"Quantcast"/
Hit enter after type your search item

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ: Η Σκορδά ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ!!!

/
/
img

Έρχεται! ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ! Η Φαίη Σκορδά παίζει το τελευταίο της ΧΑΡΤΙ!

Ακόμα και ο Παπαδάκης! Ποιος; Ο Παπαδάκης, ο οποίος αποφεύγει μετά βδελυγμίας – υποτίθεται – το κουστομπολιό, τι έκανε στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά; Τι υποκριτική τακτική ήταν αυτή που εφάρμοσε πριν λίγες μέρες;

Όταν χωρίς να ξέρει δήθεν η Σκορδά, άνοιξε κουβέντα για τη ερωτική – συναισθηματική της ζωή, την οποία πρέπει ν’ αποκαταστήσει.

Τώρα που ΠΑΤΩΣΕ στην τηλεθέαση όσο ποτέ; Για δες σύμπτωση! Σαν να  μην ξέρει ο Παπαδάκης πως όταν λες κάτι στον αέρα, πώς μπορεί να ερμηνευθεί και τι αναπαραγωγή θα κάνει; Τόσο …άπειρός που είναι λογικό!

Στο…τηλεοπτικό Ζάλογγο του καναλιού η Φαίη Σκορδά, αποφάσισε να ρίξει το τελευταίο της χαρτί. Σχέση και γάμος! Το ξεκίνησε πριν τις γιορτές, όταν αποφάσισε να δηλώσει την ανάγκη της να ερωτευτεί.

Ενώ η ίδια, προσέξτε, η ίδια, έναν χρόνο πριν, δήλωνε στον Γεωργαντά, πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, επειδή προτεραιότητα είναι τα παιδιά της!!! Μάλλον κάνουν τα πάντα για να ΣΩΣΟΥΝ το “παλτό” στο οποίο ανανέωσαν συμβόλαιο. Η Φαίη Σκορδά, επιβεβαιώνει τα τελευταία χρόνια πως…δεν μπορεί. Πως αν δεν ήταν οι συγκυρίες, θα έκανε οπουδήποτε αλλού καριέρα, εκτός από την τηλεόραση.

Δύο πράγματα θέλουμε να θίξουμε. Πρώτον, πόσο υποτιμούν κοινό και δημοσιογράφους, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, για τον επικείμενο…γάμο, αλλά και τη σχέση που αρνιόταν τόσο καιρό η Φαίη Σκορδά. Σε τι Ελληνικά να το πούμε; Αν δεν θέλεις να συζητιέται κάτι για πάρτη σου, δεν το συζητάς πρώτος εσύ. Μετά, θα κάνει, πως απορεί, πως θυμώνει με τις φαντασιώσεις που διαβάζει στα σάιτ.

Το ίδιο και ο Παπαδάκης. Ο οποίος τόσα χρόνια ΦΩΝΑΖΕΙ. Παρουσιάζει φωνάζοντας. Φωνάζει για τις αδικίες γύρω του, αλλά φωνάζει πάντα μέσα στα όρια του…επιτρεπτού! Μην ανοίξει καμιά μύτη. Επίσης, ο Παπαδάκης, πάντα κράζει, πάντα παραπονιέται για τα κακώς κείμενα.

Ξέρω, ότι πολλοί δεν θα δώσουν την σημασία που ταιριάζει στην σημερινή του συμπεριφορά. Όμως αυτό το παιχνιδάκι, αυτή η κουβεντούλα που έκανε με τη Σκορδά, οι συμβουλές που τις έδωσε σαν..πατέρας και σαν,,, αδερφός, είναι τόσο μα τόσο υποκριτικές!!! Θέλετε, έναν απλό λόγο; Αυτές τις συμβουλές, σαν πατέρας και σαν αδερφός, της δίνεις αν τις εννοείς κατ’ ιδίαν.

Όταν το κάνεις live, είναι και η απόδειξη πως κάνεις σόου. ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ ΣΟΟΥ! Ο Παπαδάκης έκανε σήμερα, αυτό που υποτίθεται, απεχθάνεται τόσα χρόνια.

Γυρνάω τώρα τη γραφή σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο:Κάνεις αυτό ακριβώς το σόου, που υποτίθεται απεχθάνεσαι και μαζί του, εκείνους που το παράγουν!

Ντροπή! Αλλά φυσικά ποιος την έχασε για να την βρείτε; Αν ντρεπόσασταν, δεν θα παίζατε τέτοια παιχνίδια.

