Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Στο χειρουργικό τραπέζι η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατάπινε ΑΙΜΑ Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στην εκπομπή Αργά του Νίκου Μαστοράκη, με τον Θοδωρή Αθερίδη και μίλησε για…τον πολύποδα που αφαίρεσε με χειρουργείο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στην εκπομπή Αργά του Νίκου Μαστοράκη, με τον Θοδωρή Αθερίδη και μίλησε για…τον πολύποδα που αφαίρεσε με χειρουργείο

Το είχε πάρει αψήφιστα στην αρχή, ώσπου…«Είχα βγάλει έναν πολύποδα στις φωνητικές χορδές. Ήμουν μονίμως βραχνιασμένη κι έλεγα είμαι άρρωστη κι έπινα τσάι. Εν τω μεταξύ, ήταν αιμορραγικός πολύποδας και το ζεστό προκαλούσε διαστολή κι αυτό χειροτέρευε».

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: “ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΥΛΗΣ. Ε, ΓΙΑΝΝΗ;”

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ: ‘ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΒΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΗ ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΙ ΕΠΙΝΑ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΣΑ’…τον πατέρα της που έχασε σε αυτοκινητιστικό

«Τον μπαμπά μου τον έχασα σε τροχαίο. Κάποιος έκανε προσπέραση από το αντίθετο ρεύμα, έγινε μια μετωπική όπου ενεπλάκησαν τέσσερα αυτοκίνητα. ήταν 49 ετών κι εγώ ήμουν 22. Είναι σοκ! Είναι δύσκολο»…

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: ΕΙΧΑ ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982 όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει δημοσιογραφία στο ANT1 MediaLab και αποφοίτησε λίγα χρόνια μετά.

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: “ΜΥΡΙΣΕ” ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ

Το 2000 ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Μακεδονία TV όπου ασχολούνταν με το διεθνές ρεπορτάζ. Από το 2002 μέχρι το 2005 δούλεψε στον μουσικό τηλεοπτικό σταθμό MAD TV όπου παρουσίαζε εκπομπές μουσικού και lifestyle περιεχομένου. Θέμης Σοφός
Πληροφορίες γέννησης: 1970 (ηλικία 50 έτη)

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ;

Παλαιότερα και για πολλά, πάρα πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα, η διαφορά ηλικίας με τους άνδρες να είναι μεγαλύτεροι και τις γυναίκες νεότερες αποτελούσε σχεδόν καθεστώς. Μάλιστα, συνήθως η κατά πολύ νεότερη αυτή σύντροφος αποτελούσε και τη λεγόμενη «γυναίκα-τρόπαιο» την οποία αποκτούσε κάποια στιγμή στη ζωή του ο επιτυχημένος άντρας, όταν δηλαδή έφθανε στο ζενίθ της οικονομικής και επαγγελματικής του επιτυχίας. Και η κοινωνία ήταν πολύ cool με αυτή τη νοοτροπία.

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: ‘ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΘΕΜΗ ΣΟΦΟ…’

Εκεί που η κοινωνία έχει τις αντιρρήσεις της, είναι όταν αυτή η διαφορά ηλικίας συμβαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή ο άντρας είναι μικρότερος σε ηλικία από τη γυναίκα. Εκεί έβρισκαν προβλήματα, δεν τους άρεσε η εικόνα. Ευτυχώς που αυτό έχει αρχίσει να χαλαρώνει κάπως και αρχίζουμε και βλέπουμε όμορφα ζευγάρια με εκείνη μεγαλύτερη από εκείνον και αυτό πραγματικά να λειτουργεί.

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑΣ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗΣ! ”Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ”

Γιατί λοιπόν μια γυναίκα να επιλέξει έναν μικρότερο σε ηλικία άντρα από εκείνη; Θα μπορούσαμε να απαντήσουμε “μόνο και μόνο επειδή αυτό κάποτε ήταν προνόμιο των αντρών και πρέπει να καταρριφθεί” αλλά έτσι θα χάναμε την ουσία.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν μπορώ να το υποστηρίξω ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ!

Η σχέση με το μεγαλύτερο σε ηλικία άντρα

Όταν μια γυναίκα είναι νέα σε ηλικία συνήθως αναζητά να κάνει σχέση με μεγαλύτερους άντρες. Κι αυτό ίσως να συμβαίνει, επειδή οι γυναίκες ωριμάζουν γρηγορότερα από τους άντρες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει για το Happy Day: “Το ραντεβού είναι στις 8 νταν”

Δίπλα στους μεγάλους άντρες μια γυναίκα μαθαίνει. Ειδικά όταν είναι μικρή. Επίσης ζει πράγματα και καταστάσεις που δεν ήξερε, μαθαίνει την κοινωνία, ανεβαίνει κάποια επίπεδα επικοινωνίας, ενθουσιάζεται και τους θαυμάζει.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Στο χειρουργικό τραπέζι η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατάπινε ΑΙΜΑ

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :