Αμαλία Κωστοπούλου: Η πεντάμορφη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού σε ΣΠΑΝΙΕΣ φωτογραφίες ως cover girl!
Αμαλία Κωστοπούλου: Η πεντάμορφη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού σε ΣΠΑΝΙΕΣ φωτογραφίες ως cover girl! Στα 18 της χρόνια, 5 χρόνια πριν νομίζαμε πως, έχει καταφέρει να βρει το δρόμο που θα ακολουθήσει στη ζωή της Τουλάχιστον έχει ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα της βήματα. Η Αμαλία Κωστοπούλου, που από το φθινόπωρο 2016 έχει φύγει για σπουδές στην Αμερική, συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που έχει κληρονομήσει από τους διάσημους γονείς της και διαπρέπει. Έχει πάρει τη λάμψη και το κομψό στιλ της Τζένης Μπαλατσινού αλλά και την πένα του Πέτρου Κωστόπουλου. Κάπως έτσι ακροβατεί ανάμεσα στην αγάπη της ανάμεσα για το μόντελινγκ και το γράψιμο.
Τις μέρες του καλοκαιριού επέστρεψε στην Ελλάδα για να τις περάσει με την οικογένειά της. Μοιράζεται κάποια στιγμιότυπα με τους 27 χιλιάδες followers στο instagram αλλά και κάποιες από αυτές μέσα από το blog που διατηρεί στο site της μαμάς της.
Τζένη Μπαλατσινού Βασίλης Κικίλιας: Αυτά είναι τα ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ντυμένα με ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ του ΔΙΑΣΗΜΟΥ γιού τους
Πρόσφατα, η Αμαλία έκανε και μία εντυπωσιακή φωτογράφιση, την πρώτη της για κυπριακό περιοδικό. Έγινε το cover girl του Must για το μήνα Σεπτέμβρη ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη. Το make up και τα μαλλιά της ανέλαβε η Ρούλα Σταματοπούλου, ενώ την επιμέλεια της φωτογράφισης είχαν οι fashion editors, Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης.
Τζένη Μπαλατσινού: Μας δείχνει το μποστάνι του σπιτιού της!
Εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς τις ομοιότητές της με την Τζένη, την άνεση που έχει με το φακό αλλά και το εντυπωσιακό κορμί της.
Αμαλία Κωστοπούλου: «Οι γονείς μου δεν θα μπορούσαν να με υποστηρίξουν οικονομικά και τέταρτο χρόνο…»
ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ FOREVER MOMMY: ΟΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ!
Αμαλία Κωστοπούλου: «Οι γονείς μου δεν θα μπορούσαν να με υποστηρίξουν οικονομικά και τέταρτο χρόνο…»
Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία Κωστοπούλου.Η όμορφη φοιτήτρια που σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στο Berkley και ζει στην Αμερική, αποκάλυψε στο blog της ItsAmaliaK, ότι η χρονιά που φεύγει δεν ήταν καθόλου εύκολη για εκείνη.
Μιλά για φίλες που την πρόδωσαν, φίλους που πέρασαν δύσκολα και είχαν ανάγκη τη βοήθειά της, αλλά και πόσο αγχώνεται να τελειώσει το πανεπιστήμιο ένα χρόνο νωρίτερα, επειδή οι γονείς της δεν μπορούν να τη στηρίξουν και τέταρτο χρόνο οικονομικά. Μεταξύ άλλων γράφει:
«Aυτά τα περιστατικά, συνδυασμένα με το γεγονός ότι προσπαθούσα να φέρω εις πέρας έναν στόχο που έχω θέσει εδώ και 5 χρόνια, να τελειώσω δηλαδή νωρίτερα το πανεπιστήμιο, όχι για να αποδείξω ότι είμαι πιο έξυπνη αλλά γιατί πολύ απλά οι γονείς μου δεν θα μπορούσαν να με υποστηρίξουν οικονομικά και τέταρτο χρόνο, μου έφεραν απίστευτο στρες. Οι σκέψεις πως θα είμαι απογοήτευση και βάρος στους ανθρώπους μου εάν δεν το καταφέρω, έκαναν ένα απλό μάθημα να μοιάζει κυκεώνα. Και φυσικά, όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία μου νιώθω τη δυσκολία να βρεις δουλειά στις μέρες μας, ο ανταγωνισμός είναι απίστευτος και προκαλεί επιπλέον άγχος. Μια πραγματικότητα που κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο αληθινή καθώς από τον Μάιο θα βγω κι εγώ στην αγορά εργασίας.»

Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