Γιατί μιλάμε για τον Παπαδάκη και όχι για τη Σκορδά; Μα, στην εκπομπή της ήταν καλεσμένος. Ακόμα και αν εκείνη δεν γνώριζε τι σκοπεύει εκείνος να πει, όφειλε, να διαφοροποιηθεί αμέσως μετά. Δεν το έκανε όμως.

Μοναδική ελπίδα να σωθεί το “πλοίο” είναι να ξεκινήσει το πανηγύρι του γάμου. Προφανώς νομίζει πως είναι Μενεγάκη. Μα και η Μενεγάκη τότε, είχε ενδιαφέρον επειδή χώρισε το Λάτσιο για άλλους λόγους δήθεν και όχι λόγω ύπαρξης του Παντζόπουλου.

Το ότι με την ανακοίνωση του διαζυγίου, κυκλοφόρησε και η είδηση του τρίτου προσώπου και επειδή η Μενεγάκη πριν, έκανε την ευτυχισμένη που δεν θα διέλυε ποτέ το γάμο της για έναν έρωτα, ήταν αυτό που φούντωσε το ενδιαφέρον. Η ανακάλυψη της αλήθειας που έκρυβε. Χωρίς αυτό το κίνητρο, αν δηλαδή γνώριζε κάποιον μετά από τρία χρόνια, δεν θα έβλεπε ποτέ το ΡΕΚΟΡ εξωφύλλων που είδε.

Η Σκορδά δεν μπορεί να ερμηνεύσει σωστά τα γεγονότα. Ελπίζει σε μία παρόμοια …τύχη, επειδή απλά, έτσι την βολεύει. Αν την ρωτήσεις, δεν θα ξέρει να σου πει που οφείλεται η προσμονή της να ανακάμψει.

Και στο δρόμο, του Αγαμέμνωνα γίνεται!!!

Κλείνουμε προς το παρόν, αφού σας υπενθυμίσουμε στο παρακάτω κείμενο, τι γράφαμε πριν λίγες μέρες σχετικά. Καταλαβαίνετε, πόσο συνειδητά η Σκορδά παίζει με το…θέμα, μήπως και σωθεί;

Διαβάστε:

Πως νομίζουν ότι μπορούν να παραμυθιάσουν τον κόσμο; Υπήρχε λόγος για παράδειγμα, να μας ενημερώσει η Σκορδά πως θέλει να ερωτευτεί; Προετοιμάζει το έδαφος για να παρουσιάσει επίσημα την καινούργια της σχέση. Σχέση που δεν είναι πια “χθεσινή” αλλά μετράει μεγάλο διάστημα.

Το “περίεργο” είναι που η Φαίη Σκορδά αρνιόταν πεισματικά πως έχει σχέση. Δεν είχε χρόνο, δεν ήθελε, ήταν ταγμένη αλλού. Τέλειωσε δηλαδή το…”τάξιμο”. Αφού δήλωνε πως προτεραιότητα είναι τα παιδιά της και ούτε καν της περνάνε από το μυαλό οι σχέσεις. Τώρα, πως έφτασε στο σημείο να εκφράζει δημόσια την ανάγκη της να ερωτευτεί; Όχι πως είναι αφύσικο από μόνο του. Απεναντίας. Η ίδια το έκανε να μοιάζει, με τις δηλώσεις της.

Προσέξτε όμως ένα σημαντικότατο σημείο. Το να αναγγείλει η Φαίη Σκορδά πως είναι έτοιμη να “ερωτευτεί” δεν μπορεί κανείς να πιστέψει πως έγινε από λάθος ή αυθόρμητα, επειδή απλά, ένιωσε την ανάγκη παρουσιάστρια. Κάνοντας μια τέτοια δήλωση η Φαίη Σκορδά, ένας άνθρωπος που κουτσομπολεύει επί είκοσι σχεδόν χρόνια, ξέρει πολύ καλά πως πυροδοτεί τη φημολογία γύρω από το όνομα της.

Χρησιμοποιεί και κείνη τα μέσα, για να κάνει τη δουλειά της.

Ξέρει πάρα πολύ καλά πόσα κείμενα σχετικά με τη…σχέση της θα δει τις επόμενες μέρες. Ξεκάθαρα το επέλεξε αυτό και θα ήταν πολλαπλά υποκριτικό από μέρους της, να υποστηρίξει το αντίθετο!

