζωρτζίνα, η οποία ήδη είχε απινιδωτή. Ο απινιδωτής ειδοποίησε, έστειλε σήμα για κάποια τυχόν αρρυθμία; Το σύστημα βηματοδότη – απινιδωτή, έδωσε «συμβάν» στο Ωνάσειο;

 

Διαβάστε επίσης:

Άλυτο μυστήριο ο θάνατός τους

Η υπόθεση με τους ανεξήγητους θανάτους των τριών παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στη Πάτρα μοιάζει με θρίλερ και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Άμεσα καλούνται για καταθέσεις γιατροί, νοσηλευτές, συγγενείς και φίλοι των γονιών, με την αστυνομία να αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Σήμερα, για τη συγκλονιστική αυτή υπόθεση μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 η πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου. «Για εμάς ο θάνατος των τριών παιδιών είναι ένα άλυτο μυστήριο, γιατί έχουμε τρεις διαφορετικές οντότητες, δηλαδή τρία διαφορετικά ιστορικά που φαίνεται να καταλήγουν περίπου με τον ίδιο τρόπο. Τα κορίτσια καταρρέουν μέσα σε λίγα λεπτά και πεθαίνουν χωρίς να υπάρχει μια εξήγηση που να αποτυπώνει ακριβώς ποιο είναι το αίτιο του θανάτου», είπε η κυρία Μαστοράκου.

Έρχεται εκταφή των παιδιών

Στο μικροσκόπιο των Αρχών θα βρεθεί επίσης το ιατρικό ιστορικό των παιδιών. Σύμφωνα με το pelop.gr, φαίνεται πως έχει διαβιβαστεί αίτημα εκταφής της μικρής Τζωρτζίνας, ενώ δεν αποκλείεται η εκταφή και των άλλων δύο παιδιών, προκειμένου να ακολουθήσει ένας νέος κύκλος πραγματογνωμοσύνης, γονιδιακός έλεγχος και ένας ευρύτερος κύκλος εργαστηριακών εξετάσεων.

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής

Συνοψίζοντας πάντως τι είναι μέχρι τώρα γνωστό για τις τρεις αδελφές, η κυρία Μαστοράκου επισήμανε ότι στην περίπτωση του 7μηνου κοριτσιού υπάρχει κάποια επιστημονική εξήγηση, στον θάνατο του δεύτερου κοριτσιού έχει αποτυπωθεί ως αίτιο η ηπατική ανεπάρκεια και το πνευμονικό οίδημα, ωστόσο πάλι αφήνονται ερωτήματα για το πώς πέθανε το παιδί και στο τελευταίο παιδί δεν έχει βρεθεί αιτία θανάτου κατά την ιατροδικαστική εξέταση. «Δεν υπήρχε ουσιαστικά κάποιο αντικειμενικό εύρημα που να μπορεί να εξηγήσει την αιτία θανάτου», είπε.

«Στην περίπτωση του 7 μηνών βρέφους ήταν στο σπίτι μαζί με τη μαμά του και κατέρρευσε εκεί, ήρθε στο νοσοκομείο νεκρό. Τα άλλα δύο ήταν υπό νοσηλεία και υπό παρακολούθηση», είπε η κυρία Μαστοράκου.

Λέων: «Όντως χρειάζεται διερεύνηση»

Για την υπόθεση του θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα που πλέον ερευνάται από το τμήμα ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ μίλησε ο έμπειρος ιατροδικαστής και πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρίας Γρηγόρης Λέων, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Όταν έχουμε παιδιά νοσηλευόμενα, δηλαδή δεν κατέληξαν αιφνιδίως στο σπίτι τους, έχουν κάποιες ασθένειες, νοσηλεύονται και απ’ ότι φαίνεται καταλήγουν από έναν λόγο, μάλλον άσχετο με την ασθένεια την οποία προείχαν, άρα σημαίνει ότι όντως χρειάζεται διερεύνηση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Το «Συνδρόμο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου» στο κάδρο των ερευνών – Έρευνες προς πάσα κατεύθυνση για τους θανάτους των παιδιών

Σύγχυση επικρατεί μετά την είδηση που μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ της Πάτρας ότι έχει διαβιβαστεί αίτημα να πραγματοποιηθεί εκταφή της σορού της 9χρονης Τζωρτζίνας, του τελευταίου παιδιού που έχασαν ο Μάνος Δασκαλάκης και η σύζυγός του Ρούλα Πισπιρίγκου, οι οποίοι βιώνουν μια ανείπωτη τραγωδία, θρηνώντας τον θάνατο και των τριών παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κύκλοι της Διεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών διαψεύδουν την είδηση και επισημαίνουν ότι ακόμα είναι νωρίς για μια τέτοια κίνηση, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, γνωστός γενετιστής θα μελετήσει τους φακέλους των τριών παιδιών αλλά και τις απαντήσεις των ιστολογικών/τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης, μόλις εκδοθούν τα αποτελέσματα.

 

Η είδηση ωστόσο ότι μετά την εισαγγελική παρέμβαση για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την υπόθεση των θανάτων των τριών αδελφών που πέθαναν μέσα σε 3 χρόνια με τους γιατρούς να μην έχουν δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις, ο φάκελος της υπόθεσης θα αποσταλεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αθηνών έχει προκαλέσει ερωτηματικά.

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο το οποίο «ώθησε» την εισαγγελέα να δώσει διαταγή για εξονυχιστική διερεύνηση της υπόθεσης, ωστόσο σύμφωνα με το pelop.gr, στο εισαγγελικό γραφείο έχουν φθάσει πληροφορίες κυρίως από ιατρικούς και ιατροδικαστικούς κύκλους, της Πάτρας και της Αθήνας που τον ανάγκασαν να «διευρύνει» ακόμη περισσότερο την έρευνα και να της δώσει «άλλη διάσταση».

 

Το βέβαιο είναι ότι οι έμπειροι Αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής Αττικής θα διερευνήσουν όλα τα στοιχεία και τα σενάρια για τους θανάτους των τριών κοριτσιών οι οποίοι αποδόθηκαν αρχικά σε «αιφνίδια ανακοπή απροσδιόριστων αιτιών», μέσα στον χώρο του νοσοκομείου, και μάλιστα χωρίς την παρουσία γιατρών και νοσηλευτών. Οι αστυνομικοί θα βάλουν στο «μικροσκόπιο» όλα τα στοιχεία και η έρευνα θα κατευθυνθεί προς πάσα κατεύθυνση.

Γιατροί, νοσηλευτές, ιατροδικαστές, οι οποίοι συνένταξαν εκθέσεις για τους μυστήριους θανάτους, αλλά και οι ίδιοι οι γονείς θα κληθούν να καταθέσουν στο πλαίσιο της Προκαταρτικής Εξέτασης. Ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας φαίνεται να είναι ο πιο «μυστήριος», ενώ τα τρία κοριτσάκια δεν πέθαναν από την ίδια αιτία, σύμφωνα με τις ιατροδικαστικές εκθέσεις.

Το «Συνδρόμου Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου»
Ακόμα και αν ακούγεται εξωφρενικά παράλογο, οι αξιωματικοί θα ερευνήσουν μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας, με το pelop.gr να αναφέρει ότι οι Αρχές έχουν λάβει πληροφορίες (παρά το γεγονός ότι οι θάνατοι έχουν ιατρικό λόγο που επήλθαν) για το ενδεχόμενο ύπαρξης «Συνδρόμου Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου», μία κλινική διαταραχή μέσω της οποίας ένα άτομο βλάπτει κάποιο άλλο επινοώντας ασθένειες. Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι οι έρευνες θα γίνουν προς κάθε κατεύθυνση και διερευνηθεί ακόμα και η πιο απίθανη φαινομενικά εκδοχή.

Αξιωματούχος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στο enikos.gr σημείωσε ότι σε περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν θα δώσουν απάντηση καθώς είναι πιθανόν η ενέργεια να έγινε με την ενέσιμη χορήγηση κάποιας θανατηφόρας ουσίας από άτομο που έχει αντίστοιχες γνώσεις. Υπάρχουν όμως ουσίες που δεν ανιχνεύονται και προκαλούν θάνατο λόγω ανακοπής, όπως η ινσουλίνη.

Τα σενάρια Εγκληματολογίας που παρακολούθησε η μητέρα
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η επιβεβαιώθηκε η είδηση που μετέδωσε χθες ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ότι η μητέρα των παιδιών η οποία είναι νοσηλεύτρια, παρακολουθούσε το 2021 σεμινάρια Εγκληματολογίας, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει κάτι.

Μαστοράκου: Άλυτο μυστήριο ο θάνατος των παιδιών
Νωρίτερα, η πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου μίλησε για τα αναπάντητα ερωτηματικά γύρω από την τριπλή τραγωδία: «Για εμάς ο θάνατος των τριών παιδιών είναι ένα άλυτο μυστήριο, γιατί έχουμε τρεις διαφορετικές οντότητες, δηλαδή τρία διαφορετικά ιστορικά που φαίνεται να καταλήγουν περίπου με τον ίδιο τρόπο. Τα κορίτσια καταρρέουν μέσα σε λίγα λεπτά και πεθαίνουν χωρίς να υπάρχει μια εξήγηση που να αποτυπώνει ακριβώς ποιο είναι το αίτιο του θανάτου» δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα.

«Η θλίψη στην ιατρική κοινότητα εδώ είναι μεγάλη και ειδικά στους θεράποντες ιατρούς που έδωσαν την ψυχή τους για να σώσουν τα παιδιά.

Είχαν νοσηλευτεί σε 4 νοσηλευτικά ιδρύματα, σε δύο στην Πάτρα και δύο στην Αθήνα, έχουν εμπλακεί πολύ έμπειροι συνάδελφοι και η απορία είναι ότι δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση που να μπορεί να αποτυπώσει τι ακριβώς έγινε» είπε και ανέφερε ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

«Καταρχήν με την παρέμβαση της δικαιοσύνης την οποία χαιρετίζουμε θα ανοίξουν πάλι όλοι οι φάκελοι και θα δημιουργηθεί μια έρευνα συνολικά και για τα 3 παιδιά. Τα 3 περιστατικά είναι εντελώς διαφορετικά.

Το πρώτο παιδί που είχε αποτυπωθεί από τον ιατροδικαστή αγενεσία φλεβόκομβου που είναι μια πολύ σπάνια πάθηση και οδήγησε το παιδί 7 μηνών να πεθάνει, ουσιαστικά θα τεθεί υπό διερεύνηση, υπάρχει σαν οντότητα επιστημονική.

Το δεύτερο παιδί είχε λευχαιμία, πήγαινε εξαιρετικά καλά και η εικόνα που έχουμε από τους γιατρούς ότι δεν υπήρχε λόγος επιστημονικά να δικαιολογεί τον αιφνίδιο θάνατο του παιδιού.

 

Στην τρίτη περίπτωση υπήρχε μια νοσηλεία στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο στην αρχή όπου ενώ ήταν υπό την στενή παρακολούθηση του ιατρικού team, κάθε μια ώρα περνούσε γιατρός, υπήρχε το παιδί σε μόνιτορ, ξαφνικά σε πολύ λίγα λεπτά, μετά από 20 λεπτά από την τελευταία επίσκεψη της γιατρού το παιδί βρέθηκε να είναι σχεδόν νεκρό, οπότε έγινε ανάνηψη από τους θεράποντες και ύστερα το παιδί μετακομίστηκε σε ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου σε πολύ άσχημη κατάσταση και πραγματικά δεν δόθηκε ποτέ απάντηση, πώς ένα παιδί που ο γιατρός μόλις έχει περάσει, το έχει δει και υπάρχει μόνιτορ, κατέρρευσε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά.

Όλα αυτά θα τεθούν τώρα στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης και της επιστήμης, γιατί θα πρέπει να μιλήσουν και οι γιατροί συνολικά και για τα 3 περιστατικά. Κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας μπορεί να διαταχθεί εκταφή και των 2 μικρότερων κοριτσιών, αν θεωρήσει η δικαιοσύνη ότι μπορεί να βρεθούν απαντήσεις» ανέφερε η κυρία Μαστοράκου.

Μιλώντας για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών, ο έμπειρος ιατροδικαστής και πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρίας Γρηγόρης Λέων εξήγησε ότι οι συνάδελφοί του χαρακτήρισαν «αιφνίδιο» το θάνατο, καθώς δεν μπορούν να τον συνδέσουν με την κυρίως ασθένεια. «Όταν έχουμε παιδιά νοσηλευόμενα, δηλαδή δεν κατέληξαν αιφνιδίως στο σπίτι τους, έχουν κάποιες ασθένειες, νοσηλεύονται και απ’ ότι φαίνεται καταλήγουν από έναν λόγο, μάλλον άσχετο με την ασθένεια την οποία προείχαν, άρα σημαίνει ότι όντως χρειάζεται διερεύνηση», τόνισε.

