Hit enter after type your search item

Τζεφ Μοντάνα! Ποιος ποια ειναι; “Τον καθιστά αντιπαθή και ενοχλητικό μερικές φορές, σε μεγάλη μερίδα του κόσμου”, λέει η Ναταλία Γερμανού.

Η Τζεφ Μοντάνα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Αργυράκη και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα. Τα όσα είπε σχολιάστηκαν στη συνέχεια και από τη Ναταλία Γερμανού, η οποία τοποθετήθηκε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο στο θέμα.

«Τον Γιώργο Λιάγκα τον συμπαθώ και τον Κούγια τον συμπαθώ. Εγώ που τους έχω γνωρίσει, έχω γνωρίσει συμπαθέστατους, έξυπνους και ικανούς ανθρώπους. Βέβαια, στο πλαίσιο αυτό στο οποίο λειτουργούν και ερμηνεύουν έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο, έχουν ένα κείμενο. Αυτό το κείμενο έχει πεποιθήσεις και απόψεις, οι οποίες είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με την ηθική μου και τους κώδικες της ελευθερίας, κάποιες απόψεις είναι για τα σκουπίδια.

Τζεφ Μοντάνα ”Είμαι μάρτυρας κατηγορίας”

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν σκληρός μαζί μου, ήταν πολύ επιθετικός μαζί μου και ήταν αμήχανο. Καταλαβαίνω γιατί το κάνει και από πού προέρχεται. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους και η δουλειά του είναι να αρέσει σε όλους», δήλωσε η Τζέφ Μοντάνα και πρόσθεσε για τον Αλέξη Κούγια:

Τζεφ Μοντάνα! Ποιος ποια ειναι;
Τζεφ Μοντάνα! Ποιος ποια ειναι;

«Καταλαβαίνω ότι ο Κούγιας που βλέπουμε στην τηλεόραση δεν είναι παρά μία περσόνα που κατασκεύασε ο ίδιος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την επικοινωνία. Εκεί πέρα του βγάζω το καπέλο. Είναι μετρ της επικοινωνίας. Η επιλογή του να κάνει ρατσιστικά σχόλια είναι χυδαία».

Μετά την μετάδοση του βίντεο, η Ναταλία Γερμανού πήρε τον λόγο και είπε τα εξής: «Στην ουσία υποστήριξε ότι αυτό που προβάλουν στο δημόσιο βήμα τους ο Γιώργος Λιάγκας και ο Αλέξης Κούγιας είναι ρόλος, ότι είναι αλλιώς στη ζωή τους. Για τον κ. Κούγια δεν δικαιούμαι να ομιλώ γιατί δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν έχουμε κάνει παρέα, δεν ξέρω.

Τζεφ Μοντάνα! ”Είμαι κι εγώ θύμα του Λιγνάδη”

Είπε ότι η δουλειά του Γιώργου Λιάγκα είναι να αρέσει σε όλους. Δεν είμαι σίγουρη ότι συμφωνώ πολύ με αυτό, γιατί ο τρόπος που εργάζεται ο Γιώργος στην τηλεόραση καθόλου δεν αρέσει σε όλους. Ίσα ίσα που τον καθιστά αντιπαθή και ενοχλητικό μερικές φορές, σε μεγάλη μερίδα του κόσμου. Ίσως εννοούσε η Τζεφ ότι δουλειά του Γιώργου είναι να αρέσει σε μεγάλο μέρος της συντηρητικής μέσης αστικής οικογένειας.

Ο Λιάγκας δεν είναι ο τύπος του παρουσιαστή του δημοσιοσχετίστα που λέει να τα έχω καλά με όλους, ίσα ίσα που πολλές φορές εκνευρίζει πολύ κόσμο».

Τζεφ Μοντάνα άντρας ή γυναίκα; Βιογραφικό ( η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά)

Ονομάζεται Tzef Montana και μπορεί η βάση του να είναι στην Καλιφόρνια, βρίσκεται όμως μονίμως με μία βαλίτσα στο χέρι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ποιος είναι ο Τζεφ Μοντάνα που εμφανίστηκε με ψηλοτάκουνα στο MAD WALK;

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού σόου, εμφανίστηκε στην πασαρέλα του Απόστολου Μητρόπουλου φορώντας ένα μάξι φόρεμα με print του Mίκι Μάους και με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Η αμφιλεγόμενη προσωπικότητά του καθιστά εξίσου έντονη και την παρουσία του στα social media καθώς για πολλούς ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει να φωτογραφίζεται στο Instagram είναι προκλητικός.

