Ελένη Μενεγάκη: Δικαιώθηκε! Η Τάνια Ιακωβίδου θα πληρώνει 2000 ευρώ κάθε φορά που θα μιλά για εκείνη!
Ελένη Μενεγάκη: Δικαιώθηκε! Η Τάνια Ιακωβίδου θα πληρώνει 2000 ευρώ κάθε φορά που θα μιλά για εκείνη! Ακριβά θα πληρώνει η Τάνια Ιακωβίδου την διάθεση της για σχολιασμό της παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη, σύμφωνα με την απόφαση από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΗΡΕ Ο ΛΑΤΣΙΟΣ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρώην βουλευτής της ΝΔ και δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου «αναφέρθηκε στο πρόσωπο της αιτούσας με τρόπο συκοφαντικό, εξυβριστικό και με χαρακτηρισμούς προσβλητικούς της προσωπικότητας και της επαγγελματικής της υπόστασης».
Η Ελένη Μενεγάκη, η εκκλησία, το μοναστήρι, ο Γέροντας Ευδόκιμος Φραγκουλάκης και η ….παρουσίαση του βιβλίου!
Όλα είχαν ξεκινήσει όταν η Τάνια Ιακωβίδου είχε εμφανιστεί ως καλεσμένη σε εκπομπή και κλήθηκε να σχολιάσει την απομάκρυνση συνεργάτη της Μενεγάκη.
Αναλυτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», στο επίκεντρο των διαλόγων στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν τα προβλήματα που προκάλεσαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη οι δηλώσεις της πρώην βουλευτή.
Στην αρχή ο σύζυγος της κ. Ιακωβίδου ζήτησε αναβολή της δίκης: «Δεν υπάρχει συναίνεση για να λυθεί το πρόβλημα εξωδίκως, αυτό βλέπω… Ο δικηγόρος της γυναίκας μου, ο κ. Καπερνάρος, βρίσκεται σε άλλη αίθουσα. Ζητούμε αναβολή».
Ωστόσο, σε πολιτικά δικαστήρια ο διάδικος μπορεί να εκπροσωπηθεί μόνο από δικηγόρο, με αποτέλεσμα η πρόεδρος της έδρας να μην δεχτεί το αίτημα της συζύγου της δημοσιογράφου.
Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της Ελένης Μενεγάκης πρότεινε να ζητήσει εκείνος αναβολή, αρκεί να εκδοθεί προσωρινή διαταγή από την έδρα, που θα απαγορεύει στη δημοσιογράφο να αναφερθεί ξανά στο όνομα της παρουσιάστριας.
Η πρόεδρος της έδρας απέρριψε το αίτημα του κ. Αγαπηνού, με αποτέλεσμα η δίκη να ξεκινήσει κανονικά με την εξέταση του μάρτυρα και παραγωγού της παρουσιάστριας Κεβόρκ ντε Σαρκισιάν.
ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΛΑΤΣΙΟ! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΛΙΠΟΘΥΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Ο παραγωγός κατά τη διάρκεια της εξέτασής του εστίασε στα προβλήματα που προέκυψαν στην εκπομπή της παρουσιάστριας του Alpha, μετά τα λεγόμενα της πρώην βουλευτή της ΝΔ.
«Αυτά που ακούστηκαν ήταν βαριά. Φάνηκαν και οι συντελεστές της εκπομπής που τη φιλοξενούν να αιφνιδιάζονται. Θεωρώ ότι ξέφυγε. Μίλησε για ‘στυμμένες λεμονόκουπες’ και έκανε χαρακτηρισμούς. Έθιξε την Ελένη Μενεγάκη. Εμένα, ως παραγωγός που είμαι, μου προκαλείς πρόβλημα. Φανταστείτε τον επόμενο που ήθελα να κλείσω. Να μου ζητάει ρήτρες για να μην τον πετάξουν σαν λεμονόκουπα», είπε ο κ. Ντε Σαρκισιάν, για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος με την έδρας.
Πρόεδρος: Στη συνέχεια, η κυρία Ιακωβίδου έκανε κάποια κίνηση;
Μάρτυρας: Δεν την πήρε κάποιο τηλέφωνο. Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, για τον οποίο έγινε και το σχόλιο, παραμένει στο μισθολόγιο της εκπομπής. Δεν πετάχτηκε. Έχει άλλη εργασία μέσα στον σταθμό. Κατά την εκτίμησή μου, ήταν τραγική η τοποθέτηση αυτή της κυρίας Ιακωβίδου.
Δικηγόρος: Χαρακτηρίστηκε η Μενεγάκη “παρτάκιας”, “killer” και ανήθικη επαγγελματικά;
Μάρτυρας: Ναι, βεβαίως. Και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ήταν παγωμένοι.
Πρόεδρος: Μόνη της επανερχόταν ή την τσιγκλούσε κάποιος;
Σύζυγος Ιακωβίδου: Αυτά γίνονται πίσω από την κάμερα.
Πρόεδρος: Δεν ακούγεστε κύριε… Μπροστά στην κάμερα, λέμε.
Μάρτυρας: Μπροστά δεν φαινόταν.
Μετά τη λήξη της ακροαματικής διαδικασίας ο σύζυγος της κ. Ιακωβίδου θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η ίδια δεν είχε πρόθεση να θίξει με τα λόγια της την κ. Μενεγάκη.
«Ξέρετε, προσπαθούσε να εκπροσωπήσει τους άνεργους δημοσιογράφους. Η σύζυγός μου μπορεί να κάνει γραπτή δήλωση ότι δεν είχε πρόθεση να θίξει κανέναν».
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
