Η Τζένη Μπαλατσινού τρολάρει τον Άδωνι Γεωργιάδη

Η Τζένη Μπαλατσινού τρολάρει τον Άδωνι Γεωργιάδη. Το χιούμορ της είναι γνωστό!!!

Όταν η Τζένη Μπαλατσινού «τρολάρει» τον Κικίλια – «Αύριο κουρευόμαστε όλοι»Περίπου δύο μήνες καραντίνας συμπληρώνονται αύριο Δευτέρα (4/5/2020) και ο υπουργός Υγείας, όπως χιλιάδες Έλληνες, αναμένεται να «οδηγηθεί» στο κομμωτήριο

Άλλωστε τη συγκεκριμένη άποψη στηρίζει και η σύζυγος του κ. Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού.

Τζένη Μπαλατσινού: ‘Είναι υγιές να έχεις άλλα πρότυπα και όχι αυτά που σου σερβίρουν.’

Σε φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζει: «Αύριο κουρευόμαστε όλοι… Καλή Κυριακή»

Ο Βασίλης Κικίλιας χαμογελαστός ποζάρει με τον αγαπημένο σκύλο τους.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΑ 55 ΚΙΛΑ!!

Και όλα αυτά λίγο πριν από τη σταδιακή άρση των μέτρων κατά του κορονοϊού που περιλαμβάνει και το άνοιγμα των κομμωτηρίων. Ο Βασίλης Κικίλιας, λόγω των μέτρων, δεν έχει κουρευτεί εδώ και αρκετό καιρό με αποτέλεσμα τα μαλλιά του να έχουν μακρύνει αρκετά.

Τα μηνύματα των διαδικτυακών φίλων της έπεσαν βροχή.

Όταν η Τζένη Μπαλατσινού «τρολάρει» τον Κικίλια – «Αύριο κουρευόμαστε όλοι» 3-05-2020 - 19:41μμ 691 Shares facebook sharing button Sharetwitter sharing button Tweetmessenger sharing button Sharewhatsapp sharing button Shareemail sharing button Email Περίπου δύο μήνες καραντίνας συμπληρώνονται αύριο Δευτέρα (4/5/2020) και ο υπουργός Υγείας, όπως χιλιάδες Έλληνες, αναμένεται να «οδηγηθεί» στο κομμωτήριο Άλλωστε τη συγκεκριμένη άποψη στηρίζει και η σύζυγος του κ. Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού. Σε φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζει: «Αύριο κουρευόμαστε όλοι… Καλή Κυριακή» Ο Βασίλης Κικίλιας χαμογελαστός ποζάρει με τον αγαπημένο σκύλο τους. Και όλα αυτά λίγο πριν από τη σταδιακή άρση των μέτρων κατά του κορονοϊού που περιλαμβάνει και το άνοιγμα των κομμωτηρίων. Ο Βασίλης Κικίλιας, λόγω των μέτρων, δεν έχει κουρευτεί εδώ και αρκετό καιρό με αποτέλεσμα τα μαλλιά του να έχουν μακρύνει αρκετά. Τα μηνύματα των διαδικτυακών φίλων της έπεσαν βροχή.