Άνδρες με καφτάνια και ψηλοτάκουνα στο σόου του Μητρόπουλου υπό τους ήχους της Γαρμπή

Χαρακτηριστική είναι μία φωτογραφία του στην οποία φοράει ελληνική παραδοσιακή φορεσιά ανήμερα της 25ης Μαρτίου στην οποία σχολιάζει στην λεζάντα: «25η Μαρτίου και αποφάσισα να τιμήσω τις γυναίκες της Πάρου φορώντας την παραδοσιακή Παριανή ενδυμασία. Μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα με αυτές τις γυναίκες οι οποίες φώναξαν “Ελευθερία ή Θάνατος” στους δυνάστες τους».

Τζεφ Μοντάνα και Γιώργος Λιάγκας στον πιο άβολο διάλογο: «Η Φαίη Σκορδά είναι η μητέρα των παιδιών σου»

“Βγαίνεις δημόσια και λες ότι θες να γεφυρώσεις τις δικές μου απόψεις; Έχεις έρθει εδώ, κάθεσαι απέναντί μου και θεωρείς ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις”.

Η Τζεφ Μοντάνα βρέθηκε στο Πρωινό της Παρασκευής και η ένταση με τον Γιώργο Λιάγκα ξεκίνησε με το καλημέρα. Η ερώτηση «Πώς γνώρισες τον Δημήτρη Λιγνάδη», που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας και η άρνηση της Τζεφ Μοντάνα να μιλήσει για το συγκεκριμένο, πυροδότησαν έναν άβολο διάλογο, ο οποίος κράτησε αρκετά λεπτά και ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερο τρόπο.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τον διάλογο που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας με την Τζεφ Μοντάνα:

Γιώργος: Αν ήρθες εδώ να μας πεις ποιες άλλες συνεντεύξεις έχεις δώσει κι εδώ σήμερα να μη θες να μιλήσεις…
Τζεφ: Δεν ήρθα εδώ για να μιλήσω γι’ αυτό. Ήρθα να πούμε τι κάνουμε παρακάτω…
Γιώργος: Αυτό είναι κάτι σημαντικό…

Πέθανε ο σκηνοθέτης του «Ελαφοκυνηγού» Μάικλ Τσιμίνο

Τζεφ: Γιώργο μου, αυτό που είναι επίσης σημαντικό είναι ότι ο Αλέξης Κούγιας καθόταν σε αυτήν εδώ τη θέση και προέκβαλλε την Φαίη και όπως πολύ σωστά σου είπε χθες η Μάρω Κοντού, η Φαίη είναι η μητέρα των παιδιών σου.
Γιώργος: Το ξέρω καλύτερα από σένα αυτό.
Τζεφ: Ναι, αλλά ήσουν αμέτοχος όταν ο ίδιος καθόταν εδώ.

Τζεφ: Να βάλει μια τελεία και η Φαίη μια φορά.

Τζεφ: Την προσέγγισή σου Γιώργο την καταλαβαίνω, ότι δεν είσαι έτοιμος ακόμα να το αντιληφθείς έτσι, αλλά έχει έρθει ο καιρός να αλλάξει…
Γιώργος: Μην κρίνεις αν δεν ξέρεις Τζεφ μου, σε παρακαλώ πάρα πολύ. Ήρθες εδώ να μας κάνεις σήμερα ένα μάθημα; Δεν το καταλαβαίνω. Αν είμαι έτοιμος εγώ ή όχι να αντιληφθώ κάποια πράγματα, άσε με να το ξέρω εγώ.

Τζεφ: Εγώ θέλω να γεφυρώσω και εσένα Γιώργο, να σε φέρω πιο κοντά στη νεολαία…
Γιώργος: Επαναλαμβάνω, δεν γνωρίζεις τις απόψεις μου. Βγαίνεις δημόσια και λες ότι θες να γεφυρώσεις τις δικές μου απόψεις; Έχεις έρθει εδώ, κάθεσαι απέναντί μου και θεωρείς ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις.

