Αγορίτσα Οικονόμου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Αγορίτσα Οικονόμου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη (2001).
Στο θέατρο συνεργάστηκε με σκηνοθέτες όπως: Γ. Μόσχος, Γ. Νιάρρος, Β. Παπαβασιλείου, Γ. Παπαγεωργίου, Οδ. Παπασπηλιόπουλος, Ελ. Σκότη, Γ. Κακλέας, Μ. Πρωτόπαππα, Λ. Μελεμέ, Στ. Φασουλής, Ε. Θεοδώρου, Απ. Παπαθεοχάρης, Ν. Καραθάνος, Π. Ζούλιας, Σ. Χατζάκης, Μ. Φριντζήλα, Δ. Λιγνάδης, Δ. Χρονόπουλος, Γ. Λαπατάς κ.ά. σε παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου, του ΚΘΒΕ, των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Λάρισας και Κρήτης και του ελεύθερου θεάτρου.
Στον κινηματογράφο, συμμετείχε στις ταινίες: Υπάρχω σε σκηνοθεσία Γ. Τσεμπερόπουλου (2024), Η Φόνισσα σε σκηνοθεσία Ε. Νάθενα (2022), Μπάτσελορ σε σκηνοθεσία Α. Σωτηρόπουλου (2016), Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη σε σκηνοθεσία Σ. Γκορίτσα (2010), Υγραέριο σε σκηνοθεσία Μπ. Αλιμάνι (2006).
Έχει παίξει στην τηλεοπτική σειρά Το κάτω Παρτάλι (MEGA) σε σενάριο Λ. Παπαπέτρου και σκηνοθεσία: Αμ. Γιαννίκου (2014-2015).
Έχει τιμηθεί με το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου από τα βραβεία κοινού του Αθηνοράματος για την ερμηνεία της στο έργο Η Βασίλισσα της ομορφιάς του Μ. Μακ Ντόνα σε σκηνοθεσία της Ε. Σκότη (2020).
Διδάσκει στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου στο Τμήμα Σκηνοθεσίας.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ στην εταιρεία Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού
Σπούδασε στο National and Kapodistrian University of Athens
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας


Μελίνα Κόντη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
