freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Ανδρέα Γεωργίου! Η σχέση, η οικογένεια και τα παιδιά ο σίριαλ «8 λέξεις», του οποίου έχετε αναλάβει τη σκηνοθετική επιμέλεια, αλλά πρωταγωνιστείτε, παράλληλα, διαγράφει μια σταθερή πορεία στον πίνακα τηλεθέασης. Εσείς πόσο ευχαριστημένος είστε απ’ αυτά τα νούμερα;

Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο στόχος μας, πηγαίνοντας στον ΣΚΑΪ, ήταν να χτίσουμε μυθοπλασία σε ένα κανάλι το οποίο δεν την είχε συμπεριλάβει ποτέ ξανά πριν στο πρόγραμμά του. Ήταν πρόκληση για μας. Η σειρά έχει αποδείξει ότι αυτό το πετυχαίνει και η πορεία της είναι μόνο ανοδική σε όλα τα κοινά. Μέχρι στιγμής μάς βλέπουν ένα εκατομμύριο τηλεθεατές σταθερά κάθε βράδυ.

Ο Στέλιος Ρόκκος άφησε άφωνο τον Ανδρέα Γεωργίου με την ατάκα του- «Την προηγούμενη είχες καθυστέρηση»

Στη συγκεκριμένη σειρά, με ποια από τις ιδιότητες που έχετε είστε πιο αυστηρός; Με αυτήν του ηθοποιού ή με αυτήν του σκηνοθέτη;

Είμαι σε όλα αυστηρός. Πρώτα με τον εαυτό μου, γιατί έχω μεγάλη ανάγκη να εξελίσσομαι. Ως σκηνοθέτης έχω απαίτηση από τους συνεργάτες μου να είναι οργανωμένοι, ώστε να αξιοποιείται και ο ελάχιστος χρόνος, προς όφελος του καλλιτεχνικού αποτελέσματος.

X Factor: Ο Στέλιος Ρόκκος επανήλθε στον Ανδρέα Γεωργίου – “Την προηγούμενη φορά είχες καθυστέρηση”

Πιστεύετε ότι στην πραγματική ζωή θα μπορούσαν δύο αδέλφια να συγκρουστούν για την ίδια γυναίκα;

Είναι κάτι πολύ μακριά από μένα. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να δω τη γυναίκα του αδερφού μου διαφορετικά. Προσωπικά, τις νύφες μου τις αγαπάω σαν αδερφές μου. Όμως, όλοι έχουμε ακούσει να συμβαίνουν αυτά. Συνέβαιναν και θα συμβαίνουν.

X Issue: Όταν ο Στέλιος Ρόκκος φίλησε στο στόμα τον Ανδρέα Γεωργίου

Αποτελούν το πάθος και η αγάπη, για σας, κινητήριο δύναμη;

Μα, φυσικά. Έχω περάσει περιόδους της ζωής μου που χωρίς αυτά αισθανόμουν το απόλυτο κενό. Όσο καλά και αν πήγαιναν όλα, χωρίς το πάθος δεν έχει τίποτα ουσία.

Από τι εμπνέεστε και ποιοι είναι για σας μέντορες ή δάσκαλοι στη δουλειά;

Μέντοράς μου είναι η Βάνα Δημητρίου. Αισθάνομαι ότι με «μάζεψε από το δρόμο» και με έκανε άνθρωπο. Είχα πάντα την όρεξη για δουλειά, το κυνηγούσα από πολύ μικρή ηλικία, αλλά, μέχρι να συναντήσω τη Βάνα, δεν είχα κανένα πρόγραμμα και καμία πειθαρχία. Η Βάνα μού έμαθε τα πιο πολλά. Μεγάλη σχολή. Και την ευχαριστώ για όλα.

Issue – Στέλιος Ρόκκος: Αιφνιδίασε τον Ανδρέα Γεωργίου φιλώντας τον στο στόμα

Από την άλλη, είχα δίπλα μου τα τελευταία 10 χρόνια τον Κούλλη Νικολάου, τον μεγάλο μου πια αδερφό, ο οποίος όχι μόνο πίστευε σε εμένα, αλλά συνεχώς λειτουργούσε για «εμάς» πριν από «εμάς». Διέθετε πάντα έναν περίεργο τρόπο, ώστε να βλέπει τα λάθη μου πριν από εμένα, αλλά συγχρόνως να με αφήνει να τα βιώνω για να μάθω. Ήταν εκεί κρυφά για να με προστατεύει πάντα.

 

X-Factor: Όλα όσα θα δούμε στο 4ο live με τον Ανδρέα Γεωργίου

Υπάρχουν επιρροές από άλλους Έλληνες σκηνοθέτες;

Επιρροές δεν υπάρχουν, εκτός και αν γίνεται υποσυνείδητα. Θαυμάζω πολύ τον Κώστα Γαβρά και από τη νέα γενιά τον Γιώργο Λάνθιμο. Δεν νομίζω ότι έχω επιρροές από αυτούς. Μακάρι να έχω, γιατί εγώ κάνω τηλεόραση, η οποία είναι άλλο πράγμα.

 

Ανδρέα Γεωργίου! Η σχέση, η οικογένεια και τα παιδιά
Ανδρέα Γεωργίου! Η σχέση, η οικογένεια και τα παιδιά

Με ποια γυναίκα ηθοποιό θα θέλατε να συνεργαστείτε κάποια στιγμή;

Με τις περισσότερες ηθοποιούς που εκτιμώ υποκριτικά έχω συνεργαστεί. Υπάρχουν όμως και αρκετές άλλες που εκτιμώ προσωπικά και θα ήθελα κάποια στιγμή να συμβαδίσουμε, όπως για παράδειγμα τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία προσεγγίζει τόσο την κωμωδία όσο και το δράμα με την ίδια σοβαρότητα.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Πώς σκέφτεστε το μέλλον σας τηλεοπτικά;

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, εάν βεβαίως είναι συγχρονισμένη και συντονισμένη με τη γενικότερη εξέλιξη. Δεν μπορώ να αισθάνομαι ότι μένω στάσιμος, γιατί πνίγομαι. Είμαι τυχερός λοιπόν να βρίσκομαι με μια ομάδα που έχει κοινό στόχο και όραμα και που εξελισσόμαστε παράλληλα.

 

Υπάρχουν στόχοι που δεν έχουν κατακτηθεί; Και ποιοι είναι αυτοί;

Από μικρός πάντα έβαζα στόχους 5ετίας. Σύντομα συμπληρώνω αυτήν την 5ετία της ζωής μου και το σχέδιο είναι έτοιμο για την υλοποίηση των επόμενων στόχων. Πιο πολύ έχει να κάνει με το αντικείμενό μου και την εξέλιξή του. Από προσωπικής πλευράς, σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά, οπότε και αυτό είναι στα σχέδιά μου.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας προγράμματα, από όταν ήσασταν παιδί μέχρι και σήμερα, στην τηλεόραση;

Αν και δεν κολλάω σε ένα πρόγραμμα, μου αρέσει πολύ το καινούργιο. Θα πω τα «Φιλαράκια», τα οποία μπορεί να τύχει να τα βάλω και να χαζέψω μέχρι σήμερα.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :