Headlines

Φίλιππος Τσαγκρίδης Δανάη Μπάρκα σχέση! Διέρρευσαν ΚΑΥΤΕΣ εικόνες και βίντεο!

Φίλιππος Τσαγκρίδης Δανάη Μπάρκα σχέση! Διέρρευσαν ΚΑΥΤΕΣ εικόνες και βίντεο! Κανείς δεν το περίμενε να υπάρξει αυτή η εξέλιξη. Ήταν αναπάντεχο και ήταν και τεράστια πρόκληση να βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα το πανέμορφο ζευγάρι!

Φυσικά όταν λέμε για το “μάτι του κυκλώνα” δεν εννοούμε κάτι περισσότερο από το ότι ο μιρκόκοσμος της Ελληνικ΄’ης σόου μπιζ και κυρίως οι επαγγελματίες που ζουν από τις εξελίξεις της, τρίβουν τα χέρια τους που έχουν σήμερα θέμα να πιάσουν και να το τραβήξουν από τα μαλλιά.

Φίλιππος Τσαγκρίδης Δανάη Μπάρκα σχέση
Φίλιππος Τσαγκρίδης Δανάη Μπάρκα σχέση! Διέρρευσαν ΚΑΥΤΕΣ εικόνες και βίντεο! 2

Πιστεύουμε πως Φίλιππός Τσαγκρίδης και Δανάη Μπάρκα δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνώριζαν τόσο πολύ καλά τι έκαναν, ώστε μπορείς να σκεφτείς πως πήγαιναν και…γυρεύοντας..

Θέλει άραγε πολύ σκέψη για να καταλάβεις πως με τα κινητά να καταγράφουν και κάθε αναπνοή που παίρνεις, το να βρεθείς στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας σε ένα από τα πιο διαφημισμένα μαγαζιά, δεν σημαίνει τίποτα άλλο πως το θέλεις και το θέλεις πολύ να σε τραβήξουν.

Βεβαίως και πρέπει να νοιώθεις ελεύθερος να κάνεις ότι γουστάρεις όποτε το γουστάρεις, το ίδιο ισχύει και για όσους σχολιάσουν την φωτογραφία την γεμάτη πάθος.

Δεν κρατιόντουσαν Φίλιπππος Τσαγκρίδης και Δανάη Μπάρκα που λέτε.

Έβαλαν σκοπό, να “πεθάνουν” την Κατερίνα Καινούργιου.

Η οποία, ως πρώην του Φίλιππου Τσαγκρίδη, βγαίνει και σαν πολύ υπεράνω στην εκπομπή της και μιλά για το ζευγάρι, πουλώντας θεωρία με το κιλό.

Η καρδούλα της το ξέρει…

Μην φ’ύγετε, επιστρέφουμε σε λίγο με νεότερα!

Slide Up
x