ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο Λιανός ΣΥΖΕΙ με την Καραλέξη και ΔΙΠΛΑ η ΠΕΘΕΡΑ! (paparazzi)
Δύο χρόνια μετά τη διάλυση του γάμου του με τη Ανδροτσάκη ο Λιανός παραμένει σε σχέση με την Κωνσταντίνα Καραλέξη. Η ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ του όμως με την Καραλέξη δεν είναι φρέσκια. Μένουν μαζί εδώ και πάνω από έναν χρόνο!
Γιατί αυτό έγινε γνωστό τώρα; Πρώτον είχαμε και πέρυσι φωτογραφίες και τις κοινής του ζωής Λιανού – Καραλέξη, αλλά δεν ασχοληθήκαμε παραπάνω. Φέτος που άναψε λιγουλάκι το ενδιαφέρον λόγω της κόντρας του με το Λιάγκα και την παρουσίαση του the voice, είπαμε να επανέλθουμε.
Μένουν λοιπόν σε διαμέρισμα κάπου προς τα βόρεια προάστεια. Χρησιμοποιούν ταπεινά αυτοκίνητα! Η Κωνσταντίνα κάνει όπως φαίνεται τις δουλειές του σπιτιού. Μαγειρεύει καθημερινά. Μια βόλτα στα μαγαζιά της γειτονιάς για το καθημερινό πιάτο και “τσουπ” ο Λιανός, προφανώς και θ’ απολαμβάνει σπιτικό φαγητό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της Κωνσταντίνας ζει πολύ κοντά και ίσως να βάζει κι αυτή το χεράκι της!!!

Πρέπει να έχετε συνδεθεί για να σχολιάσετε.