ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ…ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ! Κιμούλης – Φιλλιπίδης – Χαικάλης – Σπυρόπουλος! Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ τους ΑΝΑΒΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ!

ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ…ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ! Κιμούλης – Φιλλιπίδης – Χαικάλης – Σπυρόπουλος! Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ τους ΑΝΑΒΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ! Πυκνώνουν οι “αντιρρησίες” καταγγελιών και στο βήμα που τους δίνεται ακούγεταιη δική τους άποψη που δεν είναι όπως φαίνεται και όπως τοποθετούνται, να καλύψει τους καταγγελόμενους, αλλά να μην τους αδικήσει αφήνοντας τους έρμαια στην κοινή γνώμη που μπορεί άνετα να παραπληροφορηθεί από επιτήδιους που θέλουν ή να κερδίσουν δημοσιότητα ή να βρουν την ευκαιρία, να…εκδικηθούν για δικές τους προσωπικές διαφορές, τους…θύτες, εκμεταλευόμενοι την επικαιρότητα.

Αυτό που ακούγεται λογικό είναι το ότι στις περιπτώσεις που η δικαιοσύνη δεν μπρεί να επέμβει, κανένα “θύμα” δεν μπορεί να την υποκαθιστά. Αν είναι έτσι, ο καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει το οτιδήποτε για τον καθένα.

Το βάρος της απόδειξης των κατηγοριών κάποιον πρέπει να βαρύνει. Από την άλλη, τα..θύματα, έχουν κάθε δικαίωμα και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να καταγείλουν το τι έζησαν. Όλοι κρίνονται και κατά κάποιο τρόπο αν όχι απόλυτα, ο καθένας εισπρατει αυτό που του αναλογεί όταν εκτίθεται δημόσια.

Η ελευθερία να φωνάξει την αδικία δεν πρέπει να χάνεται για κανέναν. Ούτε όμως στο όνομα αυτής της ελευθερίας να κάνουν πάρτι άλλοι που δεν ήταν ποτέ θύματα, με οποιοδήποτε όφελος!

Όπως βρέθηκαν άνθρωποι του θεάτρου και κατήγγειλαν χωρίς δικαστήριο αλλά εκμεταλευόμενοι την ‘διψα’ της τηλεόρασης για “θέματα” έτσι άρχισαν να βγαίνου και καταγγελίες ανθρώπων του θεάτρου ταλαντούχων επίσης, πανέμορφων επίσης με την δική τους μακρά πορεία επί δεκαετίες στον χώρο.

Σίγουρα η δική τους μαρτυρία, έχει την δική της βαρύτητα, από την στιγμή που μέχρι αποδείξεως της ενοχής, ο…κατηγορούμενος σε οποιοδήποτε δικαστήριο είναι αθώος.

Γιατί αν μην συμβαίνει το ίδιο άραγε και στα…τηλεδικαστήρια; Η τηλεόραση λοιπόν προσπαθώντας εκ των υστέρων να δείξει τον… δίκαιο χαρακτήρα της, δίνει μικρόφωνο κάθημερινά σχεδόν πια, σε διάσημους Έλληνες καλλιτέχνες που ξεκάθαρα αλλά και διακριτικά, προσεχτικά, εκφράζουν τις αμφιβολίες τους και την δυσαρέσκεια τους για το ότι αποδεχόμαστε όλες τις καταγγελίες ως βάσιμες και ειλικρινείς.

ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΟΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!

Είναι η Ελένη Φιλίνη, είναι η Κοραλία Καράντη, είναι ο Σταμάτης Γονίδης, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας και πολλοί – πολλοί άλλοι που τις τελευταίες μέρες έχουν πάρει αυτή την θέση!

Το επιχείρημα της Φαίης Σκορδά πως “όταν μια γυναίκα καταγγέλει, δεν μπορεί να μην λέει αλήθεια” δεν ξέρουμε πόσοι το βλέπετε ισχυρό, νάντιρκούσει την θέση του Σταρόβα για παράδειγμα, “όχι σε τηλεδικαστήρια”.

Γιώργος Κιμούλης – Παύλος Χαϊκάλης: Συνεδρίασε το Πειθαρχικό

Το που είναι η αλήθεια φυσικά και δνε θα το κρίνουμε εμείς, αφού την γνωρίζουν μόνο όσοι εναπλάκησαν σ’ αυτήν.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

Αν είναι δύστροπος αυτό. Αν είναι κακός συνάδελφος, αυτό.Αν είναι βιαστής, αυτό! Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Αυτή είναι μεγάλη δυσκολεία, αλλά αυτές τις απαιτήσεις πρέπει να έχουμε το 2021.

