Ανδρέας Μικρούτσικος σε ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ με την οικογένεια Σταθοκωστόπουλου

Ανδρέας Μικρούτσικος σε ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ με την οικογένεια Σταθοκωστόπουλου Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κυρίως μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η ατάκα της πως ντρέπεται για κάποια πρόσωπα που συνάντησε εκεί μετά τα όσα τους είχε κάνει στο παρελθόν, έκαναν πολλούς να ξεσπάσουν εναντίον της,

Πως…ΠΕΘΑΝΕ ο Ανδρέας Μικρούτσικος!!!

Ένα από τα πρόσωπα αυτά είναι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος που πολλές φορές έχει αναφερθεί σε εκείνο με όχι και τόσο ωραία λόγια. Μιλώντας αυτή τη φορά στην κάμερα της εκπομπής “Open Weeekend” ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραύνωσε για ακόμη μια φορά την Κωνσταντίνα Σπτυροπούλου.

Ανδρέας Μικρούτσικος σε ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ με την οικογένεια Σταθοκωστόπουλου
Ανδρέας Μικρούτσικος σε ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ με την οικογένεια Σταθοκωστόπουλου

«Είναι πολύ διαφορετικό να σε βλέπω και να λέω, ένας άνθρωπος, μια κοπέλα, μια γυναίκα, μια συνάδελφος που κάνει αυτή τη δουλειά και πολύ διαφορετικό να σε βλέπω σαν φάτσα. Στο ερωτικό μπορεί να είναι χαριτωμένο αλλά στο υπόλοιπο είναι υποτιμητικό… Είχα τη χαρά, την τύχη την περίοδο που άνθισε αυτό το φαινόμενο να απέχω γιατί αν δεν απείχα θα ήμουν στο ίδιο κανάλι.

Ανδρέας Μικρούτσικος! Γιατι έλειπε ΣΗΜΕΡΑ;

Αυτό που είχα δει και αυτό που ήξερα είναι ότι είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας. Αυτό το έβλεπα, το βλέπω και θα το υπογράφω… Τα 2-3 χρόνια με την τελευταία μου ενασχόληση με την τηλεόραση, έμαθα από τεχνικούς, από συναδέλφους, από παλιούς παρουσιαστές ότι όλοι εκείνη την περίοδο έζησαν μια περίοδο τρομοκρατίας… ‘Εκοβε όποιο τηλεοπτικό κεφάλι δεν τη βόλευε.. Έκοψε πολλά κεφάλια γιατί ο οποιοσδήποτε και λίγο ταλέντο να είχε φαινόταν ανταγωνιστικός μπροστά της,.,,,

stathokostopoulos spiropoulou konstantina spyropoulou neos erotas 758x478 1

Ποιος δίνει δικαίωμα στο κάθε τέτοιο πλάσμα – μην πω κάτι χειρότερο – στο κάθε τέρας εξουσίας να ρίχνει τον άλλο στην ανεργία, τη δυστυχία, την ανέχεια, την φτώχεια… Είναι έγκλημα αυτό… Είναι ανεπίτρεπτο…. Διαφωνώ με όσους συναδέλφους προσπαθούν να το στρογγυλέψουν… Δεν υπάρχει περασμένα ξεχασμένα όταν άνθρωποι έχουν δυστυχήσει κι έχουν χάσει τις δουλειές τους…» δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ανοιχτός πόλεμος στην οικογένεια Σταθοκωστόπουλου για τη Σπυροπούλου!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι το καινούργιο ζευγάρι της σόουμπιζ για το οποίο συζητούν όλοι.

Ακόμα κι αν οι ίδιοι αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις και επί της ουσίας δεν έχουν επιβεβαιώσει ανοιχτά τη σχέση τους, όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα, καθώς η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας κυκλοφορούν ανοιχτά μαζί και δεν αποφεύγουν τους φωτογράφους και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η σχέση αυτή, λοιπόν, που είναι πλέον γνωστή στους πάντες, ήταν επόμενο να γίνει γνωστή και στα μέλη της οικογένειας Σταθοκωστόπουλου, τους γονείς του Βασίλη και την αδελφή του Αφροδίτη.

Και ήταν εξίσου επόμενο, όλοι αυτοί να μη δουν με πολύ καλό μάτι το γεγονός ότι για τον επιχειρηματία, μερικά χρόνια μετά τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου, η ιστορία επαναλαμβάνεται.

“Πέθανε” ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Η…ανακοίνωση!

“Όχι πάλι τα ίδια”

Είναι γνωστό πλέον στους πάντες ότι η οικογένεια του επιχειρηματία ήταν ένας από τους βασικότερους και πλέον καταλυτικούς παράγοντες που εκείνος δεν παντρεύτηκε ποτέ την Κατερίνα Καινούργιου και οι δύο τους χώρισαν.

Ιδιαίτερα η αδελφή του ήταν ενάντια σε αυτό το γάμο, επιμένοντας ότι η δημοσιότητα ήταν κάτι που δεν άρμοζε στην οικογένεια του Βασίλη και τον ίδιο. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει παραδεχθεί ότι -άπειρη τότε- εξέθεσε πολύ τη σχέση στα ΜΜΕ και στα σόσιαλ, με συνέπεια πράγματι οι δύο τους να μην έχουν καμία ιδιωτικότητα.

Πέρα απ’ αυτό, η οικογένεια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, μια οικογένεια πολύ χαμηλών τόνων που δεν εκτίθεται ποτέ στα φώτα, διαφωνεί με την εμπλοκή των μελών της με ανθρώπους από το χώρο της σόουμπιζ.

Αν προσθέσουμε τώρα σε αυτό και το πόσο άσχημα εκτέθηκε στο πρόσφατο παρελθόν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με το δημόσιο καυγά που είχε με πρώην αγαπημένο της σε νυχτερινό κέντρο, καταλαβαίνουμε ότι η σχέση αυτή είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει η οικογένεια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Ο ίδιος όμως βλέπει τα πράγματα εντελώς διαφορετικά και δεν διστάζει να συγκρουστείμε την οικογένειά του, όπως είχε κάνει αρχικά και στην περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου.

Όπως λένε οι άνθρωποι που ξέρουν καλά τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες, οι καυγάδες είναι στην ημερησία διάταξη στην οικογένεια του επιχειρηματία και ιδιαίτερα κάθε φορά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες φωτογραφίες από κάποια κοινή του εμφάνιση με την παρουσιάστρια.

Παρόλα αυτά, η σχέση συνεχίζεται και οι δύο τους φαίνεται να είναι αχώριστοι, αφού μέχρι στιγμής ο έρωτας επικρατεί της οικογενειακής λογικής…

Πηγή: Περιοδικό Ciao

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!