Αυτός είναι ο ΝΕΟΣ σύντροφος της Φαίης Σκορδά!

Αυτός είναι ο ΝΕΟΣ σύντροφος της Φαίης Σκορδά!

Αυτός είναι ο ΝΕΟΣ σύντροφος της Φαίης Σκορδά! Το εντυπωσιακότατων αναλογιών κορίτσι του πρωινού έκανε το θαύμα του. Εκεί που η νηνεμία κυριαρχούσε στα αισθηαμτικά των τηλεαστέρων η Φαίη Σκορδά ήταν η μόνη που είχε τις…περγαμηνές να σπάσει το…αβγό και να γίνει εξώφυλλο με την νέα της σχέση.

Ποιος είναι όμως ο τυχερός που έκανε σχέση με το καλύτερο παιδί της τηλεόρασης; Κάποιος αναλόγων προσόντων λένε όσοι γνωρίζουν και κυρίως το περιοδικό “Χάι” που κλέβει την παράσταση με το εξώφυλλο που αναφέρεται

Αυτός είναι ο ΝΕΟΣ σύντροφος της Φαίης Σκορδά!
Αυτός είναι ο ΝΕΟΣ σύντροφος της Φαίης Σκορδά! 6

Μείνετε συντονισμένοι σε λίγο περισσότερα…

Διαβάστε ακόμα: Τι είχε πει για την αμέσω προηγούμενη σχέση που της χρέωσαν με γνωστό ποδοσφαιριστή:

Η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής της έσπευσε να απαντήσει – ξανά – για τον Σέρχιο Αραούχο και τις φήμες που δημιουργήθηκαν περί σχέσης τους μετά από μία φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια και αναδημοσίευσε ο επιθετικός της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, μετά από ατάκα του Λάμπρου Κωνσταντάρα, η Φαίη Σκορδά ανέφερε αρχικά: «Καμιά φορά απορώ αν είναι από άγνοια, δηλαδή δεν μου έχει ξανατύχει… Ξεκινάς έτσι και με αναγκάζεις να πω κάτι τώρα».

Αυτός είναι ο ΝΕΟΣ σύντροφος της Φαίης Σκορδά!
Αυτός είναι ο ΝΕΟΣ σύντροφος της Φαίης Σκορδά! 7

Στην συνέχεια, η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: «Και που με πήρανε οι δημοσιογράφοι, πάλι γι’ αυτά γράφανε. Που συνηθισμένη είμαι, αυτή τη δουλειά κάνω και μία χαρά και με χιούμορ το αντιμετωπίζω. Αν κάτι το ξεκαθαρίζεις που κάθε μέρα γράφεται κάτι…

Επειδή είχε να κάνει με μία φίλη μου, που είναι σχεδιάστρια μόδας κι αυτή είχε μία συνεργασία με το συγκεκριμένο ρούχο που ανήκει σε μία συλλογή… Αν ήταν κάτι το οποίο θα ήθελα να επικοινωνήσω, το οποίο δεν είναι κάτι κακό, μπορεί να το επικοινωνούσα».

Τέλος, η Φαίη Σκορδά κατέληξε: «Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η έκταση».

Διαβάστε εδώ και για το ευδύλιο που της χρέωσαν με πασίγνωστο ηθοποιό:

Την αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» σχετικά με την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της.

Αυτός είναι ο ΝΕΟΣ σύντροφος της Φαίης Σκορδά!
Αυτός είναι ο ΝΕΟΣ σύντροφος της Φαίης Σκορδά! 8

Η παρουσιάστρια του «Fay’s Time» είπε πως δεν γνώριζε για τη συγκεκριμένη σχέση, με τους συνεργάτες της να τονίζουν πως σύμφωνα με την περιγραφή της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι ξεκάθαρο το πρόσωπο με το οποίο έχει προχωρήσει την ζωή του ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν αποκάλυψαν ονόματα. Όταν είσαι διακριτικός και έχεις ένα ρεπορτάζ προσπαθείς να το πεις όσο πιο διακριτικά μπορείς», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά μαγιό
Αυτός είναι ο ΝΕΟΣ σύντροφος της Φαίης Σκορδά! 9

Τότε τον λόγο πήρε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος θέλοντας να κάνει ένα αστείο, είπε στην παρουσιάστρια: «Αν δεν ήθελες να το πω Φαίη μου ας μου το έλεγες. Δεν φταίω εγώ που πήγαινες με το αγόρι σου και έτρωγες τα Σαββατοκύριακα».

Η Φαίη Σκορδά, γελώντας, αποκρίθηκε: «Γιατί γελάτε στο κοντρόλ; Περνάτε ωραία; Εγώ πάντως δεν είμαι η νέα σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου».

x