5 χρόνια χωρίς τον Παντελή Παντελίδη: Η σπαρακτική δήλωση της μάνας του στην Ζήνα Κουτσελίνη

5 χρόνια χωρίς τον Παντελή Παντελίδη: Η σπαρακτική δήλωση της μάνας του στην Ζήνα Κουτσελίνη

5 χρόνια χωρίς τον Παντελή Παντελίδη: Η σπαρακτική δήλωση της μάνας του στην Ζήνα Κουτσελίνη Μια δήλωση της μητέρας του Παντελίδη, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Αθηνά Παντελίδου μίλησε στη δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έκανε μία σπαρακτική ευχή.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ RIP: ΣΤΙΣ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2016 Ο 32ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ

«Μίλησα τηλεφωνικώς με τη μάνα του Παντελίδη λίγο πριν βγούμε στην εκπομπή και μου είπε «εάν μου έλεγαν με τα ίδια μου τα χέρια να ξεριζώσω την καρδιά μου για να είναι εδώ ο Παντελής μου θα το έκανα αυτή τη στιγμή…», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής αφού ήταν οι πρώτες γιορτές δίχως τον Παντελή τους

 

Ο Θέμος Αναστασιάδης το 2016 ανέφερε αρχικά: «Υπάρχει και μια κριτική που λέει εντάξει είσαι σούπερ σταρ και κάνεις ο,τι θέλεις, αλλά έχεις μια ευθύνη και για τους ανθρώπους που κουβαλάς μαζί σου, οι οποίοι τι σου φταίνε να πάθουν ο,τι πάθανε, και έχεις μια ευθύνη ότι δεν μπορείς να κυκλοφορείς στις 07:00 τα ξημερώματα εν είδει δημόσιου κινδύνου. Τα λέμε αυτά χωρίς να έχουμε τελικά συμπεράσματα, έχοντας όμως την εικόνα». Η Ζήνα απάντησε: «Αυτά σε κάθε περίπτωση είναι σκληρή και απάνθρωπη κριτική. Για μένα όταν ένας άνθρωπος φεύγει από την ζωή, εκεί το βουλώνεις. Συγγνώμη που θα σου το πω αλλά το βουλώνεις».

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: Η ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΟΥΤΣΙΝΑ! ΜΕ ΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;

«Άμα είναι κι άλλοι δυο –τώρα μιλάμε ανοιχτά και σκληρά- που είναι χτυπημένοι;» συνέχισε ο Θέμος και η παρουσιάστρια τόνισε: «Εκεί οφείλουν να μιλήσουν οι ίδιοι για το πώς έγινε το γεγονός. Εγώ δεν ήμουν εκεί, άρα δεν ξέρων ποια ήταν η κατάσταση και ποια η αλήθεια. Όταν υπάρχει νεκρός, το βουλώνω. Τέλος! Δεν μπορώ να βγω και να πω οτιδήποτε παρεμπιπτόντως μου έχουν πει ή είδα στο παρελθόν. Οφείλεις να σεβαστείς τον νεκρό σε κάθε περίπτωση και σε αυτό είμαι κάθετη. Το τι μπορεί να έχεις πει πριν για τον Παντελή Παντελίδη, αυτό δεν σημαίνει κάτι. Το μετά όμως… Ξέρεις τι έλεγε η μάνα μου; Τα στερνά τιμούν τα πρώτα».

Συνέχεια… –>

Γράψτε ένα σχόλιο