Τζούλια Κόλλια βιογραφικό: Ο γάμος, το τροχαίο, το My Style Rocks και η γνωριμία τους σε κηδεία

Τζούλια Κόλλια βιογραφικό: Ο γάμος, το τροχαίο, το My Style Rocks και η γνωριμία τους σε κηδεία Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζούλια Κόλλια και ο πλαστικός χειρουργός σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης φιλοξενήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, 15 Οκτωβρίου στο T-live. Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη γνωριμία τους, που έγινε σε… κηδεία, καθώς και τις δύσκολες στιγμές λόγω του τροχαίου που είχε ο Κωνσταντίνος.

Βίκυ Μανώλη: Η νέα παίκτρια του My Style Rocks μιλά για τον παλιό της δεσμό με τον Ανδρέα Φουστάνο

Για την αναπάντεχη γνωριμία τους, ο Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης ανέφερε πως «έτυχε. Ήταν μία εντυπωσιακή παρουσία, οπότε δε μπορούσα να μην την κοιτάξω, παρότι ήταν κηδεία. Ήμουν διακριτικός, δεν έγινε κάποια κίνηση εκεί. Μετά έτυχε να ξανασυναντηθούμε και μετά βοήθησαν τα social media. Εγώ έστειλα το πρώτο μήνυμα».

Πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” φτιάχνει μάσκες και τις πουλάει για 15 έως 25 ευρώ! Video

«Όταν είχαμε γνωριστεί, μου είπε ότι ήταν στα σχέδιά του να φύγει στο εξωτερικό. Εν τέλει μείναμε έναν χρόνο μαζί και αποφάσισα να τον ακολουθήσω, ύστερα από όλα. Ερχόμουν, έδινα μαθήματα και ξανάφευγα» είπε με τη σειρά της η Τζούλια Κόλλια στο T-live. «Είμαστε 11 χρόνια μαζί» πρόσθεσε η εντυπωσιακή ξανθιά.

Λάκης Γαβαλάς: «Μου πήραν όλα τα χρήματα που έβγαλα από το My style rocks»

Αναφορικά με το σοβαρό τροχαίο που είχε ο Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης, η Τζούλια Κόλλια εξομολογήθηκε πως «ήταν σοκαριστική στιγμή. Δεν το πίστευα, ήταν 1η Απριλίου, σαν ψέμα. Βρέθηκα στον τόπο του ατυχήματος και τον βλέπω πεσμένο κάτω. Ήταν πολύ έντονη στιγμή, αλλά ο Θεός είναι μεγάλος (…)

My Style Rocks: Ένταση ανάμεσα στον Λάκη Γαβαλά και την Ευρυδίκη! «Τι έχουμε εδώ; Χούντα;» Video

Ήταν στο αναπηρικό αμαξίδιο για τρεις μήνες. Συνολικά έκανε τρία χειρουργεία στο χέρι και δύο στο πόδι».

Ο πλαστικός χειρουργός δήλωσε ότι η σύζυγός του τού έλεγε για καιρό ότι δεν της άρεσε η μηχανή.

Τζούλια Κόλλια βιογραφικό: Ο γάμος, το τροχαίο, το My Style Rocks και η γνωριμία τους σε κηδεία