2021 Πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι; Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια

2021 Πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι; Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια Πότε κλείνουν τα σχολεία για το καλοκαίρι του 2021; Δείτε πότε κλείνουν δημοτικά, γυμνάσια και Λύκεια το καλοκαίρι του 2021.

ΕΚΠΤΏΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2021: ΤΟ 2020 ΞΕΚΊΝΗΣΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΈΡΑ 13 ΙΟΥΛΊΟΥ ΤΕΛΕΊΩΣΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΈΡΑ 31 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ

Το υπουργείο Παιδείας, έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα παραταθεί το σχολικό έτος. Βάσει τη συγκεκριμένης απόφασης το έτος παρατείνεται έως την Παρασκευή 25 Ιουνίου για τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά και έως την Παρασκευή 11 Ιουνίου για τα Γυμνάσια και Λύκεια

Η Ελένη Μενεγάκη και το …φίδι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που έτρεφε στον κόρφο της

Ταυτόχρονα, οι υποψήφιοι των φετινών πανελληνίων εξετάσεων μπαίνουν στην τελική ευθεία. Για τους μαθητές από τα Γενικά Λύκεια οι Πανελλαδικές θα ξεκινήσουν στις 14 Ιουνίου ενώ μια ημέρα αργότερα τοποθετήθηκε η πρώτη μέρα εξέτασης για τους υποψήφιους από τα Επαγγελματικά Λύκεια.

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Στόχος τους είναι να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη του κόσμου!

Τις ημερομηνίες που θα κλείσουν τα σχολεία για το καλοκαίρι έδωσε η Ζέττα Μακρή, μιλώντας στο OPEN.

Σύμφωνα με όσα είπε η υφυπουργός Παιδείας, τα Λύκεια που παραμένουν ανοιχτά από τις 12 Μαΐου θα κλείσουν στις 11 Ιουνίου, καθώς οι Πανελλήνιες για τα ΓΕΛ ξεκινούν στις 14 του ίδιου μήνα και για τα ΕΠΑΛ στις 15. Την ίδια ημέρα θα κλείσουν και τα Γυμνάσια που ανοίγουν την Δευτέρα 10 Μαΐου.

Νηπιαγωγεία και Δημοτικά, ανοίγουν επίσης στις 10 Μαΐου και θα κλείσουν στις 25 Ιουνίου.

Η υφυπουργός Παιδείας, ερωτώμενη σχετικά, ξεκαθάρισε ότι τα σχολεία δεν πρόκειται να ξανανοίξουν πριν από τον Σεπτέμβρη, όμως τόνισε πως ακόμα δεν έχει αποφασιστεί η σχετική ημερομηνία.

 

Slide Up
x