Γωγώ Μπρέμπου

Ποια ειναι η Γωγώ Μπρέμπου; βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ποια ειναι η Γωγώ Μπρέμπου; βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Πληροφορίες γέννησης: 1974 (ηλικία 50 έτη), Αθήνα

Λίγο πριν το ανατρεπτικό φινάλε της δραματικής σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών», η Γωγώ Μπρέμπου, η γλυκιά και συμπονετική Όλγα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το ρόλο της, το φινάλε της σειράς, αλλά και τη βία ενάντια των γυναικών.  

«Η σειρά διαδραματίζεται την δεκαετία του ’60. Έχουμε φτάσει αισίως, μετά από δύο χρόνια γυρισμάτων, στο 1964. Η ηρωίδα που υποδύομαι, η Όλγα, είναι μια καλλιεργημένη γυναίκα, είναι διαβασμένη, έχει σπουδάσει, ξέρει τον κόσμο, αντιλαμβάνεται τις αλλαγές, έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τον πρώην σύζυγό της και έτσι έχει αποφασίσει να ζήσει τη ζωή της με τους δικούς της όρους, χωρίς τίτλους. Αυτό για την εποχή είναι αρκετά επαναστατικό. Παρόλα αυτά ο Μάης στο Παρίσι έρχεται σιγά σιγά και η Χούντα έρχεται στην Ελλάδα σιγά σιγά και αλλάζει η κοινωνία τελείως. Οπότε η απόφαση της Όλγας είναι να αγαπά και να αγαπιέται χωρίς δεσμεύσεις», απαντά η Γωγώ Μπρέμπου σε ερώτηση της Κατερίνας για το αν θα έχει μια «ελεύθερη» σχέση με τον αστυνόμο Γιαμαλή.

Θα περάσει ο «Παράδεισος» στην Όλγα; «Ο Παράδεισος των κυριών, το περίφημο αυτό πολυκατάστημα, που άνοιξε όχι για να κλείσει τα υπόλοιπα μικρά γύρω του και αυτό φαίνεται από την ζωή των ανθρώπων εκεί, ανήκει στην Όλγα Βασιλείου. Ο άντρας της το έκλεψε με πλαστογραφία, το έγραψε σ’ ένα νόθο παιδί, τον συνεργάτη του Ντίνου Παπακώστα. Είναι πολύ σημαντικό για την ηρωίδα μου να αποκτήσει αυτά που της έκλεψαν, όχι επειδή είναι άπληστη, αλλά για να δικαιωθεί. Γιατί το να είναι μια γυναίκα ανεξάρτητη και να ορίζει τη ζωή της, σημαίνει ότι ορίζει και τα υλικά της αγαθά, όχι μόνο το συναίσθημά της».

Για τη σχέση της με την αδελφή της: «Με την αδελφή μου οι σχέσεις ήταν πολύ δύσκολες, επειδή ο πατέρας μας έχει κάνει μια αδικία. Έχει γράψει την οικογενειακή περιουσία σε μένα και όχι στην αδελφή μου. Εγώ κάνω προσπάθειες αυτή η αδικία να αποκατασταθεί, στην αδελφή μου αυτό δεν φτάνει. Η πληγή της κυρίως είναι συναισθηματική, δεν μπορεί να αποκατασταθεί υλικά. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία, ως ενήλικας, να αποκαταστήσω τη σχέση μου μαζί της το κάνω, αλλά εκείνη δεν το δέχεται. Ο χρόνος και η απόσταση μπορεί να παγώσουν το αίμα».

Όσον αφορά στο τελευταίο επεισόδιο και τη συνεργασία αυτή: «Επειδή μ’ έναν τρόπο όλοι δεν θέλαμε να αποχωριστούμε τη σειρά, γιατί είχαμε πολύ ωραίο κλίμα και είναι κάτι που προέκυψε, εγώ το τελευταίο επεισόδιο το διάβασα πολύ γρήγορα. Μου έχει αφήσει πολύ ωραία γεύση η δουλειά αυτή. Είχα πολύ καλή συνεργασία με τον Σταμάτη Πατρώνη, ο οποίος ήταν ο βασικός σκηνοθέτης των δικών μου σκηνών και με τον Γιάννη Βασιλειάδη που ήταν υπεύθυνος για όλη τη σειρά και είναι ένας υπέροχος σκηνοθέτης, όμως και με τους cameramen. Όταν είναι πολύωρα τα γυρίσματα είναι πολύ σημαντικοί οι συνεργάτες και ο διευθυντής φωτογραφίας που έκανε καταπληκτική δουλειά… Αυτή η δουλειά απαιτεί μια τεράστια υπομονή από τους cameramen, ικανότητα απ’ τον διευθυντή φωτογραφίας, αντίληψη από τον σκηνοθέτη, από όλους… Ευχαριστούμε όλοι γι’ αυτό. Υπήρξε πολύ μεγάλη προσπάθεια και από την παραγωγή. Είναι μια δουλειά που κάναμε με μεράκι. Δεν ξέραμε αν το αποτέλεσμα θα ήταν καλό, όλα είναι απόπειρες… Συνδεθήκαμε, γιατί όταν κάνεις γύρισμα επί δύο χρόνια κάθε μέρα με τους ίδιους ανθρώπους, συνδέεσαι μαζί τους… Θα μου λείψει πολύ ο Γιώργος Νούσης, που έκανε το γιο μου στη σειρά, αλλά και οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές μου… Η τηλεόραση στη μυθοπλασία έχει φτάσει σ’ ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο παραγωγής».

«Δε με νοιάζει τι συμβαίνει νομικά, αλλά δεν θέλω να φοβάμαι», απάντησε η Γωγώ Μπρέμπου σε ερώτηση για την κακοποίηση των γυναικών και δήλωσε πως πράγματι υπάρχει μια έξαρση βίας ενάντια των γυναικών, χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί γιατί συμβαίνει αυτό.   

Τέλος, δήλωσε ότι ένας ηθοποιός οφείλει να είναι μέσα στην κοινωνία γιατί αυτό που «φτιάχνουμε», αυτό που παίζουμε για την κάμερα ή πάνω στη σκηνή έχει σχέση με την πραγματικότητα. Πρέπει να καταλάβω πώς είναι ο άνθρωπος που υποδύομαι για να με καταλάβει και το κοινό μου.  

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: https://youtu.be/THovUyBbfrs?si=B_g1dVn8YiNqAn-m

Μη χάσετε το τελευταίο ανατρεπτικό επεισόδιο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών», τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 8 το βράδυ.

Γωγώ Μπρέμπου 1
Ποια ειναι η Γωγώ Μπρέμπου; βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 4
Γωγώ Μπρέμπου
Ποια ειναι η Γωγώ Μπρέμπου; βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 5
x