Άγγελος – Ιωάννης Λάτσιος: Συγκλονίζει ο γιος της Μενεγάκη! Λιώμα στο πεζοδρόμιο και το νεκρό σκυλί!! Οι φωτό που σοκάρουν!

Άγγελος – Ιωάννης Λάτσιος: Συγκλονίζει ο γιος της Μενεγάκη! Λιώμα στο πεζοδρόμιο και το νεκρό σκυλί!! Οι φωτό που σοκάρουν! Είναι από τα πρόσωπα που ενδιαφέρουν τόσο όσο μπορεί κάποιος να φανταστεί πως ενδιαφέρει ο γιος της πιο προβεβλημένης καλλονής στην Ελλάδα!

Ότι και κάνει δημόσια, προκαλεί συνήθως – αλλά μ΄ένα μαγικό τρόπο εντός…ορίων – και σχολιάζεται αναλόγως!

Δεν πάει πολύς καιρός που ο γιος της ωραίας Ελένης, έκανε το ισνταγκραμ να συζητά ώρες για τις φωτογραφίες που επέλεξε ν’ αναβάσε,όσο και για τα μηνύματα που ήθελε να περάσει!

Το να δεις τον Άγγελο πεσμένο, φαρδύ πλατύ στον δρόμο με μάτια κλειστά και ν’ απορείς τι θέλει να πει ή αν ήταν στ’ αλήθεια λιπούθυμος και δνε “μάσησε” ν΄ανεβάσει την φωτογραφία, δεν είναι κάτι που δεν θα σχολιάσεις από την στιγμή που παρατηρείς τις αναρτήσειςτου!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΣΩΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΗΦΙΣΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ! ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ

Άγγελος – Ιωάννης Λάτσιος: Συγκλονίζει ο γιος της Μενεγάκη! Λιώμα στο πεζοδρόμιο και το νεκρό σκυλί!!! Και λέμε «και» ο Άγγελος, γιατί πριν λίγο καιρό η μικρή Βαλέρια άλλαξε πρώτη τη φωτογραφία που είχε στο Instagram. Θυμάστε;

Ο μόνος που έχει δημόσιο τον λογαριασμό του
Σε αντίθεση με των αδελφών του, ο λογαριασμός του Άγγελου Λάτσιου είναι δημόσιος. Η Λάουρα και η Βαλέρια, έχουν ιδιωτικούς λογαριασμούς ώστε κανείς να μην μπορεί να δει τις δημοσιεύσεις τους, σε αντίθεση με τον μοναχογιό της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, που κάνει τακτικά αναρτήσεις.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ: ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΕ, ΦΑΝΗΚE ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ

Ο Άγγελος Λάτσιος, ακολουθείται από περίπου 54.000 χρήστες και έχει κάνει μέχρι στιγμής 89 αναρτήσεις.

Η πρώτη του ανάρτηση έγινε στις 22 Μαρτίου το 2016 και αφορούσε το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες.

Η πρώτη φωτογραφία με τη μητέρα του έγινε στις 27 Μαΐου του 2016. Στη φωτογραφία μαμά και γιος ποζάρουν όλο χαρά με τον Άγγελο να σχολιάζει: «Ταξιδάκια στο Αιγαίο με την μανa μουυυ❤️❤️❤️ #motherandson Μανουλααα Σαγαπαωωωωω ❤️❤️❤️».

Άγγελος Ιωάννης Λάτσιος: Νέες ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες του! Το ΚΡΑΣΙ και τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ στο σαλόνι!!!

Η αλλαγή στη φωτογραφία του προφίλ του
Η αλλαγή έγινε περίπου πριν δύο εβδομάδες και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Ο Άγγελος από την πρώτη στιγμή που είχε δημιουργήσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είχε μια κοντινή φωτογραφία του ανοιχτόχρωμου ματιού του.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: