Μετά την καραντίνα έμεινε και πάλι στο σπίτι η Ελένη Τσολάκη. Η νεαρή παρουσιάστρια που φέτος εμφανίζεται καθημερινά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ, απουσίαζε χθες από το πλατό της εκπομπής και" />

Hit enter after type your search item

Η ξαφνική αδιαθεσία την κράτησε κλεισμένη στο σπίτι!

/
/
img

Μετά την καραντίνα έμεινε και πάλι στο σπίτι η Ελένη Τσολάκη. Η νεαρή παρουσιάστρια που φέτος εμφανίζεται καθημερινά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ, απουσίαζε χθες από το πλατό της εκπομπής και ο λόγος ήταν… μια ξαφνική αδιαθεσία.

Η Ελένη Τσολάκη αναγκάστηκε έτσι να μείνει στο σπίτι και να παρακολουθήσει από το κρεβάτι της τη χθεσινή εκπομπή, ανεβάζοντας χαρακτηριστικά και φωτογραφίες στα social media, όπου ανέφερε πως είναι… «άρρωστη»!

Φυσικά, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της στείλουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση, ενώ από το πλευρό της δεν έφυγε και ο σύζυγός της Παύλος Πετρουλάκης που την φρόντισε πολύ. Συγκινημένη, μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη θέλησε να πει το δικό της «ευχαριστώ» αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Λίγο αρρωστούλα σήμερα αλλά όλα καλά! Να προσέχετε τον εαυτό σας! Ευχαριστώ για τα όμορφα λογάκια!».

Και οι ευχές δεν έχουν τέλος…

Περαστικά της!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :