Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη γλιτώνει από τον γκρεμό αλλά χάνει τα πάντα! Σπίτι χωράφια και Κυπραίο!
Όπως ήδη έχει αποκαλυφθεί η Ελένη συνομιλώντας με τη Θεοδοσία, πέφτει από τον γκρεμό και η Θεοδοσία αποφασίζει να την αφήσει αβοήθητη και μέσα στα αίματα και να φύγει! Ωστόσο για καλή της τύχη θα την βρουν ο Κυπραίος και ο Φανούρης και θα τη σώσουν. Μετά οι δυο γυναίκες θα συναντηθούν και το χάσμα ανάμεσά τους θα μεγαλώσει καθώς θα πέσουν οι μάσκες. Η Θεοδοσία θα παραδεχθεί ότι την άφησε αβοήθητη και τραυματισμένη στο γκρεμό γιατί τη θεωρεί υπεύθυνη για τη δυστυχία της και για το γεγονός ότι ο Λάμπρος επιμένει στο διαζύγιο!

Την επόμενη μέρα τσακώνεται άσχημα ο Λάμπρος με τον Κυπραίο και η Ελένη κρατάει ουδέτερη στάση σε αυτόν τον τσακωμό. Η στάση της αυτή ενοχλεί το Θωμά ο οποίος φεύγει οργισμένος. Μετά από αυτή τη μεγάλη αλλαγή της συμπεριφοράς της Ελένης προς τον Κυπραίο η σχέση του περνάει κρίση και όπως όλα δείχνουν οδεύει προς το τέλος της!

Οι φουρτούνες όμως δεν τελειώνουν για την Ελένη αφού γίνεται το δικαστήριο και χάνει και τα χωράφια και το σπίτι της και κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο! Και ενώ βρίσκεται σε απόγνωση, η επιμονή του Ιορδάνη να κερδίσει τη Δρόσω παρά το γεγονός ότι μαθαίνει ότι είναι έγκυος τρελαίνει την Ασημίνα που βλέπει το σχέδιό της να καταρρέει. Οι σχέσεις των αδελφών Σταμίρη πάνε από το κακό στο χειρότερο και Ελένη είναι σε απόγνωση!
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