Η Τζεφ Μοντάνα μιλάει για την απόρριψη που αντιμετώπισε από την οικογένεια και το σχολείο ως she trans παιδί και την δύναμη που βρήκε εντέλει ώστε να εκφραστεί ελεύθερα παρόλο το bullying που είχε δεχθεί από την κλειστή κοινωνία της Κορίνθου και να κάνει καριέρα ως non binary μοντέλο στο Λος Άντζελες. Σήμερα έχει επιστρέψει στην χώρα μας, γιατί θέλει να ασχοληθεί με τον ακτιβισμό, αλλά και να «εκπαιδεύσει» τους Έλληνες σε έννοιες όπως “μη δυαδικό φύλο”, δηλαδή ένα φάσμα ταυτότητας φύλου που δεν είναι αποκλειστικά αρσενικό ή θηλυκό αλλά και στην έννοια του trans.

Τζεφ Μοντάνα άντρας ή γυναίκα; Βιογραφικό ( η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά)
Τζεφ Μοντάνα άντρας ή γυναίκα; Βιογραφικό ( η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά)

Τζεφ Μοντάνα: «Όταν ανακοίνωσα ότι είμαι γυναίκα ο πατέρας μου έπαψε να μου μιλάει» – Ο Λιγνάδης και οι 2 γάμοι

«Πριν έξι χρόνια ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι είμαι γυναίκα. Πάντα αυτή ήμουν, δεν άλλαξε κάτι. Ο πατέρας μου έπαψε να μου μιλάει, ενώ η μητέρα μου το πήρε καλά. Μιλάμε, πιο cool. Από το 2016 δεν έχω ξαναμιλήσει με τον μπαμπά μου, δεν με έχει πάρει τηλέφωνο. Δεν είναι ότι δεν με αγαπάει ή δεν με αποδέχεται, το πρόβλημα είναι στον σεβασμό. Αγαπάω και σέβομαι όποιον με αγαπάει και με σέβεται.

Πάντα γνώριζα την διαφορετικότητα μου, πάντα ήξερα ότι είμαι διαφορετική από τους υπόλοιπους. Είναι δύσκολο να επιβιώσεις σε μια κοινωνία που δεν σε βλέπει, οπότε υπήρξαν δυσκολίες και το ένστικτο επιβίωσης ήταν μέσα μου πολύ ανεπτυγμένο.

Τζεφ Μοντάνα άντρας ή γυναίκα; Βιογραφικό ( η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά)

Ο πατέρας μου με τον Αλέξη Κούγια είναι της ίδιας γενιάς, με την ίδια νοοτροπία και συμπεριφορά. Αποδέχομαι την νοοτροπία τους, δεν την ενστερνίζομαι αλλά την παρατηρώ» εξομολογήθηκε η Τζεφ Μοντάνα.

Το μοντέλο στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για το τραύμα που εκμεταλλεύτηκε ο Λιγνάδης. Αναφορικά με την δίκη του εν λόγω ηθοποιού-σκηνοθέτη που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, δήλωσε πως: «Ένιωσα απαίσια όταν αντίκρισα τον Δημήτρη Λιγνάδη στο δικαστήριο. Ήταν ντροπή όλα αυτά που έκανε. Δεν ήθελα να τον κοιτάω. Με τραυμάτισε… Όχι μόνο ο Λιγνάδης, είχα συνηθίσει σε επιθετικές συμπεριφορές. Δεν είχα την γνώση στην μικρή ηλικία όταν τον γνώρισα. Έχει πολύ πόνο αυτή η ιστορία».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στους δυο γάμους που είχε κάνει στο παρελθόν.

«Παντρεύτηκα στα 19 μου την Ίλια Ντάρλινγκ.

Παντρεύτηκα και δεύτερη φορά με τρανς γυναίκα. Θέλω να είναι καλά η Ίλια, έχει και ένα παιδάκι, είναι εδώ στην Ελλάδα. Γνώριζε για την φύση μου από την αρχή, φορούσαμε τα ίδια ρούχα. Η Ίλια ήταν αποδεκτή από την οικογένεια μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση, έχω μεγάλα χείλια γιατί κατάγομαι από την Αφρική», παραδέχτηκε το μοντέλο που ασχολείται με τον ακτιβισμό.

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :