Ηλίας Βρεττός: Απο τραγουδιστής …. Κομμωτής στο κέντρο της Αθήνας

Ηλίας Βρεττός: Απο τραγουδιστής …. Κομμωτής στο κέντρο της Αθήνας Με τα νυχτερινά κέντρα και τις live εμφανίσεις να έχουν “παγώσει” λόγω της πανδημίας, πολλοί είναι οι καλλιτέχνες και οι τραγουδιστές που κάνουν στροφή στην καριέρα τους και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε νέους επαγγελματικούς δρόμους.

ΒΡΕΤΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ»

Ένας εξ αυτών και ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος σύμφωνα με τη Νάνσυ Παραδεισανού, άφησε για λίγο τα live μέσω Instagram και προχώρησε σε μια νέα επιχειρηματική κίνηση, ανοίγοντας κομμωτήριο στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον καλό του φίλο και κομμωτή, Θοδωρή Γκιώνη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, όπως και όλοι οι συνάδελφοί του, έχει μείνει πλέον χωρίς δουλειά και προσπαθεί να δει τις εναλλακτικές του και να επενδύσει σε διαφορετικά αντικείμενα προκειμένου να έχει ένα πιο σταθερό εισόδημα.

Ηλίας Βρεττός: «Δεν θέλω να κάνω σχέδια γιατί όποτε το κάνω έρχεται ένα χαστούκι και τα γκρεμίζει όλα»

Πριν λίγα χρόνια, είχε ανοίξει ένα κατάστημα οπτικών στο κέντρο της Αθήνας, ενώ πριν λίγο καιρό συνεργάστηκε με πολύ καλό του φίλο και άνοιξαν ένα κομμωτήριο. Βεβαια, δεν ξέρουμε κατά πόσο και αυτό ήταν μια έξυπνη κίνηση αυτή την περίοδο, καθώς και τα κομμωτήρια είναι από τις επιχειρήσεις που πλήττονται αυτή την περίοδο.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: