Άγγελος Λάτσιος: Τα σχόλια στο προφίλ του στο Instagram, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά

Άγγελος Λάτσιος: Τα σχόλια στο προφίλ του στο Instagram, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά Μια καλλιτεχνική του φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται γυμνός, ανάρτησε ο Άγγελος Λάτσιος στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

ΟΥΛΑ-ΛΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Και όλη η Ελλάδα ένιωσε ότι η άποψή της επάνω στο θέμα έχει σημασία και πρέπει να ακουστεί.

Το ζήτημα συζητήθηκε και στο πλατό του Πρωινού, με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να τοποθετούνται με μετριοπάθεια και ψυχραιμία επάνω στο θέμα.

“ΞΕΡΗ” η Μενεγάκη! ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ο Άγγελος Λάτσιος και δείχνει τα καλογυμανσμένα ΟΠΙΣΘΙΑ του!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε:
«Το ότι είναι γόνος δύο επωνύμων προβεβλημένων ανθρώπων δε σημαίνει ότι ένα παιδί δεν έχει δικαίωμα, αν το αισθανθεί να το κάνει. Για μένα είναι μια χαρά, είναι παιδαράς, έχει πολύ ωραίο σώμα, είναι σέξι και το πουλάει αυτό. Απ’ ότι κιόλας ξέρω, έχει πολύ μεγάλη πέραση στα κορίτσια και ανέβασε μια καλλιτεχνική φωτογραφία.

Άγγελος Λάτσιος: Χαλασμός με τη γυμνή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Αυτός δεν σκέφτεται ότι είναι ο γιος της Μενεγάκη και του Λάτσιου, αισθάνεται ένα κανονικό παιδί. Εμένα δηλαδή, επειδή έχω συναναστραφεί μαζί του, μου μιλάει για τη μάνα του σαν να μην ξέρω ποια είναι. Το ότι την μάνα του την ξέρει όλη η Ελλάδα για το παιδί είναι η μάνα του, δεν είναι η γυναίκα που ξέρει όλη η Ελλάδα».

ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΤΣΙΟΣ: Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΟ …ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΠΟΧΗ!

Ενώ η Φαίη Σκορδά συμφώνησε:
«Εγώ θα κάνω ένα like εδώ γιατί μου είναι πολύ συμπαθής. Έγινε θέμα στα σάιτ, πολλά τα σχόλια. Από την άλλη το παιδί δεν ούτε τραγουδιστής, ούτε ηθοποιός, ούτε παρουσιαστής, κάνει τη ζωή του. Αύριο, μεθαύριο κάνει λογαριασμό στο Instagram ο Γιάννης ή ο Δημήτρης, σιγά μην πω εγώ “μην ανεβάσεις αυτό γιατί θα μας κακοσχολιάσουν”.

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

»Ό,τι θέλει θα ανεβάσει το παιδί, δική του είναι η ζωή, δική του η αισθητική και ό,τι θέλει θα ανεβάσει το παιδί. Επειδή εγώ δηλαδή τυχαίνει να κάνω αυτή τη δουλειά ή ο μπαμπάς του, το παιδί δεν μπορεί να έχει τη δική του προσωπικότητα και να επιλέγει; Αν κάνει κάτι κακό, σαφώς εκεί ο γονιός έχει λόγο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Αρέσει σε %d bloggers: