Αυτός είναι ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ που ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ χθες για ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ!

Αυτός είναι ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ που ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ χθες για ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ!

Αυτός είναι ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ που ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ χθες για ΕΝΔΟΚΟΟΙΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ! Τα χτυπήματα ήταν πολύ δυνατά, και η…μορφή τους παρέπεμπε αποκλειστικά σε άγριο ξυλοδαρμό.

Ο γιατρός που εξέτασε την άτυχη γυναίκα στα επείγοντα χθες το βράδυ, δεν “μάσησε” από όσα και η ίδια του είπε μπροστά στον σύζυγο της και γι αυτό ζήτησε από τον διάσημο δικηγόρο να μείνει για λίγο μόνος μαζί της. Στο διάστημα αυτό, η επίσης γνωστή σύζυγος του δικηγόρου αποκάλυψε στον γιατρό, ότι δεν…έπεσε από τις σκάλες όπως αρχικά υποστήριξε μπροστά στον σύζυγο της, αλλά έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Αυτός είναι ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ που ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ χθες για ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ!
Αυτός είναι ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ που ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ χθες για ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ! 6

Θύμα του ασυγκράτητου θυμού του! Στην συνέχεια και αφού το αδίκημα είναι έτσι κι αλλιώς αυατπάγγελτο, δηλαδή, δεν χρειάζεται την κατταγελία από το θύμα για να διωχθεί ποινικά, ο γιατρός τηρώντας τα δέοντα, κάλεσε την αστυνομία.

Η σύλληψη του γνωστού δικηγόρου ήταν δεδομένη πια και αυτό ακριβώς συνέβει. Είναι θέμα ωρών ν’ ανακοινωθούν τα ονομάτα και του δικηγόρου αλλά και της χτυπημένης συζύγου του, αφού η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό!

Ποιος είναι ο δικηγόρος που ΕΔΕΙΡΕ – κακοποίησε τη γυναίκα του

Από τα σύννεφα έπεσαν όσοι έμαθαν πριν λίγες ώρες πως ο πασίγνωστος δικηγόρος κρατείται με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Απόστολος Λύτρας
Αυτός είναι ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ που ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ χθες για ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ! 7

Ακόμα πιο περίεργο φάνηκε το ότι μαζί με την είδηση αυτή, έγινε γνωστή και η παλιότερη καταγγελία εις βάρος του από την πρώην σύζυγο του.

Απόστολος Λύτρας (Δικηγόρος) βιογραφικό σήμερα! Η σύζυγος, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 

Τι έγινε όμως και πως φτάσαμε στο σημείο να κρατείται στην ΓΑΔΑ, ο μεγάλος ποινικολόγος, ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε και ως πολέμιος της ενδοοικογενειακής βίας.

Ποιος είναι ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας που κατηγορήθηκε ΚΑΙ από την 2 σύζυγο του για ξυλοδαρμό! Οι 3 κόρες, η ηλικία...
Αυτός είναι ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ που ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ χθες για ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ! 8

Πρότεινε μάλιστα να σκληρήνει η στάση της δικαιοσύνης απέναντι σε κείνους που σηκώνουν χέρι στις γυναίκες τους και που έχουν πάσης φύσεως κακοιποιητική συμπεριφορά.

Η ιστορία που ξεκίνησε χθες από το σπίτι του ζευγαριού – το οποίο σύμφωνα με φήμες ήταν σε διάσταση, εξελίχθηκε στο ιατρείο ιδιωτικού νοσοκομείου στο οποίο ο ίδιος ο Απόστολος Λύτρας οδήγησε την “δαρμένη” σύμφωνα με τον γιατρό που την εξέτασε, σύζυγο του.

Απόστολος Λύτρας! ”Οι ποινές για την ενδοοικογενειακή βία πρέπει να

Εξ’ άλλου ο δικηγόρος αφέθηκε ελεύθερος, οπότε υπάρχει και η πιθανότητα της ανατροπής εώ ότου αποφανθεί το δικαστήριο!

Όλα έγιναν αργά χθες το βράδυ, όταν ο δικηγόρος μετέφερε ο ίδιος τη σύζυγό του σε ιδιωτική κλινική, με τραύματα στο σώμα της. Αυτό που ανέφεραν και οι δύο στους γιατρούς ήταν ότι υπήρξε πτώση από τις σκάλες. Ο γιατρός όμως, που την εξέτασε διέγνωσε ότι τα χτυπήματα δε συνάδουν με πτώση και φαίνεται να προήλθαν από ανθρώπινο χέρι.

Ποιος είναι ο δικηγόρος που ΕΔΕΙΡΕ - κακοποίησε τη γυναίκα του
Αυτός είναι ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ που ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ χθες για ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ! 9

Μάλιστα στην κατάθεσή του, ο γιατρός κάνει λόγο για βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις, χαρακτηρίζοντας τη γυναίκα «πολυτραυματία», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star. Ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και τον συνέλαβαν.

Σήμερα το πρωί, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και του απαγγέλθηκε κατηγορία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη στο πλαίσιο της ενδοοικογενειακής βίας. Πρόκειται για κακουργηματική κατηγορία, οπότε δεν εφαρμόζεται το καθεστώς ειδικής δωσιδικίας, στο οποίο υπάγονται οι δικηγόροι και έτσι παραπέμφθηκε για ανάκριση. Πήρε προθεσμία για αύριο το πρωί, ενώ μέχρι τότε θα συνεχίσει να κρατείται.

Η σύζυγός του βρίσκεται στο σπίτι και αναρρώνει εκεί, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζει ότι τα χτυπήματα της προήλθαν από πτώση σε σκάλα. Το ίδιο επαναλαμβάνει και ο γνωστός ποινικολόγος.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!