Hit enter after type your search item

“Αυτόν τον άντρα αγαπώ” Το ανακοίνωσε επίσημα η Σίσσυ Χρηστίδου – Νέος πόλεμος με τον Μαραντίνη

/
/
img

“Αυτόν τον άντρα αγαπώ” Το ανακοίνωσε επίσημα η Σίσσυ Χρηστίδου – Νέος πόλεμος με τον Μαραντίνη! Η Σίσσυ Χρηστίδου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ τον νέο ΑΝΤΡΑ στη ζωή της!!! Ζητά μάλιστα να υποστηρίξουμε την προσπάθεια του. Μας τονίζει πως τον συμπαθούν πολύ τα παιδιά της!!! Τούρμπο έγινε ο Μαραντίνης! Η Σίσσυ Χρηστίδου γνωρίζει πολύ καλά τις…συνέπειες των λεγομένων της και τι αντίχτυπο μπορεί να έχουν. Μετά από μια – μαραθώνια μας φάνηκε – μάχη μέσω μηνυμάτων με τον Μαραντίνη και αφού εκείνος έδειχνε πολύ θυμωμένος στα ποστ που έκανε η Σίσσυ συνέχισε την κόντρα τους και φρόντισε να βάλει ψύλλους στα αφτιά όλου του κόσμου που μπορεί ν’ ασχολείται με τα αισθηματικά της.

Σίσσυ Χρηστίδου: “Βρε Σισσάκιι μας έλειψες και στο YouTube 🥺”

“ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ” ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ – ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ: Η ΣΙΣΣΥ ΤΑ ΕΠΙΝΕ Η …ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΕ, Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΗΚΩΝΕ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ…

Τώρα τι ανάλυση χωρά όταν ανεβάζει βίντεο στα instastories και απευθυνόμενη στους σχεδόν 850 χιλιάδες ακολούθους της, τους προκαλεί να…ψηφίσουν έναν αθλητή του παρκούρ, τον οποιο θαυμάζουν και τα παιδιά τους που τον γνωρίζουν! Τα στοιχεία που δίνει και που με το ζόρι θέλει να μας πει ποιος είναι το φλερτ της, είναι παραπάνω από αρκετά. Τα τελευταία επεισόδια με πεδίο μάχης το instagram ανάμεσα στη Σίσσυ και τον Θοδωρή είναι πολλά – θα σας τα θυμίσουμε σε λίγο – και μόνο εκείνοι γνωρίζουν αν οφείλονται στην ύπαρξη του νέου άντρα στη ζωή της…

Η Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΚΑΡΕΙ το Μαραντίνη αναφέροντας δημόσια το ΟΝΟΜΑ του ΑΝΤΡΑ που …θαυμάζει.”Δεν ενδιαφέρεσαι που με χάνεις; Θα σταματήσω να πολεμάω για να σε κατακτήσω!” Μόλις μια ατάκα του Θοδωρή Μαραντίνη από χθες η οποία προστέθηκε στο ατέλειωτο σεντόνι των δημόσοων καβγάδων τους.

Εκτός του ότι η Σίσσυ σκέφτεται να προχωρήσει κια σε έλλες αλαλγές στη ζωή της, όπως το ν, αλλάξει το σπίτι που π΄ροσφατ

Ναι μεν δεν λένε το όνομα τους, αλλά τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ειδικά H Σίσσυ Χρηστίδου με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers( περνά τις 800 χιλιάδες) ξέρει πολύ καλά την δύναμη κάθε της ανάρτησης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΚΑΡΕΙ το Μαραντίνη αναφέροντας δημόσια το ΟΝΟΜΑ του ΑΝΤΡΑ που ...θαυμάζει! 
Η Σίσσυ σχολιάζει τους τόπους ενός άντρα συνεχίζοντας το πανηγύρι με τα αποφθεγματα στο ίνσταγκραμ που ξεκίνησε ο Μαραντίνης…

Η Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΚΑΡΕΙ το Μαραντίνη. Από προχθές μάλιστα ανέβηκαν επίπεδο και αναφέρει μέσω repost συγκεκριμένο γυναικείο όνομα ο Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου από τη μεριά της διαφημίζει κυριολεκτικά έναν αθλητή παρκούρ, στο instastory. Λέει το όνομα του και μας ενημερώνει πως τον γνωρίζουν και τον θαυμάζουν τα παιδιά της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΚΑΡΕΙ το Μαραντίνη αναφέροντας δημόσια το ΟΝΟΜΑ του ΑΝΤΡΑ που ...θαυμάζει! 

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Η Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΚΑΡΕΙ το Μαραντίνη αναφέροντας δημόσια το ΟΝΟΜΑ του ΑΝΤΡΑ που ...θαυμάζει! 
Ο Θοδωρής δείχνει “καψούρης” μέ εκείνη στην οποία απευθύνεται το δικο το απόφθεγμα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΚΑΡΕΙ το Μαραντίνη αναφέροντας δημόσια το ΟΝΟΜΑ του ΑΝΤΡΑ που ...θαυμάζει! 

Διαβάστε ακόμα: ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗ – ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ! ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΕ ΤΗ ΣΙΣΣΥ

Η Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΚΑΡΕΙ το Μαραντίνη ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ! ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, “ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ” ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΣΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ.