Αυτό μας δείχνει γενικότερα και πόσο πολύ εννοεί πολλά από εκείνα που δηλώνει. Η ίδια της η στάση έρχεται και ακυρώνει τις δηλώσεις της και αποκαλύπτει πως πραγματικά σκέφτεται.

Ο ΜΥΘΟΣ του…παπαράτσι

Είναι μύθος πως στην Ελλάδα δεν ξεφεύγεις από τους παπαράτσι.

Πρώτον, θα σκεφτείτε και θα δείτε πως έχουμε απόλυτο δίκιο, όχι μόνο δεν δημοσιεύονται ποτέ φωτογραφίες που πραγματικά αποκαλύπτουν κάτι. όχι μόνο κάτι ενοχλητικό, αλλά ούτε καν κάτι που είναι ήδη γνωστό και μπορεί να ενοχλήσει ουσιαστικά κάποιον.

Το …χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι οι φωτογραφίες από δημόσιους χώρους όπου κυκλοφορούν οι…διάσημοι με τις σχέσεις τους. Τίποτα άλλο. Θυμάστε εσείς κάτι; Ρητορικό το ερώτημα. Στην ουσία, δημοσιεύονται φωτογραφίες μόνο όσων θέλουν να βλέπουν φωτογραφίες τους στα περίπτερα.

Το να δεις τη φωτογραφία μιας άβαφης σταρ, αυτό είναι κάτι που δεν ενοχλεί φυσικά και δεν ενοχλεί περισσότερο από την..αλήθεια, που δεν παραποιεί κανένας. Αντίθετα, οι σελέμπριτις, βολεύονται με την αλλοίωση της αλήθειας προς όφελος τους. Δηλαδή, το ρετούς! Το photomontaz! Μια χαρά γουστάρουν να κρύβεις από το κοινό την πραγματική τους εικόνα!…

Η σχέση που ΕΚΡΥΒΕ, αλλά μας…”απειλεί” με δηλώσεις της, πως θα φανερώσει

Π.Σ.  Η Φαίη αν τη ρωτήσεις θα πει πως τον έχει δει μία φορά. Έτσι έφτασε και στ’ αφτιά μας, ότι με νεύρα υποστήριξε σε…συνάδελφο!
Τι να πούμε! Αφού η Φαίη Σκορδά το αρνείται, δεν ισχύει μέχρι να το παραδεχτεί ή ίδια ή μέχρι ν’ αποφασίσουν να κυκλοφορήσουν μαζί. Ο καιρός για να παραδεχτεί τη σχέση της με τον μεγαλοεισαγωγέα αυτοκινήτων πλησιάζει.
Αυτό που έχουμε ξαναγράψει αλλά ίσως δεν το διαβάσατε όλοι είναι πως η…σχέση αυτή, η γνωριμία αυτή, κρατά πάνω από δύο χρόνια πια.

Τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα σε ότι αφορά τη στάση τους. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους και εδώ είναι το μοναδικό σημείο από το οποίο έχουμε μία υπόθεση να κάνουμε: Δεν είναι σίγουροι για το μέλλον και δεν έχουν αποφασίσει κιόλας για αυτό, αφού προηγούνται άλλα!…

Αυτά, δεν χρειάζεται να σαι και μάντης για να τα καταλάβει ποια είναι, αφού η Φαίη όπως και οποιοσδήποτε εκτίθεται δημόσια, στην ουσία δεν μπορεί να κρύψει τα “θέλω” του και τις προτεραιότητες του!

Μαντέψτε λοιπόν αν έχετε χρόνο για …χάσιμο, για ποιο λόγο η Σκορδά δεν αποκάλυπτε μέχρι τώρα τη σχέση της με τον μεγαλοεισαγωγέα, αλλά τώρα πια μας προετοιμάζει λέγοντας πως είναι έτοιμη να ερωτευτεί!

Για την ιστορία, σας θυμίζουμε πως έχει και κείνος ένα διαζύγιο.

0 0 vote
Article Rating
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
14 Ιανουαρίου 2020 21:28

Και στο Αλτερ τα περιεφερε, κι αυτά ήταν ψεύτικα?

κόραξ
κόραξ
14 Ιανουαρίου 2020 12:34

Η φωτογραφία απο τότε που ήταν ”φρέσκα” τα σιλικονάτα και τα περιέφερε απο δω και απο κει

This div height required for enabling the sticky sidebar
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :