Κατερίνα Καραβάτου ηλικία: Αυτή είναι η καταγωγή της! Οι σπουδές και το ξεκίνημα της καριέρας!

Κατερίνα Καραβάτου: Αυτή είναι η καταγωγή της! Οι σπουδές και το ξεκίνημα της καριέρας! Η Κατερίνα Καραβάτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας. Μετά το τέλος των σπουδών της εγκαταστάθηκε στην Αγγλία για μεταπτυχιακές σπουδές στο Εκπαιδευτικό Θέατρο.

ΣΕ ΚΡΙΣΗ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ!

Στις αρχές του 2000 ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Μαζί με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και τον Δημήτρη Σαράντο παρουσίαζαν ραδιοφωνικές εκπομπές ως τρίδυμο. Τη σεζόν 2004-2005 μετά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά – με την οποία και βρισκόταν στα μαχαίρια – από τον ALPHA, το κανάλι πρότεινε στους τρεις ραδιοφωνικούς παραγωγούς την παρουσίαση της πρωινής καθημερινής εκπομπής με κεντρική παρουσιάστρια την ίδια.

ΒΟΜΒΑ με Καραβάτου! Σοβαρό ΠΡΟΒΛΗΜΑ με την ΥΓΕΙΑ της!

Κατερίνα Καραβάτου
Η εκπομπή είχε τον τίτλο Πρωινό Κους Κους. Την επόμενη σεζόν μετά την μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι, η εκπομπή μετακινήθηκε στην μεσημεριανή ζώνη με τίτλο Κους Κους το μεσημέρι. Η εκπομπή μεταδόθηκε για έξι τηλεοπτικές σεζόν από τον ALPHA. Τις σεζόν 2009-2011 ανέλαβε την παρουσίαση του reality σχέσεων με τίτλο Μια νύφη για τον γιο μου που μεταδιδόταν σε εβδομαδιαία βάση στην prime time του ίδιου καναλιού.

Πέταξε τα ρούχα της στο Διαφάνι – Κόκαλο η Κατερίνα Καραβάτου

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής ασχολήθηκε με την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων. Την σεζόν 2013-2014 επανήλθε τηλεοπτικά παρουσιάζοντας την έκτη σεζόν της πρωινής εκπομπής του σαββατοκύριακου Μες στην καλή χαρά.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ: ΞΕΣΠΑΣΕ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Τις σεζόν 2014-2016 παρουσίασε την πρωινή εκπομπή του σαββατοκύριακου Στα Καλά Καθούμενα μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη στο epsilontv. Τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο Έτοιμο το πρωινό. Τον Ιανουάριο του 2017 η εκπομπή κόπηκε χωρίς να διευκρινίζονται οι ακριβείς λόγοι διακοπής της.

Μαρία Ηλιάκη: Κατέρρευσε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα

Τη σεζόν 2017-2018 το ζευγάρι ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του STAR με τίτλο Στη Φωλιά των κου κου, όπου και σημειώνει αρκετά καλά νούμερα τηλεθέασης.