Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά ΒΡΩΜΑΕΙ το θέμα με τις φωτογραφίες Ποιος τους μαρτύρησε

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: “ΒΡΩΜΑΕΙ” το θέμα με τις φωτογραφίες Ποιος τους μαρτύρησε

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: “ΒΡΩΜΑΕΙ” το θέμα με τις φωτογραφίες Ποιος τους μαρτύρησε Είναι αστείο που βλέπουμε “κλεφτές” αδιάκριτες φωτογραφίες για τις οποίες δεν γνωρίζει τίποτα ούτε η Μαρία Αντωνά, αλλά κυρίως ούτε ο Γιώργος Λιάγκας. Πάντα σχεδόν πλάτη εκείνος, πάντα κακής ποιότητας για του …λόγου το αληθές.

Κι ανατρωτιέσαι τώρα αν έχεις καλύψει μερικά χιλιόμετρα στη δουλειά. Αφού αμοιβές για φωτογραφίες τέτοιου τύπου δεν υπάρχουν, το μόνο που απομένει ως εκδοχή, τι άλλο; Κάποιος όπως πάντα με σηκωμένο κινητό, να καταστρατηγεί την επιθυμία σου να περάσεις…προσωπικές στιγμές ακόμα κια σε απόλυτα δημόσιο χώρο.

Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά ΒΡΩΜΑΕΙ το θέμα με τις φωτογραφίες Ποιος τους μαρτύρησε
Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: “ΒΡΩΜΑΕΙ” το θέμα με τις φωτογραφίες Ποιος τους μαρτύρησε 4

Προσέξτε τώρα: Αν ήταν παπαράτσι εκείνο που τραβούσε την φωτογραφία ανήκει στην άτυπη συμφωνία όσων βρίσκονται και ζουν από την σόου μπιζ, άρα κάνει την δουλειά του.

Αν είναι απλά κάποιος περίεργος με το κινητό στο χέρι που χαίρεται για το λαβράκι, λυπούμαστε για τί το βρίσκουμε ακόμα και μεις για αρκετούς λόγους ενοχλητικό και σίγουρα, όχι δική του δουλειά.

Υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή, την οποία δεν θέλουμε να γράψουμε και σς αφήνουμε να την σκεφτείτε μόνοι σας. Μεγάλα παιδιά είστε που λέει και ο λαός.

Τι έγινε σήμερα στον αέρα:

“Δες Λιάγκα τον Δεκέμβρη και δες Λιάγκα τώρα. Είναι πιο γλυκός, του έχει κάνει καλό. Του πάει ο έρωτας, αυτό ήθελα να πω» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε ευκαιρία να ρωτήσει τον παρουσιαστή για τη σχέση της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως γνωρίζει ότι είναι… ερωτευμένοι μεταξύ τους!

Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά
Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: “ΒΡΩΜΑΕΙ” το θέμα με τις φωτογραφίες Ποιος τους μαρτύρησε 5

«Πώς είναι με τον Γιώργο; Έχω μάθει ότι είναι πολύ καλά. Εμένα οι πληροφορίες μου λένε και χαίρομαι ότι είναι και οι δυο in love και μου αρέσει πολύ αυτό. Αν δεις τον Γιώργο Λιάγκα, γιατί εγώ το βράδυ μπορεί να δω λίγο τον ανταγωνισμό, καταλαβαίνω πότε κάποιος είναι καλά. Έχει γλυκάνει τον τελευταίο καιρό.

«Δεν γνωρίζω ποιος έκανε το πρώτο βήμα και να σου πω την αλήθεια δεν με αφορά» τόνισε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Προτιμώ τον Λιάγκα από τον Σοϊλέδη» είπε η παρουσιάστρια.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!