Σιγά, σιγά, ακούγονται φωνές διασήμων που τοποθετούνται εντέλώς αντίθετα με τις μαζικές των πρώτων ημερών. Πρώτα είναι η προσωπική τους μαρτυρία, έπειτα η άποψή τοςυ για τον ηθοποίο αλλά και για την χιονοστιβάδα των καταγγελιών εναντίων και άλλων ηθοποιών και σκηνοθετών. Τέλος είανι το επιχείρημα που συνοψίζεται σε δύο βασικά σκέλη:

Το πρώτο, πως η κοπέλες που καταγγέλουν τώρα, μπορούσαν να μην είχαν μείνει ποτέ, να μην είχαν βρεθεί ποτέ μόνες τους με τον άνθρωπο που υποστηρίζουνν ότι τις “κακοποίησε” με οποιοδήποτε τρόπο.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ, ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΤΡΙΤΟΝ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ…ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ν’ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΧΑΪΚΑΛΗΣ, ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!..ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ…ΚΑΖΑΝΙ;

Γιώργος Κιμούλης: Με το θέμα των ημερών, που είναι οι καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής, ασχολήθηκε το πρωί η εκπομπή «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτει τι ανέφερε ο Γιώργος Κιμούλης σε συνεργάτη της.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τη συνέντευξη της Ελένης Φιλίνη, η οποία περιέγραψε το δικό της περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ξεκαθαρίσει πως επιθυμία της εκπομπής είναι να φιλοξενούνται και οι δύο απόψεις, του καταγγελλόμενου και του καταγγέλλοντος. ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ...ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ! Κιμούλης - Φιλλιπίδης - Χαικάλης - Σπυρόπουλος! Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ τους ΑΝΑΒΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ!ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ...ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ! Κιμούλης - Φιλλιπίδης - Χαικάλης - Σπυρόπουλος! Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ τους ΑΝΑΒΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ!

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΜΟΥΛΗ, ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΣ:

«Στην περίπτωση του κυρίου Κιμούλη, όπως θα θυμάστε, από την πρώτη στιγμή, ήθελε ο ίδιος να απαντήσει, ασχέτως αν μετά συνηγόρησαν πολλές ηθοποιοί εναντίον του και ίσως και ο ίδιος δεν φανταζόταν την εξέλιξη που θα πάρει.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 24ΩΡΟ-48ΩΡΟ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΖΕΤΑΣ ΔΟΥΚΑ.

ΜΕΤΑ, ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΙΩΠΗΣ.

Εμάς, η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα επικοινώνησε και προχθές μαζί του και της είπε πως ”δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα”», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε ακόμα: Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου είχε σχεδιάσει να εντάξει στο φετινό του πρόγραμμα την παράσταση «Φιλοκτήτης», σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κιμούλη για το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Άνοιξαν οι…ΟΥΡΑΝΟΙ! “Ο Πέτρος Φιλλιπίδης μ’ έπιανε σε διάφορα σημεία μπροστά στο αγόρι μου”! ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ περιγραφές!

ΩΣΤΟΣΟ, Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ Σ’ ΑΥΤΟ.

«Υπό τη βαριά σκιά των τελευταίων εξελίξεων και συγκεκριμένα των δημοσιοποιημένων επώνυμων καταγγελιών συναδέλφων του Γιώργο Κιμούλη για προσβολή της προσωπικότητάς τους, οδηγηθήκαμε στην δυσάρεστη, πλην όμως επιβεβλημένη, απόφαση να μην συμπεριλάβουμε τον συγκεκριμένο ηθοποιό στην ομάδα των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου τη φετινή χρονιά.

Η Καλλιτεχνική Διεύθυνση βρίσκεται σε συνεννόηση με τον παραγωγό και τον σκηνοθέτη της παράσταση, για την εξασφάλιση νέας συμφωνίας για το φετινό πρόγραμμα, με το ίδιο ή με άλλο έργο, με γνώμονα την διασφάλιση των υπόλοιπων μελών του θιάσου.

.
ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Όμως, θα ήταν ανεύθυνο από πλευράς μας εάν παραβλέπαμε τις σκληρές και επώνυμες μαρτυρίες επαγγελματιών του χώρου μας για αντιδεοντολογικές πρακτικές και συμπεριφορές που κάθε άλλο παρά τιμούν την Τέχνη και τους ανθρώπους της» αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ ΚΑΤΑ ΚΙΜΟΥΛΗ

Οι καταγγελίες για λεκτική και ψυχολογική βία κατά του Γιώργου Κιμούλη συνεχώς αυξάνονται με ολοένα και περισσότερους ηθοποιούς να κάνουν λόγο για μια τραυματική εμπειρία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Λέχου υποστήριξε ότι πέρασε δύσκολες στιγμές επί σκηνής δίπλα στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη. Μάλιστα, έκανε σαφές ότι αναφέρεται στην επαγγελματική τους σχέση, διαχωρίζοντας τον προσωπικό δεσμό που διατηρούσαν οι δυο τους στο παρελθόν.

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ

«ΜΕ ΕΤΡΩΓΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ.

Είμαι λίγο ταραγμένη, με συγχωρείς. Αφορά μια επαγγελματική μου συνεργασία, στο έτος 2003-2004, που βίωσα όλη τη σεζόν, τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη.

ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ!…

Μιλώ για μια επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και το διαχωρίζω από την προσωπική σχέση που είχα με τον Γιώργο Κιμούλη.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ. ΜΕ ΕΒΡΙΖΕ.

Η λεκτική βία είναι σαν άγριο θηρίο, ζεις συνέχεις σε εγρήγορση, είσαι σε άμυνα…

Είναι φοβερό πώς ξυπνάει ο φόβος μέσα σου. Φοβόμουν μη χαλάσω τη δουλειά, μη χαλάσω τη φήμη μου. Χωρίσαμε μετά και μπόρεσα και συνέχισα τη ζωή μου, βρήκα τον δρόμο μου. Βέβαια, μου κόστισε προσωπικά όλο αυτό.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ LEXOTANIL. ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΛΗΞΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Δεν ξανασυνεργάστηκα ποτέ. Μου έγινε μια φορά η πρόταση και είπα ότι δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ.

Όλοι τα γνωρίζουμε όλα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις σκοτεινές πλευρές αυτής της δουλειάς.

Τώρα θα καθαρίσουν τα πράγματα. Έχω ευθύνη γιατί δεν προστάτευσα τον εαυτό μου, αλλά έχω συγχωρήσει και τον εαυτό μου, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ – ΤΗΣ ΚΟΡΑΛΙΑΣ ΚΑΡΑΝΤΗ ΚΑΙ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Η Κοραλία Καράντη ζήτησε η ίδια να παρέμβει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται», όταν το πάνελ της εκπομπής σχολίασε τα – κατά πολλούς – ατυχή σχόλιά της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Οι αρχικές δηλώσεις της Καράντη

«Ανθρώπους που καταχρώνται την εξουσία, τους συναντάει κανείς σε καθημερινή βάση στη ζωή» είχε πει προ ημερών η κυρία Καράντη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

«ΒULLYING ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΑΡΤΑΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.BULLYING ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ, ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.

Γιώργος Κιμούλης: ΑΝΩ – ΚΑΤΩ η υπόθεση! Βγήκαν παντού ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ του! (βίντεο)

Έρχεται σε σένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία…».

Η τοποθέτησή της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, με πάρα πολλούς ανθρώπους να την έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Η παρέμβαση στην εκπομπή της Ν. Γερμανού

Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΦΑΝΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ, ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ:

«Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων»

«Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Γιατί είναι γυναίκα, αυτό ήθελα να πω.

Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω την δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται και άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη» είπε επίσης η ηθοποιός.

Η Κ. Καράντη μιλούσε σε πολύ υψηλούς τόνους και καταλόγισε «ανθρωποφαγική» πρόθεση στην εκπομπή.

«Προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται» είπε σε πολύ έντονο ύφος η Κοραλία Καράντη.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ «ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ» ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Μάλιστα, υπήρξε και μια στιγμή κατά την οποία είπε με ένταση στη Ναταλία Γερμανού λέγοντας ότι την κανιβαλίζουν και ότι έπρεπε να της είχε γνωστοποιηθεί το ρεπορτάζ για να υπάρξει αντίλογος.

«’ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ» ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΝΤΗ.

Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ, αλλά η ένταση εκτονώθηκε στο τέλος, όταν η ηθοποιός έκανε λόγο για λεκτική αστοχία και ατόπημα από την πλευρά της. Δήλωσε ότι βρίσκεται απερίφραστα στο πλευρό των θυμάτων κι ότι είναι διατεθειμένη να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης των γυναικών.

Τέλος, είπε ότι έχει δεχτεί κι εκείνη σεξουαλική παρενόχληση.

ΤΟΥΜΠΑ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ! ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ ΓΙΑ ΚΙΜΟΥΛΗ, ΦΙΛΛΙΠΙΔΗ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΧΑΙΚΑΛΗ! “ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ…”.

Μαζί με την συνέντευξη της Έλλης Κοκκίνου η οποία χθες είπε πολύ συνεσταλμένα και προσεχτικά μια άλλη άποψη για το θέμα των καταγγελιών ήρθε και η συνέντευξη της Ελένης Φιλίνης στο Λοιπόν! Στην ουσία, ξεκάθαρα, λέει πως δεν πρέπει να πιστεύουμε όσα ακούμε. Μπορεί οι καταγγελίες να προέρχονται από..απωθημένα!

ΝΑ ΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΡΑ! ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.

Όπως ξεκαθαρίζει ότι ή ίδια είχε συνεργαστεί με έναν από τους ανθρώπους που κατηγορούνται αλλά η συναργασία ήταν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!

Θεωρεί πως δεν πρέπει να εστιάζουμε στο θέατρο τόσο πολύ! Ότι η κοινωνία είναι το ίδιο και χειρότερη από τον μικρό χώρο του θεάτρου

Οι οποίοι εκεί, ήταν κορυφαίοι και κανείς δεν τους “άγγιξε”. Όταν συμβαίνει κάτι, πρέπει να το λέμε την ίδια ώρα” ανέφερε η Ελένη Φιλίνη.

ΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Η ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.
Πολλά από αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας, θεωρήθηκαν από πάρα πολλούς ανθρώπους από τον χώρο σας, ως κοινά μυστικά, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που γνώριζαν.

Ναι, το ξέρω, αλλά εγώ ειλικρινά δεν τα είχα ακούσει αυτά τα πράγματα, μιλάω ντόμπρα.

Γνωρίζω ότι παλιά, σε μια τεράστια δραματική σχολή, ενός πολύ μεγάλου θεατράνθρωπου, είχα ακούσει ότι γίνονταν κι εκβιασμοί κιόλας, για σεξουαλικά. Μιλάμε για τη δεκαετία του ’60 και του ’70, δε χρειάζεται να πούμε ποια σχολή…

Οι οποίοι εκεί, ήταν κορυφαίοι και κανείς δεν τους “άγγιξε”. Όταν συμβαίνει κάτι, πρέπει να το λέμε την ίδια ώρα. Είχα μια κακή εμπειρία με κάποιον μεγάλο, θεατράνθρωπο, στα πρώτα μου βήματα, δεν έτυχε να ξαναδουλέψω μαζί του, να ξανασυνεργαστώ.

-ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ “ΠΟΡΤΑ” ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ;

Μα δεν πήγα εγώ, όχι βέβαια. Θέλει μεγάλη προσοχή αυτή τη στιγμή, γιατί μπορεί να έχει κάποιος ένα απωθημένο και να πει ότι κάποιος του έκανε “αυτό”. Ακούγεται πολύ παραφιλολογία, δεν πιστεύω πολλά πράγματα.

-ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ;

Δε μπορώ να ξέρω τα του καθενός. Σέβομαι κι εκτιμώ αυτές τις γυναίκες που βγήκαν επώνυμα και τα είπαν. Με λυπεί πολύ, δεν είχα συνεργαστεί με αυτούς τους ηθοποιούς, ενώ με τον έναν που συνεργάστηκα, δεν είχα πρόβλημα, στην πορεία όμως μπορεί να έχουν βγει χίλια προβλήματα στον κάθε άνθρωπο.

Σε προσωπικό επίπεδο, από αυτά που μου έχουν συμβεί, έχασα δουλειές, ενώ θα μπορούσα να έχω άλλη πορεία, άλλη οικονομική κατάσταση, αλλά αυτά είναι επιλογές, τι θα κάνει και τι όχι κάποιος. Μην τα ρίξουμε όλα στο θέατρο, γιατί έξω η κοινωνία είναι σάπια και το θέατρο είναι μια μικρή της όψη.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: