Ποια είναι η 1η πρώτη πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα 5

Πρωην συζυγος λυτρα ονομα

Πρωην συζυγος λυτρα ονομα Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα διευκρίνισε ότι δεν τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία αλλά για απειλή, και στη συνέχεια απέσυρε τις κατηγορίες.

Όπως αναφέρθηκε, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα είναι 48 ετών και επίσης δικηγόρος. Σύμφωνα με συνεντεύξεις που είχαν δώσει από κοινού, οι δυο τους χώρισαν το 2014, λίγο πριν λάβει χώρα ο γάμος του δικηγόρου με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου. Την πρώην σύζυγο του κατηγορούμενου δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, η οποία επίσης κατηγορείται για απειλή και διατάραξη οικιακής ειρήνης, παρουσίασε χθες το Mega στην εκπομπή «Mega Live News».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους είχαν περάσει ένα δύσκολο παρελθόν, καθώς, όταν ο Απόστολος Λύτρας ήταν 30 ετών, είχαν χάσει ένα παιδί τους.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα διευκρίνισε ότι δεν τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία αλλά για απειλή, και στη συνέχεια απέσυρε τις κατηγορίες.

Στην υπόθεση αντιδικίας του Α. Λύτρα με τη νυν σύζυγό του, της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της απειλής από την Εισαγγελία.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο.

Η Εισαγγελία, επίσης, διαβίβασε στην ανακρίτρια Χρ. Σαλάππα, που χειρίζεται την υπόθεση Λύτρα, αντίγραφα της δικογραφίας, ώστε η δικαστική λειτουργός να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον ποινικολόγο μετά την απολογία του για τον άγριο ξυλοδαρμό της κυρίας Πολυζωγοπούλου

lytras prwin syzygos 2.jpg
Πρωην συζυγος λυτρα ονομα 4
lytras prwin syzygos 1.jpg
Πρωην συζυγος λυτρα ονομα 5

Ζέτα Μακρυπούλια βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και ο ΝΕΟΣ σύντροφος

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!