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Η Σίσσυ Χρηστίδου τα έπινε η …Φωτεινή τον έψαχνε, ο Θοδωρής Μαραντίνης σήκωνε το μεσαίο…Το ότι η Σίσσυ δεν κάλεσε τον Θοδωρή στα γενέθλια της, είναι ένα σοβαρό δείγμα. Που θα ήταν και ανάξιο λόγου, αν δεν μιλούσαμε για δύο διάσημα πρόσωπα που πάιζουν απόλυτα το παιχνίδι των σόσιαλ, αν δεν ζούσαν μέσω αυτών αν δεν ήξεραν καλύτερα απ όλους πόσο βαρύτητα έχει το κάθε ποστ που κάνουν και μέσω του οποίου δηλώνουν όσα θέλουν να μάθουμε!

https://freegossip.gr/tag/sissy-christidoy/

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τρεις φίλες της τα έπιναν την ίδια ώρα κια αυτή η…μη χρήσιμη φωτογραφία – παρά μόνο για…προώθηση αλκοόλ, σε τι άλλο χρησιμεύει;

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ – ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ

Αυτη τη φορά, αποφάσισαν ή μάλλον για να το αποδώσουμε καλύτερα, δεν κρατήθηκαν και η τσατίλα του ενός προς τον άλλο βγήκε με φόρα! Πως πάνε τα τσακωμένα ζευγαράκια και κάνουν πείσματα που καταλήγουν σε ομηρικούς καβγάδες επειδή κανείς δεν δέχεται την…ήττα; Ε, έτσι τα παιδιά “πλακώθηκαν” και χθες. Λέμε, “και χθες” επειδή ο τσακωμός μάλλον κρατάει μέρες. Αφού ούτε στο σχολείο των παιδιών δεν πήγαν μαζί! Επιδειχτικά μάλιστα. Το μάθαμε, επειδή εκείνοι φρόντισαν να μας το πουν. Θα ψαχνόμασταν εμείς για παράδειγμα, αν ο Θοδωρής πήγε μόνος του τα παιδιά σχολείο την πρώτη μέρα ή αν δεν πήγε στα γενέθλια της Σίσσυς;

"ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ" Χρηστίδου - Μαραντίνης: Η Σίσσυ τα έπινε η ...Φωτεινή τον έψαχνε, ο Θοδωρής σήκωνε το μεσαίο...
Αυτό το ποστ δεν είναι πάιξε γέλασε. Άσε που τώρα πια τα ποστ, θεωρούνται…υπεύθυνες δηλώσεις! Το παράβολο τους λείπει. Άρα όταν ο Θοδωρής υπογραμμίζει αναδημοσιεύοντας και το όνομα…

Χθες λοιπόν δεν κρατήθηκαν και άρχισαν να τα χώνουν και καλά..διακριτικά με βολές στο ίνσταγκραμ. Και να σου η Σίσσυ με τις φίλες της να τα πίνουν και να σου ο Θοδωρής ν’ απαντά με φωτογραφία στην οποία σηκώνει το μεσαίο δάχυλο, μαζί με απόφθεγμα, αν το …κάνει καλύτερα εκείνο ή ο Μικυ Μάους!

"ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ" Χρηστίδου - Μαραντίνης: Η Σίσσυ τα έπινε η ...Φωτεινή τον έψαχνε, ο Θοδωρής σήκωνε το μεσαίο...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΩΣ ΚΑΙ…ΓΛΥΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙ Σ΄ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΖΕΥΓΑΡΙ! ΖΗΛΙΕΣ, ΝΕΥΡΑ, ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ …ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΙΣΣΥΣ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΗ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗ!
Τρώνε τα ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ τους Χρηστίδου Μαραντίνη για τις …καινούργιες ΣΧΕΣΕΙΣ τους!Η Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΚΑΡΕΙ το Μαραντίνη αναφέροντας δημόσια το ΟΝΟΜΑ του ΑΝΤΡΑ που …θαυμάζει.”Δεν ενδιαφέρεσαι που με χάνεις; Θα σταματήσω να πολεμάω για να σε κατακτήσω!” μόλις μια ατάκα του Θοδωρή Μαραντίνη από χθες που προσ΄τεθηκε στο ατέλειωτο σεντόνι των δημόσοων καβγάδων τους. Ναι μεν δεν λένε το όνομα τους, αλλά είνα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.

ΕΙΔΙΚΑ H ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ FOLLOWERS, ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.

Η ΣΙΣΣΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ…
Από προχθές μάλιστα ανέβηκαν επίπεδο και αναφέρει μέσω repost συγκεκριμένο γυναικείο όνομα ο Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου από τη μεριά της διαφημίζει κυριολεκτικά έναν αθλητή παρκούρ, στο instastory. Λέει το όνομα του και μας ενημερώνει πως τον γνωρίζουν και τον θαυμάζουν τα παιδιά της!

Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ “ΚΑΨΟΥΡΗΣ” ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ!

Ο Θοδωρής δείχνει “καψούρης” μέ εκείνη στην οποία απευθύνεται το δικο το απόφθεγμα!
ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ! ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, “ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ” ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΣΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ.

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Η Σίσσυ Χρηστίδου τα έπινε η …Φωτεινή τον έψαχνε, ο Θοδωρής Μαραντίνης σήκωνε το μεσαίο…

Το ότι η Σίσσυ δεν κάλεσε τον Θοδωρή στα γενέθλια της, είναι ένα σοβαρό δείγμα. Που θα ήταν και ανάξιο λόγου, αν δεν μιλούσαμε για δύο διάσημα πρόσωπα που παίζουν απόλυτα το παιχνίδι των σόσιαλ, αν δεν ζούσαν μέσω αυτών αν δεν ήξεραν καλύτερα απ όλους πόσο βαρύτητα έχει το κάθε ποστ που κάνουν και μέσω του οποίου δηλώνουν όσα θέλουν να μάθουμε!

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :