12οΔιεθνές Amorgos Tourism FilmFestival 4 έως 9 Νοεμβρίου 2021

12οΔιεθνές Amorgos Tourism FilmFestival 4 έως 9 Νοεμβρίου 2021 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού, ο Δήμος Αμοργού, και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν και φέτος το 12οΔιεθνές Amorgos Tourism FilmFestival, με καθημερινές προβολές διαγωνιζομένων ταινιών, και με πολλές ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από σημαντικούς ομιλητές, από τον Ελληνικό και διεθνή χώρο, σε θέματα Κινηματογράφου, περιβάλλοντος , γαστρονομίας, υγείας και ανάπτυξης .ΚΑΤΕΡΊΝΑ ΚΑΡΑΒΆΤΟΥ ΔΙΑΖΎΓΙΟ: ”ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΈΣΟΥΝ ΚΑΘΌΛΟΥ ΟΙ ΑΛΛΑΓΈΣ”

Κάθε χρόνο πάνω από 100 προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ, παραγωγοί, σκηνοθέτες διοργανωτές άλλων Φεστιβάλ, συμμετέχουν στο Φεστιβάλ της Αμοργού, το οποίο είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας CIFFT , με έδρα τη Βιέννη .

Τζούλια Κόλλια βιογραφικό: Ο γάμος, το τροχαίο, το My Style Rocks και η γνωριμία τους σε κηδεία

Θα πραγματοποιηθεί στην Αμοργό από 4 έως 9 Νοεμβρίου 2021, και παράλληλα, διοργανώνεται Ακαδημία Κινηματογράφου, για φοιτητές και σπουδαστές κινηματογραφικών σχολών σε δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα και ιδιωτικές δομές. Τέλος, έμφαση έχει δοθεί στην προώθηση του Φεστιβάλ και της Ακαδημίας Κινηματογράφου Αμοργού σε σπουδαστές που προέρχονται από τα νησιά των Κυκλάδων οι οποίοι έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε σχετικές δράσεις. Oι συμμετέχοντες δεν θα καταβάλλουν δίδακτρα για την παρακολούθηση της εκπαιδευτικής δράσης.

ΤΣΙΡΙΔΕΣ και ΚΛΑΜΑΤΑ στο σπίτι Χατζηγιάννη Μακρυπούλια!!!

Η παρεχόμενη εκπαίδευση του εργαστηρίου θα παρέχεται από τους ακόλουθους επαγγελματίες:

Kostas Skiftas – Film Direction
Bill Kyrou – NarrativeStorytelling
Kostas Karydas – Post-production Visual Effects
Konstantinos Moutsinas – Film Production
Andreas Labropoulos – Cinematography
AristarchosPapadaniil – Animation
EvagelosTzoumanekas – Film and Photography

Νίκος Μουτσινάς προσωπική ζωή: Τι λέει ο ίδιος για την προσωπική ζωή του

Το Φεστιβάλ Αμοργού θα πραγματοποιηθεί και διά ζώσης, και διαδικτυακά, φέρνοντας σε επαφή παράγοντες του Τουριστικού, Κινηματογραφικού και καλλιτεχνικού κόσμου, σε μια περίοδο που είναι πραγματικά αναγκαίο να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δικτύωση σε αυτούς τους τομείς.

12οΔιεθνές Amorgos Tourism FilmFestival 4 έως 9 Νοεμβρίου 202112οΔιεθνές Amorgos Tourism FilmFestival 4 έως 9 Νοεμβρίου 2021 12οΔιεθνές Amorgos Tourism FilmFestival 4 έως 9 Νοεμβρίου 2021