freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Άννα Πρέλεβιτς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

28 Απριλίου 1990 (31 ετών)
Flag of Serbia.svg Βελιγράδι, Σερβία
Εθνικότητα Σέρβα
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα, Σερβία
Ύψος 1.81 μ.
Εκπαίδευση και γλώσσες

Δούκισσα Νομικού! Καμαρώνει την σχέση του αδερφού της με την Άννα Πρέλεβιτς

Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Σερβικά
Αγγλικά
Ιταλικά
Ρωσικά
Σπουδές Goldsmiths University
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Παρουσιάστρια, Επιχειρηματίας

Δούκισσα Νομικού: Ο 36χρονος αδερφό της ΖΕΥΓΑΡΙ με την Άννα Πρέλεβιτς!

Οικογένεια
Γονείς Μπάνε Πρέλεβιτς
Νεβένα Μαριάνοβιτς
Αδέλφια Τέα Πρέλεβιτς
Αξιώματα και βραβεύσεις
Βραβεύσεις Star Hellas 2010

Η Άννα Πρέλεβιτς (σερβικά: Ана Прелевић, γενν. 28 Απριλίου 1990) είναι Σέρβα παρουσιάστρια & επιχειρηματίας, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς 2010.

Βιογραφία
Γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1990 στο Βελιγράδι από τους Μπάνε Πρέλεβιτς και Νεβένα Πρέλεβιτς-Μαριάνοβιτς. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της έζησε στη Θεσσαλονίκη, λόγω της δουλειάς του πατέρα της, ενώ για μια σεζόν (1996-1997) εγκαταστάθηκαν οικογενειακώς στη Μπολόνια. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα. Το 2005, εκείνη με τη μικρότερη αδελφή της, Τέα και τη μητέρα τους, μετακόμισαν ξανά στη Θεσσαλονίκη, όπου ήδη ζούσε και εργαζόταν ο πατέρας τους. Το 2008, αφού τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε μόνη της στο Λονδίνο για να σπουδάσει Μέσα Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Γκόλντσμιθς.

Star System: Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης + Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός

Το 2010, εξελέγη Σταρ Ελλάς στα εθνικά καλλιστεία του ΑΝΤ1 ενώ έπειτα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Universe στο Λας Βέγκας. Το 2011, συμμετείχε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «10 με 1 Μαζί» μαζί με τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο ενώ την ίδια χρονιά ξεκίνησε και η συνεργασία της με το μουσικό κανάλι MAD, παρουσιάζοντας για δύο σεζόν την εκπομπή «MAD News».

Η Άννα Πρέλεβιτς στηρίζει δημόσια τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Τη σεζόν 2012-2013, ανέλαβε την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής «Έξυπνη Ζωή» στην ΕΡΤ3. Η εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται την 1η Απριλίου 2012 και ολοκληρώθηκε με δύο κύκλους, στις 27 Απριλίου 2013. Ακολούθησε η συμμετοχή της ως ρεπόρτερ στο «EuroSong 2013».

https://www.youtube.com/watch?v=Fqa1sXbnyEw

Τη σεζόν 2014-2015, ανέλαβε τη στήλη ομορφιάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Join Us» στο ΣΚΑΪ. Το 2018, παρουσίασε ξανά την εκπομπή «Έξυπνη Ζωή», αυτή τη φορά στο Epsilontv. Από το 2018 έως το 2020, συμμετείχε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή του OPEN, «Έλα Χαμογέλα», με παρουσιάστρια την Σίσσυ Χρηστίδου.

Άννα Πρέλεβιτς: «Ο Νικήτας είναι ο ιδανικός άνδρας»

Τον Ιούλιο του 2020, δημιούργησε μαζί με την αδελφή της, Τέα, την εταιρεία «The Prelevic».

Από το 2021, συμπαρουσιάζει με τον Χρήστο Φερεντίνο το τηλεπαιχνίδι «Η Τέλεια Απόδραση» στον ALPHA.

Άννα Πρέλεβιτς: Αγκαλιές και φιλιά με τον σύντροφό της Νικήτα Νομικό – Πιο διαχυτικοί από ποτέ

Η Άννα Πρέλεβιτς εδώ και αρκετό καιρό έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Νικήτα Νομικού και πλέον δεν διστάζουν να το δείξουν.

Οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή ενώ αδιαφορούν για τους παπαράτσι που συχνά τους “κυνηγούν” στις κοινές τους εξόδους. Τόσο η Άννα Πρέλεβιτς όσο και ο Νικήτας Νομικός είναι δυο νέα παιδιά που δεν θέλουν να προκαλούν αλλά ούτε και να κρύβονται παρά μόνο να ζουν την κάθε τους στιγμή με τον τρόπο που εκείνοι επιθυμούν.

Η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media το απόγευμα της Τρίτης 8/2 έκανε ένα q&a με τους διαδικτυακούς της φίλου, όπου μεταξύ των ερωτήσεων δέχτηκε μία και για τον Νικήτα Νομικό.

Συγκεκριμένα, ένας ακόλουθός της την ρώτησε για το πως είναι ο Νικήτας στη σχέση τους, με την ίδια να δημοσιεύει ένα βίντεο και να απαντά: «Νομίζω το βίντεο τα λέει όλα».

Στο βίντεο όπως θα δεις ο Νικήτας Νομικός κρατάει στην αγκαλιά του την Άννα Πρέλεβιτς ενώ φιλάει ασταμάτητα την αγαπημένη του.

Φιλμογραφία
Έτος Τίτλος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2010 Διαγωνισμός Ομορφιάς ΑΝΤ1 ΑΝΤ1 Η Ίδια Διαγωνιζόμενη – Σταρ Ελλάς
2011 10 με 1 Μαζί ΑΝΤ1 Συμπαρουσιάστρια
2011-2013 MAD News MAD Παρουσιάστρια
2012-2013 Έξυπνη Ζωή ΕΡΤ3 Παρουσιάστρια
2013 EuroSong 2013 ΕΡΤ Ρεπόρτερ
2014-2015 Join Us ΣΚΑΪ Συμπαρουσιάστρια
2018 Έξυπνη Ζωή Epsilon Παρουσιάστρια
2018-2020 Έλα Χαμογέλα OPEN Ρεπόρτερ
2021-2022 Η Τέλεια Απόδραση ALPHA Συμπαρουσιάστρια

Άννα Πρέλεβιτς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner