Δραματικές εξελίξεις στην ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου! Μόλις έμαθε ότι ο άντρας που έχει στο πλευρό της..
Δραματικές εξελίξεις στην ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου! Μόλις έμαθε ότι ο άντρας που έχει στο πλευρό της.. Δηλαδή στο πλαυρό της στην εκπομπή, δηλαδή ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήρε μια πολυ σοβαρή απόφαση για την ζωή του. Όλα ξεκίνησαν αν είδηση. Στην έναρξη του σημερινού Έλα Χαμογέλα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να κάνει μία ανακοίνωση για μία απόφαση που έχει πάρει. Τα λόγια του έκαναν την Σίσσυ Χρηστίδου να «παγώσει» και η αντίδρασή της, ήταν απλά επική.
Τι αποφάσισε να μαρτυρήσει ο Παύλος Σταματόπουλος πρώτα, αφού η αγαπημένη παρουσιάστρια υποδέχθηκε τους τηλεθεατές της για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο και το ίδιο έκαναν και οι συνεργάτες της με τη σειρά τους.
ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕ ΤΗ… ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ;
Μα, δεν ήταν συγκλονιστηκό; Αυτή η ανακοίνωση του Βασάλου έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να «παγώσει» στον αέρα του Έλα Χαμογέλα ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε πως έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό να μακραίνει τα μαλλιά του και έχει σκοπό να τα αφήσει να μακρύνουν αρκετά.
Η αντίδραση της παρουσιάστριας. Η Σίσσυ Χρηστίδου αρχικά πάγωσε ωστόσο στη συνέχεια, φανερά ενθουσιασμένη σχολίασε αστειευόμενη : «Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη με την εξέλιξη αυτή. Τι να κάνουμε ρε παιδιά; Και κανένα καλαμπούρι να περνάει η ώρα».
Πριν από το…σήμερα είχαμε κι άλλη είδηση που αφορά στην όμορφη Σαλονικιά. Θύελλα αντιδράσεων έφερε στο προφίλ της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram, η φωτογραφία που δημοσίευσε με τα παιδιά της που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.
ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ‘ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ, ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.’
Πως προέκυψε αυτό; Αφορμή στάθηκε η λεζάντα που έχει γράψει, η οποία είναι στα αγγλικά. Αρκετές διαδικτυακές της φίλες σχολίασαν πως μένει στην Ελλάδα και πως δεν είναι Αγγλίδα. Βέβαια, πολλά ήταν και τα υποστηρικτικά μηνύματα που δέχτηκε.
«May we raise strong, independent boys.
May we help them build a character of integrity.
May we raise the gentlemen we dreamed of existing», έγραψε.
Να σημειώσουμε πως οι γιοι της Σίσσυς Χρηστίδου, έχουν μεγαλώσει πολύ και έχουν γίνει ολόκληροι κούκλοι άντρες.Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά και ήδη οι celebrities έχουν ξεκινήσει να στολίζουν, δείτε εδώ το δέντρο της Τσιμτσιλή! Μια από αυτούς είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία τράβηξε και βίντεο για το κανάλι της στο Youtube από το σπίτι που έμενε παλιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη και πραγματικά θα πάθετε πλάκα με το εσωτερικό του.
Ως γνωστόν όταν χώρισε το ζευγάρι ο Μαραντίνης παραχώρησε το σπίτι όπου ζούσαν με τα παιδιά τους στην Σίσσυ κι εκείνος νοίκιασε αλλού.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