Την ανάθεση της υπόθεσης στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών σχολίασε ο Δημοσθένης Πάκος πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Αθήνας σημειώνοντας ότι φαίνεται να υπάρχουν «κενά». Ο ίδιος ζήτησε από όλους να είναι προσεκτικοί στις εκτιμήσεις τους και να περιμένουν να διεκπεραιωθεί η έρευνα.

Η δήλωση των γονέων
Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Καράμπελας με δήλωση του εκ μέρους των γονέων ζητά να σταματήσουν οι ανακρίβειες σχετικά με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας και ειδικά κάποια δημοσιεύματα που προέκυψαν ιδιαίτερα μετά την απόφαση για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προς διαλεύκανση της αιτίας του πρόσφατου θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας.

Η οικογένεια ευχαριστεί την κοινωνία της Πάτρας και όλη την Ελλάδα για την στήριξη που έχουν λάβει όλο αυτό το διάστημα, ενώ παρουσιάζει και το χρονικό της υπόθεσης, από το 2019, όταν έφυγε από τη ζωή η Μαλένα, μέχρι σήμερα.

Η ανακοίνωση:

«Εκ μέρους των γονέων των τριών ανηλίκων τέκνων που ’’έφυγαν’’ τόσο πρόωρα από τη ζωή, Εμμανουήλ Δασκαλάκη και Σωτηρίας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, δηλώνω τα εξής: «Αρχικά οι γονείς εκφράζουν τις ευχαριστίες τους τόσο στην Πατραϊκή κοινωνία, όσο και την ολόκληρη την Ελλάδα για τα μηνύματα συμπαράστασης και στήριξης που έλαβαν αυτό το διάστημα στο ανείπωτο δράμα που βιώνουν. Προς αποκατάσταση, ωστόσο, ανακριβειών που δημοσιεύονται σε διάφορα μέσα, ιδίως ηλεκτρονικού τύπου, καθώς και σε κακοπροαίρετα σχόλια, γραμμένα κάτωθι σχετικών δημοσιευμάτων, διευκρινίζουν ότι:

(α) Η αιτία θανάτου της μικρής Μαλένας το έτος 2019 σε ηλικία 3,5 ετών ήταν αρχικώς η αιφνίδια ανακοπή απροσδιόριστων αιτιών, ενώ ακολούθως ο θάνατος αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια και πνευμονικό οίδημα. Για τη διερεύνηση του θανάτου της Μαλένας, οι γονείς έχουν υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση ερευνάται ποινικά.

(β) Η αιτία θανάτου της μικρής Ίριδας το έτος 2021 σε ηλικία 6 μηνών, σύμφωνα με τις αρχικές ιατρικές πιστοποιήσεις ήταν ομοίως η αιφνίδια ανακοπή απροσδιόριστων αιτιών, ακολούθως όμως και μετά από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις προέκυψε ότι ο θάνατος του βρέφους προήλθε από εκ γενετής -σπανιότατα- παθολογικά αίτια (αγενεσία φλεβόκομβου). Σύμφωνα, επίσης, με τα όσα τους ανέφεραν οι γιατροί που εξέτασαν το βρέφος, με το σπάνιο αυτό παθολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε δεν θα μπορούσε να ζήσει περισσότερο από 15 έτη.

(γ) Η αιτία του πρόσφατου θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας σε ηλικία 9 ετών είναι προς το παρόν (ομοίως) η αιφνίδια ανακοπή απροσδιόριστων αιτιών, καθόσον εκκρεμούν τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων. Αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα αυτά, τα οποία ενδεχομένως θα ’’ρίξουν φως’’ στα αίτια θανάτου της.

Οι γονείς με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκαν σήμερα δι’ εμού ότι ήδη από εχθές (9-2-2022) η κ.κ. Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών παρήγγειλε προς την Υπ/δνση Ασφαλείας Πατρών τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως τα αίτια θανάτου της.

Τελειώνοντας, οι γονείς απευθύνουν ευγενική έκκληση να σταματήσει εφεξής η οποιαδήποτε δημοσίευση ή αναπαραγωγή συγκεχυμένων πληροφοριών και ανακριβειών σχετικά με την υπόθεση, οι οποίες ουδέν εισφέρουν σε ένα τόσο ευαίσθητο και τραγικό θέμα, όπως και η -εν μέσω του βαρέως πένθους τους- συνεχής ενόχληση τόσο των ιδίων, όσο και λοιπών μελών των οικογενειών τους σχετικά με απόσπαση πληροφοριών για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ευχαριστούν εκ των προτέρων για την κατανόηση».

Slide Up
x
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :