ΒΟΜΒΑ με Σκορδά και Λιάγκα! ΚΟΠΗΚΕ το ΠΡΩΙΝΟ Αντ1! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ “γκαντεμιά” για το τηλεοπτικό ζευγάρι

ΒΟΜΒΑ με Σκορδά και Λιάγκα! ΚΟΠΗΚΕ το ΠΡΩΙΝΟ Αντ1! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ "γκαντεμιά" για το τηλεοπτικό ζευγάρι

ΒΟΜΒΑ με Σκορδά και Λιάγκα! ΚΟΠΗΚΕ το ΠΡΩΙΝΟ Αντ1! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ “γκαντεμιά” για το τηλεοπτικό ζευγάρι. Πάνω που είδαν…ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ! Πάνω που ξύπνησαν οι μνήμες. Πάνω που πήραν την…ανηφόρα και έδειξαν πως όταν ενώνονται δεν έχουν αντίπαλο. Πάνω που συνέβει το καλύτερο που θα μπορούσε στην καριέρα τους τα τελευταία χρόνια, η ατυχία χτύπησε κοκκίνο και έπληξε το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ – ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: 4+1 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας κάνουν αναγκαστικές διακοπές! Ο κορονοϊός δεν έκανε εξαίρεση και χτήπησε την ομάδα τους στο πρωινό όπως θα γνωρίζετε ίσως οι περισσότεροι. Στο πλαίσιο αυτό, είναι αναγκασμένοι να μην βγουν στον αέρα από την στιγμή που κρούσμα βρέθηκε και στην ομάδα τους μετά το τεστ που έγινε!

Φαίη Σκορδά ΚΑΠΟΙΟΣ να τους ΞΕΜΑΤΙΑΣΕΙ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Θύμα του COVID-19

Στον τακτικό έλεγχο, εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα από την ομάδα της εκπομπής θετικά στον κορονοϊό και έτσι η διοίκηση του ΑΝΤ1, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα αποφάσισε να μην βγει το Πρωινό και όλοι να μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Με δεδομένο ότι και τα δύο κρούσματα είναι ασυμπτωματικά, είναι προγραμματισμένο στο τέλος της βδομάδας να επαναληφθούν τα τεστ και αν δεν υπάρξει κάποιο άλλο κρούσμα τότε τη μεθεπόμενη βδομάδα ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά θα είναι ξανά στον αέρα.

ΣΟΚ! Θύμα του κοροναϊού έπεσε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Διαβάστε επίσης:Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, ο κορονοϊός χτύπησε το «Πρωινό», με αποτέλεσμα η εκπομπή για μία εβδομάδα να μην βγει στον «αέρα».
Σήμερα, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε τηλεφωνικά στο «Καλημέρα Ελλάδα» και εξήγησε ποια είναι η κατάσταση. Όπως είπε, ένας εξωτερικός συνεργάτης και δύο συντελεστές της εκπομπής-ο ένας μπροστά στην κάμερα- νοσούν από covid-19.
«Δύο φορές την εβδομάδα κάνουμε rapid test στον ΑΝΤ1.

Την Παρασκευή ένας από τους εξωτερικούς συνεργάτες βγήκε θετικός.

Έτσι λοιπόν υποβληθήκαμε όλοι σε μοριακό τεστ και βγήκαν θετικοί και άλλοι δύο συνεργάτες, ο ένας είναι μπροστά από τις κάμερες και ο άλλος πίσω από τις κάμερες. Άρα έχουμε τρία κρούσματα κορονοϊού στην εκπομπή.

Ως εκ τούτου πρέπει να μείνουμε εκτός εκπομπής όσες μέρες αναφέρει το πρωτόκολλο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στον Γιώργο Παπαδάκη.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Χθες κάναμε όλοι τεστ για να δούμε αν κολλήσαμε κι άλλοι, είναι αρνητικά τα τεστ όλων. Ακόμα κι ένα από τα τεστ των τριών ανθρώπων που ήταν θετικοί, είναι αρνητικό. Είναι καλά τα παιδιά.

Τα δύο από τα τρία παιδιά έχουν πολύ ήπια συμπτώματα και ο τρίτος είναι ασυμπτωματικός. Από Δευτέρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είμαστε κοντά σας».

Leave a comment