Headlines

Ai News-Απαντά για το σκηνικό με την Έλενα Χριστοπούλου, τον Τάσο Τρύφωνος και τον Παντελή Τουτουντζή

Απαντά για το σκηνικό με την Έλενα Χριστοπούλου, τον Τάσο Τρύφωνος και τον Παντελή Τουτουντζή

Απαντά για το σκηνικό με την Έλενα Χριστοπούλου, τον Τάσο Τρύφωνος και τον Παντελή Τουτουντζή 2024-04-30 15:42:00

Μετά την πρεμιέρα του Tv Queen, η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο Happy Day και στον δημοσιογράφο Γιώργο Γιαννούλια.
Η γνωστή επικοινωνιολόγος αναφέρθηκε στα σχόλια που απέσπασε το νέο σόου του OPEN, αλλά και για τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Έλενα Χριστοπούλου και τον Τάσο Τρύφωνος να δυσαρεστούνται με την παρουσία του make up artist Παντελή Τουτουντζή στην κριτική επιτροπή.
«Είδα τα δημοσιεύματα σε επίπεδο τίτλων. Δεν είδα κάτι που δεν περίμενα. Εγώ τα πράγματα τα βάζω σε μια διάσταση άλλη. Μπήκα για έναν συγκεκριμένο σκοπό, το βρήκα πολύ ευχάριστο, εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά. Υπάρχουν πράγματα προς διόρθωση ξεκάθαρα. Είναι μια παραγωγή που βγήκε ακριβώς σε 20 μέρες, μην σας πω και λιγότερες» είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.
«Οτιδήποτε βλέπουμε θυμίζει παλιά τηλεόραση. Νομίζω αναφέρθηκαν στο στούντιο που είναι όντως μικρό, λίγο άβολο για μας αλλά ξέρω ότι το δεδομένο ήταν πως στην αρχή πρέπει να είμαστε δίπλα στα παιδιά. Άκουσα ότι υπάρχουν βλέψεις για ένα μεγαλύτερο. Η εγγύτητα είναι σημαντικότερη από τον εντυπωσιασμό. Πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν είναι μουσικοχορευτικό σόου άρα δεν χρειάζεται μεγαλύτερο πλατό. Γιατί να με ανησυχεί η τηλεθέαση; Είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο του Open και είναι αυτό που περιμέναμε και είναι κάτι που θα χτιστεί» συμπλήρωσε.
Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Έλενα Χριστοπούλου και τον Τάσο Τρύφωνος, να δυσαρεστούνται με την παρουσία του Παντελή Τουτουντζή, απάντησε: «Αν ξέρει κανείς την Έλενα και τον Τάσο δε νομίζω ότι ταιριάζει η εναντίωση με τον χαρακτήρα τους. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν είχαμε την αίσθηση ότι δεν είχαμε ενημερωθεί ότι θα είμαστε 4. Εγώ τσέκαρα συνέχεια με ποιους θα είμαι γιατί με κάποια ονόματα δεν θα χαιρόμουν. Το ήξερα ότι θα είμαστε 4. Φαντάζομαι ότι μέσα στην τούρλα να μην είχαν ενημερωθεί ότι θα είναι 4, νομίζω αυτό ήταν και τίποτα παραπάνω».
«Το θεωρώ λιγάκι αστείο να μην θέλουν έναν άνθρωπο. Δεν είδα κανέναν κλαμένο άνθρωπο. Ούτως ή άλλως είναι τι θέλει η παραγωγή ούτε ο Τάσος ούτε η Έλενα» σημείωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Slide Up
x